Tämän viikon ennustetut PS5 -osakkeiden pudotuspäivät Curry'sille, GAME: lle, Argosille ja muille

Playstation 5

Horoskooppi Huomenna

Konsolissa kuvattu uusi PS5 -ohjain

Useiden vähittäiskauppiaiden, kuten Curryn ja GAME: n, odotetaan pudottavan uuden PS5 -konsolitarjonnan tällä viikolla(Kuva: EMPICS Entertainment)



Pelaajia, jotka ovat edelleen epätoivoisia saadakseen vihdoin PlayStation 5: n, suositellaan pitämään katseensa uusien tarvikkeiden lähipäivinä.



Kun toinen pudotussarja ostettiin muutamassa minuutissa viime viikolla, Twitter -tili PS5StockAlertUK - joka on päivittänyt faneilleen säännöllisesti ennusteita siitä, milloin lisää konsoleita on saatavana - on päivittänyt faneilleen ennustukset siitä, että Curry & GAME, Amazon ja Argos julkaisevat ennakkotilaukset tällä viikolla.



Kerrottuaan faneille alun perin, että GAME: n odotettiin täyttyvän tiistaina, he ovat sittemmin päivittäneet ennustuksensa sanoa, että se tapahtuu keskiviikkona.

PS5StockAlertUK twiittasi perjantaina ja sanoi: 'Amazon on vastaanottanut PS5 -lähetyksiä tällä viikolla. Tämä lisää luetteloon suurista vähittäiskauppiaista, joilla on tällä hetkellä varastossa Amazon, Argos, Curry's ja GAME. Kaikki putoaa ensi viikolla. Tarkempia tietoja twiitataan, kun saan selville viikonlopun aikana. '& Apos;

He ovat myös kertoneet faneille, että GAME ja Argos varastoivat vain levyversion.



Jotkut ihmiset ovat odottaneet Curryn pudottavan uuden varastonsa maanantaiaamuna, mutta toistaiseksi se ei ole vielä toteutunut.

Fanit ovat lisänneet kirjanmerkkejä ja päivittäneet jälleenmyyjän verkkosivuston sen jälkeen, kun useat Twitterin PS5 -osakkeiden seurantalaitteet ehdottivat uusien tarvikkeiden laskevan jo tänään klo 6.00. Jotkut ovat ilmoittaneet, että osakkeiden ilmoitusohjelmat on päivitetty ehdottaakseen pudotusta Curry'ssa.



Torstaina PS5StockAlertUK sanoi myös odottavansa, että Amazon ja Very tykkäävät täydentymään maaliskuun ensimmäisellä viikolla.

'Uskon, että GAME pitää peruutetut tilaukset maaliskuussa tapahtuneesta pudotuksestaan. Argos ja Curry's myös rakentavat varastoa, joten odota suuria pudotuksia näistä kolmesta seuraavan viikon aikana. Tavanomaiset, Amazon ja Very täydentävät myös ensi viikolla. '' he twiittasivat.

Mistä ostaa uusi PlayStation 5?

Seuraavan sukupolven PlayStation 5 -konsolista on saatavana kaksi versiota. PS5 Digital Edition, jonka jälleenmyyntihinta on 349,99 puntaa, ja PS5 Ultra HD Blu-ray -levyasemalla, jonka hinta on 449,99 puntaa.

Monet vähittäiskauppiaat ovat raportoineet erittäin alhaisesta varastotasosta hullun suuren kysynnän vuoksi, joten on suositeltavaa tarkistaa jälleenmyyjät alla, jos et ole vielä hankkinut niitä.

patrick j adamsin vaimo

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää

PlayStationin toimitusjohtaja Jim Ryan varoitti viime viikolla, että PS5 -pula voi jatkua koko vuoden 2021, mutta asioiden pitäisi parantua vuoden edetessä.

'Se paranee joka kuukausi koko vuoden 2021 aikana', hän kertoi FT: lle .

'Toimitusketjun paranemisen vauhti kiihtyy koko vuoden, joten [2021] jälkipuoliskolle päästyämme näet todellakin kunnollisia lukuja.'

Katso Myös: