Thor -tähti Chris Hemsworth paljastaa, että Tom Hiddleston on onnellinen Taylor Swiftin kanssa, kun hän puhuu romantiikkaa

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Hän ilmaisi näkemyksensä(Kuva: FameFlynet/Getty)



Vasaraa heiluttava Chris Hemsworth on antanut alhaisen kuvan Tom Hiddlestonin romantiikasta Taylor Swiftin kanssa.



32-vuotias kuvaili parhaillaan Thor: Ragnarokia, joka on Marvel-franchising-sarjan viimeisin erä.



helen mccrory oikea käsi

Puhuminen Novan Fitzy ja Wippa häneltä kysyttiin hänen kaverinsa suhteesta Shake it Off -tainnuttajaan ja hän vastasi: 'Hän näyttää onnelliselta, kaveri. Joo!'

Kun häneltä kysyttiin, tapasiko hän Tay Tayn, hän vastasi: 'En ole tavannut häntä henkilökohtaisesti, he tulivat tänne vasta muutama päivä sitten.'

Loki

Hän on Loki -kaveri



Ja se tulee sen jälkeen, kun Hiddleston on törmännyt kyynikoiden keskuudessa kiertäviin huhuihin, joiden mukaan heidän romanssinsa on julkisuustemppu.

Q & A -istunnossa The Hollywood Reporter Emmy -ehdokkuutensa jälkeen näyttelijä vaati olevansa erittäin tyytyväinen Shake It Off -laulajaan.



Taylor Swift osallistuu 64. vuotuiseen BMI Pop Awards -tapahtumaan Beverly Wilshire Four Seasons -hotellissa

Mitä katsot Harrisille? (Kuva: Getty)

paras paikka myydä puhelin

Kysyttäessä salaliittoteorioista Tom nauroi ja sanoi: 'No, hmm. Miten tämä on parasta laittaa? Tämä käsitys on - katso, totuus on, että Taylor Swift ja minä olemme yhdessä ja olemme erittäin onnellisia.

Thor (Chris Hemsworth)

Hammer vihaa (Kuva: Trinity NEWSAM Southern)

'Kiitos kysymästä. Se on totuus. Se ei ole julkisuus temppu. ''

miten Peter kay voi

Tom 35, osoitti olevansa lyöty 26-vuotiaan laulajan kanssa, kun hän poseerasi 'I [heart] TS & apos; T-paita hänen heinäkuun neljännen vuosijuhlansa aikana Rhode Islandilla.

Mutta vaikka söpö pari näytti olevan todellinen kauppa, on silti joitakin ihmisiä, jotka ovat skeptisiä.

Parista on tullut säännöllinen keskustelupalsta Wendy Williams & apos; chat -show romanssin debytoinnin jälkeen, pian Taylorin eron jälkeen DJ Calvin Harrisista.

Katso Myös: