5 parasta osakekauppaa: Unohda Bitcoin - näin voit ansaita miljoonan älypuhelimellasi

Sovellukset

Horoskooppi Huomenna

Susi sovelluksen vaatteissa - näiden pelien avulla voit voittaa Wall Streetin puhelimellasi(Kuva: Getty)



Useimmilla meistä on pari peliä älypuhelimissamme, jotka ovat valmiina työmatkalle tai odottavat jonoa postitoimistossa.



Mutta jos haluat mennä pidemmälle kuin napauttamalla, pyyhkäisemällä ja pyyhkäisemällä Candy Crushin tai Trivia Crackin kaltaisia, kannattaa harkita osakekauppaa.



Emme suosittele ottamaan toista asuntolainaa ja astumaan FTSE 100: een käteisellä poltettavaksi, vaan kokeile osakkeiden kaupankäynnin simulaatiota tottuaksesi rahoitusjärjestelmän toimintaan.

Loppujen lopuksi se on parempi pitkän aikavälin strategia, joka kiinnittää kaikki palkkasi bitcoiniin.

(Kuva: REX/Shutterstock)



Sovellusten kehittäjät keskittyvät kaupankäyntiin rakentaakseen koukuttavia pelejä, jotka tarjoavat mahdollisuuden käydä kauppaa virtuaalirahalla. Se on kuin mini Gordon Gekko taskussa.

'' Samanlainen henkilö, joka on koukussa tietokonevideopeliin, voi hakea samanlaista jännitystä osakemarkkinoilta '', Pel Star Development Studion perustaja ja toimitusjohtaja Kam Star kertoi äskettäin. Reuters .



kindle rajoittamaton hinta uk

'Kehittäjät ymmärtävät, että pelejä pelaavat kaikenlaiset ihmiset, joilla on erilaiset toiveet ja motivaatiot.'

Tässä on meidän valintamme älypuhelimesi viidestä parhaasta kauppapelistä. Ei MBA vaaditaan.

1. Bux

Bux

Bux on hyvä johdanto kaupankäyntiin

Tämä sovellus, joka on saatavana sekä iOS: lle että Androidille, tarjoaa sinulle 1000 Buxia ja vapauttaa kaupankäynnin monilla tunnetuilla yrityksillä, kuten Amazonilla ja Facebookilla.

Sovellus ottaa tietonsa markkinoiden osakkeiden todellisesta suorituskyvystä. Jos olet todella tyytyväinen siihen, voit siirtyä oikean maailman käteiseen.

Lataa se iOS: lle täältä .

2. Stock Wars: Virtual Investing

Osakkeiden sodat

Stock Wars ei ole saanut hyviä arvosteluja App Storesta

Yksi vakavammille harrastajille, tämä sovellus poistaa hienoja värejä karkeiden tietojen hyväksi. Sen avulla voit luoda ja hallita virtuaalista salkkua ja tehdä reaaliaikaisia ​​tilauksia.

Siellä on paljon yksityiskohtia, joihin voi tutustua, kuten ostohistoriasi, osinkojesi ja omistustesi jakautumisen analysointi. Voit luoda henkilökohtaisia ​​kaupparyhmiä kilpailemaan ystäviesi kanssa.

Lataa se iOS: lle täältä.

3. Invstr

Invstr

Invstr antaa sinulle paljon taloudellisia tietoja, joita voit jatkaa

Virtuaalisten panosten asettamisen lisäksi osakemarkkinoille tämä sovellus tarjoaa myös uutissyötteen uusimmista taloudellisista tiedoista sekä tiettyihin osakkeisiin liittyviä sosiaalisia foorumeita.

Sen pelaaminen on ilmaista sekä iOS: lla että Androidilla, mutta suuri osa lisätiedoista edellyttää lisämaksua.

Lataa se iOS: lle täältä.

4. Parhaat välittäjät

Tässä osakemarkkinapelissä on yli 60 000 reaaliaikaista osaketta, ja se sisältää myös kryptovaluuttoja, kuten Bitcoinia tai Etheriumia.

Pelissä aloitat 25 000: lla ja sinun on kasvatettava sitä rakentamalla portfolio. Voit tarkistaa viikoittaisten, kuukausittaisten ja vuosittaisten kaavioiden avulla, miten sijoituksesi ovat suoriutuneet.

Siellä on myös integroitu uutistenlukija, joka antaa sinulle taloudellisia päivityksiä siitä, mitä todellisessa maailmassa tapahtuu.

Lataa se iOS: lle täältä.

Lue lisää

iPhone
Seuraava iPhone -tapahtuma iPhone 9 Vinkkejä ja temppuja Rikki iPhone?

5. Osakkeet ja valuuttakauppapeli

Älä anna Donald Trump -kuvituksen häiritä sinua, tämä on itse asiassa melko vankka johdanto kaupan maailmaan.

Voit haastaa muita ystäviä kilpailemaan sinua vastaan ​​ja käymään kauppaa eri markkinoilla ympäri maailmaa. Peli tekee sarjakuvista hieman helpommin lähestyttäviä ja perustuu tietokilpailuun, joka auttaa sinua oppimaan köydet.

On ammattilaisten vinkkejä ja kaikki kaupankäynnin simulaatiot tapahtuvat reaaliajassa. Vietä muutama viikko tämän kanssa, ja kolkutat suurkaupunkipankkien ovia.

5 tähden hotelli näyttelijät

Lataa se iOS: lle täältä.

Eikö silti myydä kaupankäynnissä? Ei hätää, tässä on meidän valintamme vuoden 2018 parhaat aivotreenisovellukset .

Katso Myös: