Tyson Fury käskee Derek Chisoraa saamaan vitun, koska taistelusopimus on vaarassa

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Tyson Fury on käskenyt Derek Chisoraa 'saada paskaksi' viimeisimmässä iskussaan vanhaa kilpailijaansa vastaan, ja hän saattaa saada heidän trilogiataistelunsa vaarassa.



Raskaansarjan maailmanmestari ilmoitti aiemmin tällä viikolla, että hän oli virallisesti jäämässä eläkkeelle kolmatta ottelua varten Chisoraa vastaan, sekä ilmoitti, että Isaac Lowe valmentaa häntä nyt. Mutta vain muutama päivä sen jälkeen, kun Fury sai vahvistuksen, että hän palaisi kohtaamaan veteraani-Britin, Fury näyttää nyt olevan vähemmän kuin innokas tällaiseen tapahtumaan.



Hän on parhaillaan Islannissa jahtaamassa voimamies Thor Bjornssonia ja ryhtyi siihen Instagram jakaakseen tarinastaan ​​videon, joka kertoo faneille mahdollisesta trilogiasta. Siellä hän näytti vahvistavan sen, mitä promoottori Eddie Hearn on sanonut Chisoran hylkäämisestä taisteluun tarjotun kukkaron, joka on kuulemma miljoonia vähemmän kuin raskaansarjan haluaa.



'Hauska asia on, että ihmiset rakastavat tehdä sopimuksia ja sitten pyytää lisää ja sitten vaihtaa maalitolpat', Fury sanoi salaperäisessä videossa, jossa hän merkitsi Chisoran. 'Mutta tavallinen asia on, että minä käsken heitä menemään perseeseen, joten siellä olemme.'

Viime viikolla Chisoran promoottori Eddie Hearn kertoi Nyrkkeily sosiaalinen : 'Derekillä oli tarjous Tyson Fury leiri. Se ei riittänyt rahalle, en ole varma, että tulemme näkemään sen taistelun, mutta on hyvä nähdä, että Tyson Fury piti vaihtoehtonsa avoimina.

Taistelu näytti kuitenkin etenevän oikeaan suuntaan aiemmin tällä viikolla, kun Furyn nähtiin puhuvan Chisoran johdon kanssa, ja myöhemmin hän vahvisti palaavansa. Mutta nyt näyttää siltä, ​​​​että taistelu on varsinkin vaarassa sen jälkeen kun Bob Arum väitti että sopimusta ei ollut lähellä tehdä ja että Fury vain lopetti faneja.



ESPN on raportoinut, että Furyn tarjous Chisoralle tehtiin Goldstar Promotionsin kautta, joka hoitaa hänen puhekiertueensa ympäri Britanniaa. Hänen uskotaan edelleen olevan sidoksissa Frank Warrenin Queensberry Promotions -ohjelmaan ja Bob Arumin Top Rankiin, mikä tarkoittaa, että on epäselvää, kuinka vakavasti tarjous voidaan ottaa.

cbb:n takaoven häätö
  Tyson Fury on vaatinut trilogiataistelua Derek Chisoran kanssa
Tyson Fury on vaatinut trilogiataistelua Derek Chisoran kanssa ( Kuva: @tysonfury's/Instagram)
  Mutta Chisora ​​ei ole't convinced his offer is genuine
Mutta Chisora ​​ei ole vakuuttunut hänen tarjouksensa aitoudesta ( Kuva: @derekwarchisora/Instagram)

Haluaisitko nähdä trilogiataistelun Tyson Furyn ja Derek Chisoran välillä? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa alla!



Sosiaalisessa mediassa Fury kertoi serkkulle ja entiselle maailmanmestarille Andy Leelle: 'Olen päättänyt palata nyrkkeilyyn, koska minusta voi tulla historian ensimmäinen raskaansarjan mestari, jolla on kaksi trilogiaa, joista toinen Deontay Wilder ja toinen Derek Chisoran kanssa.

'Olen aina sanonut, että taistelen Derek Chisoraa vastaan ​​urani lopussa, ja tässä olemme, rikkoen jälleen kaikki ennätykset ja luomassa ennakkotapauksia. Miksi valitsin Isaac Lowen valmentajani, koska olin Peter [Furyn] kanssa, Isaac oli siellä, kun olin Benin [Davisonin] kanssa, Isaac oli siellä ja kun olin SugarHillin kanssa, hän oli aina siellä.

'Hän antaa minulle tietoa, hän tuntee minut paremmin kuin kukaan muu tällä planeetalla ja olemme loistava joukkue. Olemme aina olleet yhdessä ja teemme tämän loppuun yhdessä. Olemme aina työskennelleet erittäin hyvin yhdessä ja täällä olemme kohtaamassa massiivisen, massiivisen tapahtuman.'

Katso Myös: