Uber tarjoaa ILMAISIA kyytiä asiakkaille - mutta siinä on melko massiivinen saalis

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Uber ei ole ollut tähän mennessä paras ajo tänä vuonna , mutta se toivoo voivansa kaivattua suosiota uudella kanta-asiakasohjelmalla.



Ohjelmassa Uber-käyttäjät saavat ilmaisen kyydin (15 punnan arvoon asti) jokaista kymmentä matkaa kohden, jotka he tekevät kyytijakosovelluksella.



Valitettavasti siinä on melko suuri saalis.



kim kardashian plastiikkakirurgia ennen ja jälkeen

Koska sovellus lanseeraa palvelun yhteistyössä Barclaycardin kanssa, vain Barclaycardin asiakkaat voivat hyödyntää sitä.

Vahvistettuaan Uberin kanssa NEWSAM Tech voi paljastaa, että tällä hetkellä ei ole suunnitelmia laajentaa ohjelmaa muille asiakkaille.

Barclays Bank (kuva: Getty Images)

Barclays Bank (kuva: Getty Images)



Jos olet Barclaycardin käyttäjä, kanta-asiakasohjelman aktivointi on melko helppoa - lisäät vain korttisi päämaksutavaksi.

chloe lautalla ennen leikkausta

Muutto on eksklusiivinen kumppanuus, joka lukitsee pankin Uberin kanssa ja antaa sille maukkaan edun houkutella potentiaalisia asiakkaita.



Etsimme jatkuvasti uusia tapoja antaa 10 miljoonalle asiakkaallemme lisäarvoa heidän päivittäiseen kulutukseensa ja helpottaa heidän elämäänsä uusilla innovaatioilla', sanoi Brian Cole, Barclaycard UK:n toimitusjohtaja.

Uber suunnittelee sovelluksen uudelleen

(Kuva: Uber)

'Yhteistyö Uberin kanssa saa meidät tarjoamaan suurta lisäarvoa Barclaycardin haltijoille, ja se rakentuu kuljetusalan innovaatioperinteeseemme, kun työskentelemme yhdessä edistääksemme uusia jännittäviä tapoja palkita asiakasuskollisuutta.

Sopimuksen mukaan myös ensikertalaiset Uber-käyttäjät, jotka lisäävät Barclaycardin tai Barclaysin henkilökohtaisen debit-kortin sovellukseen, saavat jopa 10 puntaa alennuksen kahdesta ensimmäisestä Uber-sovelluksen kautta varatusta matkastaan.

kyselyn lataus

Käytätkö Uberia?

0+ ÄÄNESTÄ TÄNÄÄN

JOOEILuetuin
Älä missaa

Katso Myös: