Virgin Mobile lahjoittaa ilmaisen PS4: n ja FIFA 18: n Sony Xperia -puhelimilla - arvoltaan 200 puntaa

Tekniset Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Unelmien paketti



Virgin Mobile julkisti juuri kaikkien aikojen parhaan ilmaistarjouksen: täysin ilmainen Playstation- ja Fifa -paketti, jonka arvo on 200 puntaa, kun ostat Sony Xperia -puhelimen.



jiah khanin ruumis

Virgin Mobilen hullu tarjous voi olla sinun vain 22 puntaa kuukaudessa, kunhan ostat puhelimen verkossa Virgin Mobilelta niin kauan kuin varastoja riittää.



Nopeasti mustan perjantain tunnelmaan jo alkanut nippusopimus juhlii uuden Fifa 18: n äskettäistä julkaisua, ja se on saatavana sekä uusille että nykyisille Virgin Mobile -asiakkaille, kunhan he ostavat uuden Sony Xperia -puhelimen Virgin Mobilelta.

Kolme puhelinta, jotka sisältyvät kauppaan, ovat Sony Xperia XA1 alkaen vain 22 puntaa kuukaudessa, Sony Xperia XZ Premium, jonka voit noutaa sopimuksen mukaan 28 puntaa kuukaudessa, ja Sony Xperia XZ alkaen 31 puntaa kuukaudessa .

Osta tämä puhelin - saat ilmaisen PS4- ja Fifa 18. -palvelun. Älä sitten koskaan lähde kotoa (Kuva: Sony)



Kaikki nämä kolme Sony -puhelinta tulevat PS4: n ja äskettäin julkaistun FIFA 18: n kanssa osana yksinoikeussopimusta Virgin Mobilen kautta, joka on ainoa brittiläinen matkapuhelinoperaattori, joka tarjoaa tämän uskomattoman paketin, mukaan lukien Carphone Warehouse.

Uuden Xperian rinnalla on saatavana useita joustavia tariffeja, mukaan lukien huippunopea 4G, tiedonsiirto ja dataton WhatsApp, Facebook Messenger ja Twitter.



Sopimus on täällä juhlimassa Fifaa

miksi autovakuutus on noussut

Olemassaoleva asiakas? Älä huolestu, voit silti noutaa kaupan vaihtamalla ja päivittämällä varhain. Sinun on kuitenkin maksettava loppu sopimus, vaikka voit käyttää nykyisen puhelimesi jäljellä olevaa arvoa maksamaan jäljellä olevat maksut.

Haluatko tietää enemmän XZ Premiumista? Lue perusteellinen arvostelu tästä tai katso täältä, mistä muualta voit ostaa sen.

Katso Myös: