Mikä TV -kanava on Hollanti vs Itävalta? Aloitusaika ja Euro 2020 -livestriimin tiedot

Jalkapallo

Horoskooppi Huomenna

Hollanti voitti vaikuttavan Ukrainan paluun varmistaakseen kaikki kolme pistettä Euro 2020 -ottelussaan Denzel Dumfriesin ansiosta. myöhäinen voittaja sunnuntaina.



Tämä voi osoittautua luottamuksen kohotukseksi, jonka hollantilaiset tarvitsivat panostaakseen vaatimuksensa turnaukseen, kun he valmistautuvat hankalaan testiin Itävaltaa vastaan.



Kun kaksi myöhäistä maalia saivat heidät voittamaan Pohjois-Makedonian, itävaltalaiset tietävät, että suuri tulos Hollannia vastaan ​​lähettää heidät 16 parhaan joukkoon.



Heidän on kuitenkin tehtävä se ilman Marko Arnautovicia sen jälkeen, kun UEFA kielsi hyökkääjän yhdeksi otteluksi, koska hän loukkasi vastustajaa maalijuhliensa aikana.

Hollanti pitää mahdollisuuksistaan ​​Arnautovicin kanssa poissa kuvasta, mutta puolustuksen molemmilla puolilla on ongelmia, joten voimme asettaa tavoitteita.

Hollannin pelaajat juhlivat Denzel Dumfriesia. myöhäinen voittaja Ukrainaa vastaan

Hollanti aikoo rakentaa myöhäistä avausvoittoaan Ukrainasta (Kuva: Getty Images)



caroline flack andrew brady

Milloin ottelu on ja miten voin katsoa?

Hollanti pelaa Itävaltaa vastaan ​​Euro 2020 -lohkon C -ottelussa torstaina 17. kesäkuuta Johan Cruyff Arenalla Amsterdamissa.

Ison-Britannian katsojat voivat katsella peliä BBC 1 -kanavalla, ja lähetys alkaa klo 19.30 ennen alkamista klo 20.00.



Peli on myös suoratoistettavissa BBC iPlayerin kautta.

Katso täydellinen luettelo Euro 2020 -otteluiden päivämääristä, ajoista ja TV -kanavista napsauttamalla tätä.

raf tornado jäähyväiset

Joukkueen uutisia

Frank de Boerin ei odoteta tekevän liikaa muutoksia Hollannin puolelleen, vaikka Owen Wijndal voi korvata Crystal Palacen puolustajan Patrick Van Aanholtin vasemmassa laidassa.

Keskikenttähyökkääjä Matthijs de Ligt on palannut täydelliseen harjoitteluun nivusvamman jälkeen ja todennäköisesti palaa sivulle.

Viimeisissä peleissä de Boer on käyttänyt kolme-takana -järjestelmää, mikä tarkoittaa, että yksi Jurriën Timberistä, Stefan de Vrij tai Daley Blind putoaa penkille, jotta de Ligt voi pelata.

Todennäköisesti Hollannin kokoonpano: Stekelenburg; De Ligt, vapaa, sokea; Dumfries, de Roon, de Jong, Wijnaldum, Wijndal; Depay, Weghorst

Myös Itävalta aloittaa todennäköisesti hyvin samanlaisella joukkueella, joka estää erotetun Aurnautovicin.

Todennäköinen Itävallan kokoonpano: Bachmann; Dragovic, Alaba, Hinteregger; Schlager, Rainer, Ulmer, Lahmer, Sabitzer; Kalajdzic, Baumgartner.

Aiheuttaako Itävalta järkytyksen? Kerro mielipiteesi alla olevissa kommenteissa.

x faktorin voittajien luettelo

Itävalta on tällä hetkellä C -lohkon kärjessä kolmella pisteellä ja maaliero +2. Hollanti on toisella sijalla, myös kolmella pisteellä, mutta maaliero +1.

Joukkue, joka sijoittuu C -ryhmän kärkeen, pelaa kahdeksannen kierroksen ottelunsa sunnuntaina 27. kesäkuuta kello 17.00 Puskas Arenalla, Budapestissa. Ottelu pelataan ryhmän D/E tai F kolmanneksi sijoitettua joukkuetta vastaan.

C -ryhmän toiseksi sijoittuva joukkue pelaa lauantaina 26. kesäkuuta Wembley -stadionilla klo 20.00. Ottelu pelataan A -ryhmän voittajia vastaan, joka voi olla Italia.

Itävalta kohtaa Ukrainan C -lohkonsa viimeisissä otteluissa maanantaina 21. kesäkuuta klo 17.00 Bukarestin kansallisella areenalla.

Hollannin viimeinen ottelu pelataan samana päivänä, myös klo 17.00, Pohjois -Makedoniaa vastaan ​​kotistadionillaan ja Ajaxin kentällä, Johan Cruyff Arenalla, Amsterdamissa.

Kertoimet

Panosta 10 puntaa ja saat 20 puntaa ilmaisia ​​panoksia Grosvenor Sportilta

Mainostajan sisältö Grosvenor Sport

Grosvenor Sport tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden saada 20 € ilmaisvetoja kun sinä mutta 10 € .

Mikä tahansa urheilulaji. Mikä tahansa markkina.

Rekisteröidy vain , aseta sinut 10 € panos millä tahansa urheilulajilla ja kaikilla markkinoilla, niin saat 20 € ilmaisvetoja .

18+ | Pelaa vastuullisesti | begambleaware.org | Ehdot ovat voimassa | Ilmaiset vedot 2x 10 £ ilmaisvedon muodossa

Hollanti on yllättävän suosikki voittaakseen ottelun Grosvenor Sports edulliseen hintaan 4/7, kun taas Itävaltaa pidetään paljon ulkopuolisina 24/5.

Hollanti - 4/7

Tasapeli - 16/5

Itävalta - 24/5

neiti kelly holmes kumppaneita

Hollannin hyökkääjä Memphis Depay teki Lyonilla toiseksi eniten maaleja Ligue 1: ssä tällä kaudella (20).

*Kerroin toimittaja Grosvenor Sports ja voivat muuttua. Pelaa vastuullisesti.

Katso Myös: