Kun seuraavaksi, House of Fraser, Primark, Debenhams ja paljon muuta avataan uudelleen lukituksen jälkeen

Koronaviirus

Horoskooppi Huomenna

Se on kuulemisen arvoinen kuukausi pääkadulle kuukausien sulkeutumisen jälkeen(Kuva: Getty Images Europe)



Ruotsalainen huonekalujättiläinen Ikea avasi maanantaina ovensa ensimmäistä kertaa yli 60 päivään ja keräsi tuhansia ihmisiä.



Omistautuneet ostajat kertoivat NEWSAMille, että ovat jonottaneet klo 5.30 alkaen, kun taas jotkut jopa pakkasivat leirintätuoleja saadakseen heidät viiden mailin jonoista paahtavan 24 asteen lämmössä.



Ketjun avaamista seuraa satoja lisää tässä kuussa, kun yritykset liittyvät puutarhakeskuksiin, huonekaluliikkeisiin, autonäyttelyihin, huoltoasemille, kuivapesupalveluihin ja mekaanikoihin, jotka ovat kaikki olleet auki pandemian aikana.

Ravintolat, mukaan lukien pikaruokapaikat, ovat jo askeleen edellä, ja ne myyvät takeaway -aterioita ja jopa tuoppia yleisölle.

Meillä on a täydellinen luettelo kaikista uudelleen avautuneista ruokapaikoista täällä .



Ministerit ovat varoittaneet, että pubipuutarhat avataan uudelleen ensimmäisenä osana toimia alan elvyttämiseksi, ja sosiaalinen etäisyys on tänä kesänä.

Kampaajat, parturit ja kauneussalongit ovat kuitenkin epävarmassa tilanteessa, kun he voisivat käydä kauppaa uudelleen - monet pelkäävät, että he voivat romahtaa ennen kuin he pääsevät eteenpäin.



Uudet säännöt avaavat kaupat uudelleen

Jonot kiertyvät Ikean pysäköintialueiden ympärille, kun ostajat kerääntyvät hakemaan litteitä huonekaluja (Kuva: James Speakman/Mercury Press)

Hallitus on sanonut, että yritysten on todistettava olevansa Covid-19-valmiita. ennen kuin se avataan uudelleen yleisölle.

Tämä sisältää suljetut pukuhuoneet, yksisuuntaiset järjestelmät myymälöissä ja rajoitukset koskettamalla tavaroita.

Kauppoja kehotetaan noudattamaan supermarkettien, DIY -ketjujen ja huonekalujen vähittäiskauppiaiden esimerkkiä, jotka ovat rajoittaneet sallittujen ostajien määrää kerrallaan sekä asentaneet muoviseuloja ja toimittaneet kasvonaamioita henkilökunnalle.

Kuinka olet auttanut keräämään 600 miljoonaa puntaa hyvien asioiden tukemiseksi koronaviruskriisin aikana

Mainostajan sisältö KANSALLINEN LOTTO

Kansalliset arpajaiset ovat keränneet 600 miljoonaa puntaa, mikä tukee hyviä asioita koronaviruksen kautta.

helen mccrory oikea käsi

Elämme poikkeuksellisia aikoja, jotka ovat aiheuttaneet maailmanlaajuinen pandemia.

Mutta sinun ansiostasi välttämätöntä rahoitusta jaetaan seuraavien kuukausien aikana hyväntekeväisyysjärjestöille, projekteille ja hyville asioille, joihin koronavirus vaikuttaa eniten.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja siitä, miten autat - tai käy national-lottery.co.uk/news

Hallituksen sääntöjen mukaan tapahtuu myös uutta kehitystä, mukaan lukien tavarat, jotka on palautettu kauppoihin enintään 72 tunniksi, ennen kuin ne voidaan asettaa takaisin hyllyille.

Jotkut kaupat, mukaan lukien kirjakauppias Waterstones ja jalkineiden ketju Kurt Geiger, ovat sanoneet menevänsä pidemmälle. Kurt Geiger varaa kengät, joita on kokeiltu 24 tuntia ennen kuin toinen asiakas saa kokeilla niitä. Waterstonesissa kaikki ostajien selaamat kirjat laitetaan sivuun 72 tunniksi ennen kuin ne tulevat takaisin myyntiin.

Debenhams

(Kuva: Google)

Debenhams sanoi, että 'valtaosa' sivuliikkeistä palaa toimintaansa 15. kesäkuuta, vaikka Irlannin tasavallan kaupat pysyvät suljettuina pysyvästi.

Pohjois -Irlannissa, Belfastin lippulaiva mukaan lukien, avataan 8. kadulla pääsy kauppoihin, mukaan lukien Belfast.

Lisäksi 50 myymälää avataan uudelleen Englannissa 15. kesäkuuta, ja loput tulevat myöhemmin viikolla - katso täydellinen luettelo Debenhamsin uudelleen avaamisesta täällä .

Yhtiö kertoi jatkavansa yhteistyötä viranomaisten kanssa Skotlannin ja Walesin uudelleen avaamisesta.

Nämä ovat kaikki Debenhams -konttorit, joita ei avata uudelleen Isossa -Britanniassa

EE, BT, O2 ja Vodafone

O2, EE ja BT ovat sanoneet, että he aloittavat sivuliikkeiden avaamisen uudelleen 15. kesäkuuta, kun taas Virgin Media on ilmoittanut aikovansa sulkea pysyvästi kaikki Ison -Britannian kaupat .

Vodafone lisäsi, että vielä 65 myymälää avataan uudelleen 15. kesäkuuta ja 300 lisää viikossa. Se sanoi, että jotkut Lontoon sisäpisteet pysyvät suljettuina estääkseen henkilökuntaa käyttämästä julkista liikennettä.

EE sanoi, että toimenpide on osa vaiheittaista uudelleen avaamista, mikä tarkoittaa, että vain kourallinen sen 600 toimipisteestä avataan 15. kesäkuuta.

Turvallisuuden vuoksi EE: llä ja BT: llä on nimetty henkilökunta, joka tervehtii asiakkaita myymälän sisäänkäynneillä.

Työntekijöille annetaan myös henkilönsuojaimet, muoviset näytöt erottavat henkilökunnan ja ostajat, ja tekstiviestijärjestelmä kertoo asiakkaille, milloin heidän tulee käydä kaupoissa.

O2: ssa NHS ja hoitotyöntekijät, jotka näyttävät henkilöllisyystodistuksensa, saavat VIP -pääsyn ohittaa jonot puhuakseen neuvonantajalle varastossa.

Ketjun mukaan myymälöitä hallinnoidaan virtuaalisten jonojen ja videoneuvottelujen avulla.

Gareth Turpin, O2, sanoi: ”Vähittäiskauppa on muuttunut COVID-19-seurauksen jälkeen, ja meidän on varmistettava, että sopeudumme tähän muutokseen. Olemme ryhmitelleet ja selvittäneet, miten myymälöitämme ja tekniikkaamme voidaan käyttää asiakkaiden ja henkilökunnan auttamiseen.

'Tuloksena on henkilökohtaisempi palvelu, joka säästää myös asiakkaiden odotusaikaa. Toivotamme kaikki tervetulleiksi takaisin myymälöihimme nähdäksemme muutokset itse. ''

Vodafone sanoi: '' Myymälöitämme on mukautettu mahdollistamaan sosiaalinen etäisyys, olemme ottaneet käyttöön laajat puhdistus- ja hygieniatoimenpiteet, mukaan lukien alkoholipohjaisen käsigeelin jokaisessa saapumispaikassa, laitteita ei ole esillä ja rajoituksia myymälän asiakkaiden määrästä kerrallaan. Olemme luoneet myymälään uuden ”concierge” -roolin hallitaksemme asiakaskokemusta ja tunnistaaksemme avainhenkilöt, jotta he voivat saada tarvitsemansa avun ajoissa. ”

Fraserin talo

Howells -tavaratalo, osa House of Fraser -ketjua, Cardiff

House of Fraser kesti vaikean vuoden 2017, mikä johti varoituksiin, että sen on leikattava kustannuksia (Kuva: Western Mail)

House of Fraser avaa 51 myymälänsä uudelleen tässä kuussa, vaikka tarkkaa päivämäärää ei ole vielä vahvistettu.

On ymmärretty, että ketju palaa kesäkuun puolivälissä noin tavaratalokilpailijoidensa jalanjäljissä.

Fikeers Group, jonka omistaa Mike Ashley, avaa muut ketjunsa, mukaan lukien Sports Direct, Flannels ja Jack Wills, 15. kesäkuuta.

mikä päivämäärä on black friday 2020

John Lewis

John Lewis sanoi, että vain kaksi myymälää avataan uudelleen 15. kesäkuuta, ja 11 lisää asetetaan 18. kesäkuuta.

Ensimmäinen on Kingstonissa ja Poolessa, joita seuraavat Bluewater, Cambridge, Cheadle, Cheltenham, High Wycombe, Horsham, Ipswich, Norwich, Nottingham, Solihull ja Welwyn 18. kesäkuuta.

Pukuhuoneet, kahvilat tai kauneushoidot eivät ole käytettävissä, kun kaupat avataan uudelleen.

Sekä sisäänkäynneillä että kauppojen kiireisillä alueilla on jono, 45 £: n kontaktiton maksuraja, tiukka ja tiheä siivous sekä rajoitettu määrä asiakkaita myymälöissä.

Seuraava

(Kuva: Getty Images)

Seuraavat suunnitelmat avata 25 myymälää uudelleen 15. kesäkuuta.

Muoti- ja kodinhoitotuotteiden jälleenmyyjä ei ole vahvistanut tarkkoja paikkoja, mutta sanoo, että kaupat ovat suurempia kauppoja muualla kuin kaupungeissa.

Se lisäsi, että enemmän sen 500 kaupasta seuraa tulevina viikkoina.

Seuraavaksi kerrotaan, että kauppojen ulkopuolella on jonotusjärjestelmiä, poistumis- ja sisäänkäyntijärjestelmiä, sosiaalisen etäisyyden merkkejä paikallaan ja yksisuuntainen nuoli merkitsee reittejä kauppojen ympärille joissakin paikoissa.

British fashion Awards 2013

Kassoilla on myös näyttöjä asiakkaiden ja henkilökunnan suojelemiseksi, henkilöstön käytettävissä olevat henkilönsuojaimet, käsien desinfiointiasemat ja säännöllinen laitteiden puhdistus.

Primark

Primark avaa 153 myymäläänsä Englannissa 15. kesäkuuta.

Vaatteilla on 189 myymälää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mutta ei ole sanonut, milloin muut myymälät seuraavat esimerkkiä.

Myymälöihin asennetaan käsien desinfiointipisteet ja kassoihin asennetaan perspex -näytöt viruksen leviämisriskin vähentämiseksi.

Vähittäiskauppias on sanonut, että myymälöihin tehdään lisäsiivous, etenkin ”korkeataajuisten kosketuspisteiden”, kuten ovenkahvien, osalta.

Sports Direct

Sports Direct

(Kuva: Getty)

Sports Direct avaa myymälät uudelleen 15. kesäkuuta - mutta jälleenmyyjä ei ole paljastanut tarkkoja sijainteja.

Kaikille varasto-, back-office- ja myymälätyöntekijöille annetaan henkilönsuojaimet ja perspex-näytöt kassoille, jotta voidaan vähentää viruksen leviämisriskiä.

Joissakin myymälöissä asiakkaiden on tehtävä ostoksia yksisuuntaisella järjestelmällä, ja käytäviä laajennetaan mahdollisuuksien mukaan, jotta saadaan tilaa sosiaaliselle etäisyydelle.

Ketju, jolla on 800 myymälää Yhdistyneessä kuningaskunnassa, aloittaa todennäköisesti kaupungeista.

Lue lisää

Mitkä pääkaduketjut avautuvat tänään?
Primark Marks & Spencer Rehevä JD Urheilu

Viihdyttäjä

Entertainer avaa kaikki 173 myymäläänsä 15. kesäkuuta.

Uudelleen avattujen sivuliikkeiden sosiaaliset etäisyystoimenpiteet ovat käytössä ja uusi valmis 10-nopeutettu palvelu.

Uudessa palvelussa ostajat tekevät tilauksen puhelimeltaan noutamaan myymälään 10 minuutin kuluessa.

Katso Myös: