Kuka on Luisa Zissmanin salainen sulhanen? Irlantilainen miljonääri, joka on 17 vuotta vanhempi

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Joku, joka tunnetaan rakkaudestaan ​​olla huomion keskipiste, on melko yllättävää, että entinen CBB -kilpailija on onnistunut pitämään huolen uudesta miehestään.



Mutta juuri niin Luisa Zissman on tehnyt ja nyt hän menee naimisiin salaperäisen miehen kanssa.



tracy dekantteri valettu nyt

Onnekkaasta ei tiedetä paljoa, mutta olemme kaivanneet mitä voimme lukemisen iloksi…



Louise Zissman

Hän on kihloissa! (Kuva: Instagram / luisazissman)

Miljonääri mies

Vaikka Luisa ei ole koskaan vahvistanut nykyisen sulhasensa henkilöllisyyttä, hänen uskotaan yleisesti olevan miljonääri -liiketyöntekijä Andrew Collins, joka on 44 -vuotias ja 27 -vuotias. Collins ymmärretään olevan Irlannin 231. rikkain mies, jolla on 36 miljoonan punnan omaisuus.

Ujo ja eläkkeellä

Luisan onnekas mies ei halua olla julkisuudessa, toisin kuin hän. Kertaluonteinen Oppisopimus-tähti sanoi aiemmin: Olen suhteessa jonkun kanssa, joka vihaa mediaa. Joten olemme tehneet sopimuksen, josta en puhu asioiden tuota puolta ... '



Luisa Zissman Shooting Star Chase Ballissa Dorchester -hotellissa, Lontoossa

Hän ei ole ujo! (Kuva: Rex)

Irlantilaisten onni



Hänen arvellaan, että hänen irlantilainen kaunotar teki osan rahoistaan ​​myymällä 123.ie - irlantilainen vakuutusyhtiö, joka tarjoaa kodin, auton, matka-, sairaus-, lemmikki- ja henkivakuutuksen.

Hän ja liikekumppani Derek Richardson maksoivat 64 miljoonaa puntaa myydessään 123 .ie -vakuutusjätti RSA: lle vuonna 2010, Collinsin kerrottiin omistavan 36 prosentin osuuden online -vakuutusyhtiöstä.

Andrew ansaitsi alun perin omaisuutensa myymällä osuutensa Dragon's Den -tähden Sarah Newmanin Needahotel.comissa pääomasijoitusyhtiö Cendantille jopa 15 miljoonalla punnalla vuonna 2006, ennen kuin hän perusti prepaaypower.com -sivuston.

Hän on hyvin hyväntekeväinen

Luisa puhui 'poikaystävästään', kun hän kertoi yleisölle Outreach Moldovan hyväntekeväisyyslounaalla - hyväntekeväisyysjärjestö, jota hän tukee - syyskuussa: Poikaystäväni Andrew, hän on upea mies ja olen niin onnekas, että saan hänet.

Hän on tärkein avustaja Outreach Moldovassa, joten siksi lähdin mukaan.

Suuri kannattaja

He ovat keskustelleet lasten hankkimisesta!

Outreach Moldova -tapahtumassa Luisa paljasti haluavansa adoptoida lapsen, jonka oli tavannut äskettäisellä Moldovan -matkallaan.

Hän sanoi: Siellä oli pieni tyttö, hän oli hyvin pienen tyttäreni kaltainen, tulin kotiin lujasti, että aion adoptoida hänet, mutta poikaystäväni tunsi toisin.

Louise Zissman

Luisa on jo yhden lapsen äiti (Kuva: luisazissman / Instagram)

katherine ryan lyhyet hiukset

Hän tekee hänet onnelliseksi

Vaikka hän ei ole koskaan puhunut hänestä paljon, hän on sanonut olevansa erittäin onnellinen. Hän paljasti: `` Olen erittäin onnellinen erittäin ihanassa suhteessa tällä hetkellä. ''

Luisa Zissman hyökkää Tamara Ecclestoneen

Hän hymyilee nyt (Kuva: PA)

Romanttinen on hänen toinen nimensä

Niiden muutamien yksityiskohtien perusteella, jotka Luisa on jakanut kanssamme, hän ehdotti hänelle vakavassa tyylissä Eiffel -tornia taustanaan. Se sisälsi myös satoja valkoisia kukkia ja tietysti hänen uskomattoman Boodles -kipinän.

Katso Myös: