M&S kiristää 2,75%: n tavanomaisen säästötilin torstain keskiyöllä - 5 parasta vaihtoehtoa

Säästöjä

Horoskooppi Huomenna

Säästäjät voivat maksaa jopa 250 puntaa kuukaudessa ja ansaita kiinteän 2,75% koron(Kuva: LightRocket Getty Imagesin kautta)



Victoria Woodin kuolinsyy

Marks & Spencer aikoo luopua eniten maksavasta säännöllisestä säästötilistään ensi viikolla säästäjille.



Lainanantajan kuukausittaisesta säästäjästä, joka maksaa 2,75% jopa 250 puntaa kuukaudessa, tulee uusin tili, jota voidaan kiristää pankkien vetäessä tuotteita ennätyksellisen alhaisen peruskoron keskellä.



Ne, jotka avaavat tilin ja maksavat enintään 3 000 puntaa vuoden aikana, saavat taskuun mennessä noin 45 puntaa.

Tili on kuitenkin avoinna vain niille, joilla on M&S -tili - ne eivät vaikuta niihin, joilla on jo tavallinen säästäjä.

Tiliä hoitaa HSBC, joka tarjoaa saman koron vaihtotilin asiakkailleen tavallisella säästötilillä, jonka avulla he voivat myös säästää jopa 250 puntaa kuukaudessa.



M&S Bank sanoi, että kaikki sen säästökorot tarkistetaan säännöllisesti.

Se lisäsi, että sen jälkeen, kun se oli viimeksi säätänyt tavanomaista säästötilitään, Bank of England -korko on laskenut 0,1 prosenttiin ja negatiiviset korot ovat myös tarkasteltavana.



Merkit istuvat oksien ulkopuolella

Jotkut pankit ovat varoittaneet, että niiden on ehkä otettava maksut käyttötileiltä ensi vuonna (Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)

'On pettymys nähdä, että markkinoilta vedetään tuottoisia tarjouksia, mutta joidenkin säästömarkkinoiden parhaiden tarjousten leikkaamisesta ja peruuttamisesta on tulossa yleistä', Rachel Springall at Rahatiedot selittää.

'Jos säästäjät haluavat hyötyä, heidän on toimittava nopeasti.'

”Säästäjien on arvioitava huolellisesti mahdolliset avautumistarpeet ja kuinka paljon he voivat tallettaa joka kuukausi.

'' On myös tärkeää huomauttaa, että jotkut tavalliset säästäjät vaativat kuluttajia maksamaan tililleen joka kuukausi, joten on tärkeää, että kaikki keskeiset ehdot tarkistetaan etukäteen, ennen kuin säästäjät sitoutuvat mihinkään sopimukseen. ''

Lue lisää

Parhaat säästötilit
Helppokäyttöiset tilit Lasten säästötilit Parhaat käteis -ISA -tilit Parhaat kiinteäkorkoiset joukkovelkakirjalainat

Top 5 vaihtoehtoista kuukausittaista säästötiliä

  1. Bath Building Society 16-25 Säännöllinen säästö: 4% muuttuva tili, maksa 10–50 puntaa kuukaudessa, 2 nostoa sallitaan vuodessa, sinun on joko asuttava, työskenneltävä tai opiskeltava Bathissa.

  2. Ensimmäinen suora säännöllinen säästö: 2,75% kiinteä tili, maksa 25–300 puntaa kuukaudessa, nostoja ei sallita vuodessa, sinulla on oltava ensimmäinen suora tili tai avattava se.

  3. HSBC -säännöllinen säästö: 2,75% kiinteä tili, maksa 25–250 puntaa kuukaudessa, nostoja ei sallita, vain nykyiset asiakkaat (heillä on oltava HSBC Premier, HSBC Advance, HSBC Student Bank Account tai Graduate Bank Account).

  4. Hanley Economic BS -kotitalletussäästäjä: 2,45%: n muuttuva tili, maksa 100–500 puntaa kuukaudessa, nostoja ei sallita, asiakkaiden käytettävissä, jotka säästävät talletusta varten kotona ja/tai paikallisia ihmisiä (heidän on asuttava 25 kilometrin säteellä seuran pääkonttorista).

  5. Coventry Building Society Regular Saver: 1,55% muuttuva tili, maksa 1–500 puntaa kuukaudessa, 1 nosto sallittu vuodessa.

* Rahatiedot

Katso Myös: