Nainen selittää kuinka pakata John Lewisin palautuksista 5 000 puntaa - mukaan lukien ylellisyystavaroita

Säästää Rahaa

Horoskooppi Huomenna

YouTuber on paljastanut, miten hän pussitti yli 5000 punnan arvosta John Lewisin tuotteita ostettuaan palautuslavan.



Emily Canham, jolla on 1,43 miljoonaa YouTube -tilaajaa, sanoi, että hänen vaikuttavaan kuljetukseensa sisältyi 2 000 punnan Sage Oracle Touch -kahvinkeitin ja 450 punnan Dyson Airwrap.



Hän onnistui hankkimaan myös GHD Smoothing Hot Brush -harjan, jonka vähittäismyyntihinta on 139 puntaa, ja viisi uutta pölynimuria aina 179,99 £: n langattomasta Vaxista 679 £: n Miele -langattomaan puhdistusaineeseen.



paras maitokorvike uk

Emily onnistui pussittamaan kaikki nämä tuotteet ostamalla John Lewisin palautuslavan huutokaupasta.

Nämä kuormalavat sisältävät tavaroita, jotka asiakas on ostanut ja palauttanut - joten arvaatte, missä kunnossa ne ovat.

Emily Canham osti John Lewisin palautuslavan

Emily Canham osti John Lewisin palautuslavan (Kuva: Emily Canham/Youtube)



Joskus ne voidaan kunnostaa tai vahingoittaa, tai joissakin tapauksissa asiakas vain muutti mieltään, joten tuote on edelleen huippukunnossa.

Kaiken kaikkiaan Emily sanoi palautuslavansa sisällön olevan 5 143,96 puntaa jokaisen tuotteen ollessa täysin toimintakunnossa.



Hän sanoo maksaneensa 1750 puntaa plus arvonlisäveron, joka maksoi laatikosta noin 2 000 puntaa - tämä ei ole halpa ostos, jos sinulla ei ole rahaa etukäteen, mutta hän säästti 3 000 puntaa.

Emily teki tarjouksen lavalle huutokauppatalolla William George ja maksoi 55 puntaa postikuluja mammuttilaatikon lähettämisestä kotiin.

london eye ilotulitus 2016
Hän arvioi tavaroiden kokonaisarvon olevan yli 5 000 puntaa

Hän arvioi tavaroiden kokonaisarvon olevan yli 5 000 puntaa (Kuva: Emily Canham/Youtube)

Vaikka hän tiesi osan laatikon sisällöstä, muu osa jäi mysteeriksi, kunnes hän avasi sen.

Ostoistaan ​​puhuttaessa Emily sanoi: Se oli ehdottomasti syytä tehdä, jos erässä on jotain, jonka haluat pitää, mutta ellet saa sitä erittäin halvalla, et todellakaan saa eniten voittoa maksuilla sinun on maksettava ylhäältä

Joten se ei ole rahantekomenettely, mutta jos on tiettyjä tuotteita, jotka haluat saada alennettuun hintaan, sanoisin, että se on mahdollisesti riskin arvoinen.

John Lewisin lava maksoi hänelle noin 2000 puntaa

John Lewisin lava maksoi hänelle noin 2000 puntaa (Kuva: Emily Canham/Youtube)

Rahaa säästäviä tarinoita varten olemme raportoineet siitä, kuinka yksi taitava pari muutti puutarhansa vain 265 puntaa tekemällä huonekaluja ilmaisista lavoista.

Toinen nainen pääsi eroon lahoavasta terassistaan ​​puulavoilla - ja se maksoi vain 15 puntaa.

Katso Myös: