10 parasta kannettavaa puhelinlaturia festivaaleille

Tekniset Tarjoukset

Horoskooppi Huomenna

Lataa puhelimesi - missä tahansa - näillä parhaiten arvioiduilla laitteilla(Kuva: sekoita kuvia)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Riippumatta siitä, kuinka hyvä luuri on, useimmat meistä ovat aivan liian tuttuja klassiseen kello 19: n alhaisen akun viestiin.



Joten juuri oikeaan aikaan kesästä olemme keränneet seitsemän parhaita kannettavia latureita Amazonin, Currysin, John Lewisin ja Halfordsin kaltaisilta, jotta stressitasosi pysyvät alhaisina ja akku täynnä.

Alkaen 10 punnan tarjouksista ylellisiin gadgeteihin ja niihin, joissa on LED-näyttö, joka kertoo, kuinka paljon virtaa heillä on jäljellä, on jokaiselle hieman paristomaista.

1. Belkin Pocket Power 10K -virtapankki, 34,99 puntaa

Tämä on juuri uusittu ja se on parempi kuin koskaan (Kuva: Belkin)



Kaksi USB -porttia tarkoittaa, että voit ladata kahta älypuhelinta samanaikaisesti, joten sinä ja ystäväsi voitte osallistua toimintaan (ehkä he jopa ostavat sinulle juoman vastineeksi).

Jos pidät kaiken itsellesi, tämä Belkinin virtapankki tarjoaa tarpeeksi mehua yhden iPhone 7: n lataamiseen täyteen kolme kertaa, joten se on loistava vaihtoehto kolmen päivän festivaaleille.



Hae se Belkiniltä täältä.

2. Aukeyn pikalataus 2.0 Powerbank, 23,99 puntaa

Viehättävä, suuritehoinen ja kätevä valo, joka osoittaa akun varaustason

Aukey on yksi akkupelien parhaista pelaajista, ja tämä virtapankki voi ladata yhteensopivia laitteita jopa 75% nopeammin kuin perinteinen lataus. Siinä on tarpeeksi mehua, jotta iPhone 7+ -puhelimesi saa virtaa yli kolme ja puoli kertaa tai Nexus 6P noin kolme kertaa.

Sen mukana tulee myös kätevä akun merkkivalo, josta voit tarkistaa akun jäljellä olevan varauksen painamalla virtapainiketta kerran. Valkoinen tarkoittaa, että siinä on 70-100%, kun taas vihreä on 30-70%ja punainen 0-30%.

Hanki se Amazonista täältä.

3. Aurinkolataus Bernet -virtapankki, 59,99 puntaa

Jos tätä ei rakennettu festivaaleja varten, emme tiedä, mitä se oli (Kuva: Bernet)

Tämä on yksi niistä ajatuksista, jotka toivomme vain tulevan ensin.

Teiltä ei koskaan koskaan loppu virta (ellei aurinko tietysti poistu, ja sitten me kaikki tuomitaan joka tapauksessa), koska tämä hieno gadget saa oman varauksensa lopulliselta energialähteeltä, joka on aurinko.

Olitpa sitten festivaaliystävällisen vaihtoehdon jälkeen tai haluat vain vaikuttaa ympäristöösi, voit ladata kaiken puhelimestasi, kuulokkeistasi ja kannettavasta kaiuttimesta tällä ympäristöystävällisellä laturilla.

Hanki se Amazonista täältä.

4. Anker Powercore 20100 Ultra High Capacity Powerbank, 32,99 puntaa

Jätä asiat viimeiseen minuuttiin? Lataa tämä virtapankki vain 10 tunnissa

Luulet, että tällaisen voimakkaan teknologian lataaminen kestää vuosia, mutta tämän Anker -varapankin täyttäminen kestää vain 10 tuntia, mikä tarkoittaa, että voit kytkeä sen yön yli valmiiksi, kun lähdet liikkeelle aamu.

Tämä uskomaton koon ja kapasiteetin suhde tunnetaan tästä kannettavasta akusta, joka voi ladata iPhone 6: n seitsemän kertaa ja Galaxy S6: n viisi kertaa Anker-standardien mukaisesti.

Hanki se Amazonista täältä.

5. Halfords Power Bank 3000 mAh, 5 puntaa

Erän halvin vaihtoehto

Jos etsit pientä virtapankkia, joka mahtuu taskuusi, joka latautuu muutaman tunnin sisällä, ota tämä Halfords -tarjous, joka vie sinut takaisin vain viisi - yksi halvimmista vaihtoehdoista.

tiukasti kilpailijoiden 2019 lista

Vaikka saat vain yhden latauksen tästä, se on nopea latautua ja tarpeeksi pieni, jotta voit pitää sinut suuressa festivaalijoukossa.

Hae se Halfordsilta täältä.

6. Juice Power Station 16 800 mAh- Aqua, 35,49 puntaa

Tässä kauniissa pakkauksessa on kaksi USB -pistettä kahden puhelimen lataamiseen kerralla

Jos haluat noutaa varavirtalähteen paikallisesta pääkatukaupasta, tämä Argos on tällä hetkellä tarjolla, ja sillä on paljon virtaa käynnistykseen.

Se tarjoaa jopa neljä latausta 16 800 mAh: n tehollaan, ja siinä on myös LED -ilmaisimet, jotka ilmoittavat, milloin laitteesi latautuu, milloin se on ladattu täyteen ja kuinka paljon energiaa pankkisi on jättänyt.

Hae Argosista täältä.

7. iMuto Compact Powerbank LED -näytöllä, 16,99 €

Oletko huolissasi kannettavan virran loppumisesta? Tämä kätevä LED -näyttö pitää sinut ajan tasalla

Parasta tässä vaihtoehdossa on kätevä LED -näyttö, jonka avulla voit tietää tarkalleen, kuinka paljon virtaa sinulla on jäljellä, joten voit varmistaa, että akku kestää siitä hetkestä, kun astut pellolle, kunnes vedät rikkoutunutta irti siitä.

Vaikka se ei sisällä erän kannettavinta voimaa, sen pienen koon ansiosta sitä on kätevää kuljettaa taskussa ilman suurta haittaa.

Hanki se Amazonista täältä.

8. MAXOAK 50000mAh kannettava laturi, 109,99 puntaa

Kaikkein ylellisin varapankki

Jos sinulla on riippuvuus älypuhelimista (tai haluat sijoittaa erittäin vahvaan vaihtoehtoon tulevia festivaaleja ja matkoja varten), tämä on akkujen maailman kuningas.

Voit ladata iPhone 6: n mahtavat 17 kertaa tai 6+ ja Galaxy S6 yksitoista kertaa, joten polttoaine ei lopu koskaan. Tehokkaassa gadgetissa on myös kuusi lähtöporttia, siltä varalta, että haluat jakaa voimavarasi ystäviesi kanssa.

Hanki se Amazonista täältä.

Lue lisää

Festivaalin muotia
Parhaat festivaalimuodit Mitä pukeutua juhliin Mountain Warehouse -festivaalialue Hanki festivaalin kauneuden perustarvikkeet ilmaiseksi

9. MIXIT Power Rockstar, 59,99 puntaa

Tässä on oma magneettikaapeli (Kuva: BELKIN)

Ei ole mitään järkeä ottaa varavirtalähdettä, jos et löydä johtoa puhelimen liittämiseen siihen. Joten jos olet unohtumattomampaa tyyppiä, kannattaa sijoittaa MIXIT -laitteeseen, joka tulee kätevän magneettikaapelivaraston mukana.

88:n henkinen merkitys

Kaksi USB -paikkaa ja 4,8 ampeerin kokonaisteho riittää kahden älypuhelimen tai tabletin optimaaliseen lataamiseen kahdesti kahdesti kahden USB -portin kautta.

Hae se Belkiniltä täältä.

10. Izete -kannettavan laturin virtapankki, 24,58 puntaa

Kertoo tarkalleen miten asia on (Kuva: IZETE)

Digitaalisen näytön käyttäminen on aina kätevää, koska se tarkoittaa sitä, kuinka monta olutta sinulla on, voit aina nähdä, kuinka paljon virtaa akussa on jäljellä. Lisäksi se on mukava ja tarkka, joten tiedät, pystytkö puristamaan siitä vain 2%.

24000 mAh: n teholla se voi ladata puhelimesi vähintään viisi kertaa.

Hanki se Amazonista täältä.

Lue lisää

Festivaalin tekniikka
Parhaat powerbankit Parhaat sovellukset ja gadgetit Parhaat festivaalipuhelimet GAME: n lopullinen festivaalitekniikka

Katso Myös: