Aldi tuo markkinoille ylellisen italialaisen ruokavalikoiman kilpailevalle Waitroselle - ja se on puolet halvemmasta

Aldi

Horoskooppi Huomenna

Supermarket Aldi

Se on hyvä - mutta onko se uusi Waitrose?(Kuva: Getty Images)



Jos olet surullinen siitä, että kesä on periaatteessa ohi, mene Aldiin ja kuivaa kyyneleesi heidän viimeisimmällä jännittävällä erikoisostollaan: gourmet -italialaisella ruokalajilla.



Halpakauppojen Välimeren tarjonnan tavoitteena on vallata Waitrose'n kuuluisa italialainen ruokavalikoima, ja sisältää kopioidun version San Pellegrinosta (lopullinen kesäjuoma), joka on saatavana Blood Orange-, Orange- tai Lemon and Mint -tuotteina ja maksaa 79 p, sama hinta, jonka maksat tölkistä muualla.



Siellä on myös vanhentunutta balsamiviinietikkaa, jota on kypsytetty puutynnyreissä vähintään kolme vuotta, mikä on 56% halvempaa kuin Waitrose 1 Modenan balsamiviinietikka (11,25 €).

keskimääräisiä seksikumppaneita elämänsä aikana

Vaikka italialainen ruokavalikoima on jo myymälöissä, Aldi ei anna sinun ärsyttävän tehdä ostoksia verkossa, joten sinun on mentävä liikkeeseen ja taisteltava tiensä joukkoja vastaan ​​Erikoisostot -osiossa vaatiaksesi omasi.

Kopiointipakkaus - ja valtava hintaero (Kuva: Aldi)



Se voi olla vain me, mutta tämä pullo kuohuviiniä näyttää huomattavan samanlaiselta kuin toinen kuuluisa italialainen soodamerkki ... joka maksaa tällä hetkellä 2,80 £ kuudesta tölkistä Waitrosessa ja huimaa 4,40 £ Sainsburyssa.

seksikasvatus netflix uk traileri

Oletko sinä tyyppi, joka roiskuu ylellisen balsamicon päälle? (Kuva: Aldi)



Viiden lehden luokituksen sisältävän ylellisen balsamiviinietikan lisäksi italialaiseen sekoitukseen sisältyy myös erityisesti valittu Buffalo Mozzarella 99p: lle ja Toscano Extra Virgin -oliiviöljy (5,99 £).

jill halfpenny intiimejä kuvia

Tesco, vastaava mozzarella - Tescon paras Mozzarella Di Buffala - hyvittää sinulle 2,20 puntaa hyvistä tavaroista, joka on paljon kermaisempaa ja huomattavasti vähemmän vetistä kuin tavallinen mozzarella.

Kuvittele, että upotat nämä kauniit leivät öljyyn ja balsamiin (Kuva: Aldi)

Jos sinua eivät houkuttele ylenpalttiset ruokalaukut, ehkä jotkut Part Bake -kiviuunileipäsauvat 99p: lle ovat enemmän kadullasi, tai jotkut tyylikkäät, erityisesti valitut pronssilevyt Tagliatelle, hintaan 85p. Molempia pidetään laadukkaampina italialaisina versioina keittiökalusteista.

Rakasta tai vihaa sitä, se on vain 1,29 puntaa (Kuva: Aldi)

o2 musta perjantai 2018

Muualla halvin löydetty supermarket Tiramisu oli Waitrose & olennaiset asiat & apos; versio 1,50 puntaa, kun taas Tescon lähes identtinen tarjonta maksaa sinulle järkyttävän 2,25 puntaa.

Aldi julkaisee vain rajoitetun määrän kutakin erikoisostostaan, ja koska italialainen ruoka on ilmeisesti kansakunnan suosikki keittiö, emme voi nähdä mitään näistä roikkuvista pitkään.

Lue lisää

Kuinka säästää rahaa supermarketissa
Supermarketin ruokatarjoukset Suosituimmat viinitarjoukset supermarketista Parhaat supermarkettien kanta -asiakasohjelmat Kuinka löytää hyvä tarjous

Kylpytynnyreistä gluteeniton ruoka , Aldi on nopeasti tulossa tunnetuksi kuuluisista erikoisostoistaan, jotka tarjoavat ylellisiä tuotteita huomattavasti tavallista halvemmalla.

Samaan aikaan saksalainen vähittäiskauppias myy Aldin arkkivihollisessa Lidlissä kuusi pullorasiaa Allini Proseccosta 20 puntaa - se on 3,33 puntaa per pullo. Kuitenkin aivan kuten Aldin erikoisostokset, uskomaton tarjous on kertaluonteinen, ja se on saatavana vain Lidl-myymälöissä arkipyhäviikonloppuna 26. – 27.8.

Jos teet suuren supermarketkaupan verkossa, meillä on opas parhaista ruokaostoksista, mukaan lukien 100 £: n alennus Waitrosessa.

Katso Myös: