Ariana Grande alastonkuvavuodosta: 'En ota sellaisia ​​kuvia, se oli kuitenkin hauskaa'

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Ariana Grande esiintyy uudelle albumilleen

Ariana: En ota sellaisia ​​kuvia(Kuva: Rex -ominaisuudet)



Aiemmin tässä kuussa Ariana Grande vahvisti Twitterissä vahvistaakseen, että vuotaneet valokuvat, joissa hänen poseeraavansa alasti, olivat väärennettyjä sen jälkeen, kun yli 100 julkkista oli kohdistettu nimettömään puhelinhyökkääjään.



Ja nyt hän käsitteli sitä uudelleen henkilökohtaisesti ja vaati, että hän ei ota sellaisia ​​kuvia.



'Ne eivät olleet minä. Se oli kuitenkin hauskaa '', entinen Nickelodeon -tähti kertoo juorusivuston TMZ keräämästä kuvamateriaalista, kun hän lensi ulos Los Angelesin kansainväliseltä lentokentältä tiistaina.

'Se ei ole minun huoneeni, se ei ole minun kissani, se ei ole vatsarengas, joka ei ole hiukseni, se ei ole minun profiilini', hän jatkoi.

Kun valokuvaaja sanoi, että koko juttu on 'tavallaan sekaisin', laulaja vastasi: 'Joo, se on invasiivista, mutta ainakin se ei ollut minä.



Ariana Grande myrskyt pois asettaa yli naurettava luettelo vaatimuksista (Kuva: Instagram)

'' En ota sellaisia ​​kuvia. Vannon, että en. Lupaan.'



Aiemmin tässä kuussa, pian ensimmäisen kuvan aallon julkaisun jälkeen, hän osui Twitteriin sanoakseen : jokaiselle 'alastoni' ja 'm & g' -hinnoistani käytävälle1 ei ole totta! minun lil perse on paljon suloisempi kuin että lmao & kiertue tiedot r tulossa pian.

Entinen Nickelodeon -tähti, jota koko draama selvästi kutitti, lisäsi: mutta todellisuudessa kuka tahansa, joka luuli, että olin todella minä ... rakastan sinua, mutta rukoilen puolestasi.

Kun ongelmista näyttävät kuvat näyttivät Twitterissä NEWSAM Celeb otti yhteyttä agenttiinsa, joka myös vahvisti, että ne olivat väärennettyjä.

4Chan Picture Hackin väitetyt julkkis uhrit Katso galleria

Katso Myös: