Arsenal-uutiset: Mikel Arteta tervehtii avauspäivän voittoa, kun William Saliba avaa debyyttiilonsa

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Arsenaali teki täydellisen alun uudelle Valioliiga kampanjan tekijä voitti 2-0 yli Kristalli palatsi perjantai-iltana.



Tykkimiehet pyrkivät lopettamaan monivuotisen maanpaossa Mestarien liiga tällä kaudella sen jälkeen, kun viime vuonna sijoittui neljän parhaan joukkoon - ja he saivat kauden käyntiin tyylikkäästi Selhurst Parkissa ensimmäisen puoliskon otsikon ansiosta. Gabriel Martinelli ja Marc Guehin myöhäinen omamaali.



William Saliba , Oleksandr Zinchenko ja gabriel jeesus kaikki vaikuttunut debyyttistään valmistautuessaan ensi viikonlopun otteluun vastaan Leicester City nyt keskipisteeseen. Tässä on Emiratesin viimeisin reaktio Arsenalin avauspäivän voiton jälkeen.



Arteta tervehti avauspäivän voittoa

Arteta lauloi Arsenalin kehuja sen jälkeen, kun se otti kaikki kolme pistettä Crystal Palacea vastaan.

Tykkimiehet olivat vaikuttavia ensimmäisellä puoliajalla ja istuivat mukavasti tauolla Martinellin lähietäisyydellä. Mutta Arsenaali piti kestää myrsky toisella puoliajalla ennen kuin myöhäinen oma maali sinetöi pisteet.

Ja Arteta kehui nopeasti joukkueensa luonnetta ottelun jälkeen. Hän sanoi: 'Voittaaksesi täällä, sinun täytyy kärsiä - olemme tehneet sen ja se on osa mentaliteettia, jota haluamme rakentaa, tulla tällaisiin paikkoihin ja voittaa.'



Lue koko tarina täältä.

Saliba avautuu debyyttiilokseen

Osallistu keskusteluun! Mitä pidit Arsenalin suorituksesta Crystal Palacen voitossa? Kerro meille tästä.



  William Saliba saattoi tuskin piilottaa iloaan tehtyään vihdoin Arsenal-debyyttinsä
William Saliba saattoi tuskin piilottaa iloaan tehtyään vihdoin Arsenal-debyyttinsä ( Kuva: Sky Sports)

Nautittuaan unelmadebyyttinsä Eaglesia vastaan, Saliba tuskin pystyi salaamaan iloaan tehtyään kauan odotetun Arsenal-jousen.

Lahjakas ranskalainen puolustaja on viettänyt suurimman osan ajastaan ​​seurassa lainalla sen jälkeen, kun hän liittyi Gunnersiin kesällä 2019. Mutta 21-vuotias pelaaja teki valtavan näytelmän perjantai-illan 2-0-voiton aikana. vaatimus tavanomaisesta pääjoukkueen paikasta jatkossa.

Ottelun jälkeen Saliba kertoi Sky Sportsille: 'Olen odottanut tätä hetkeä pitkään, olen niin iloinen saadessani aloittaa ensimmäisen pelini voitolla ja puhtaalla maalilla. Se ei ole koskaan helppoa, sinun on annettava kaikkesi ja se oli hyvää. Tämä on ensimmäinen peli, on tärkeää voittaa itseluottamus ja aloittaa kausi hyvin.

Lue koko tarina täältä.

Arteta täsmentää Arsenalin siirtoasenteen

  Mikel Arteta näki Arsenal-joukkueen täydellisen alun uudelle Valioliiga-kaudelle
Mikel Arteta näki Arsenal-joukkueen täydellisen alun uudelle Valioliiga-kaudelle ( Kuva: Justin Tallis)

Artetan mukaan Arsenal toivoo edelleen saavansa päätökseen lisää siirtoja ennen syyskuun määräaikaa.

Tykkimiehet ovat levittäneet rahaa jälleen tänä kesänä pyrkiessään tuomaan jalkapallon Mestarien liigan takaisin Emirates-stadionille, mutta Arteta vihjasi perjantai-illan voiton jälkeen Palacesta, että Arsenal ei ole vielä valmis markkinoilla.

Arsenaliin on viime viikkoina liitetty monia nimiä, mukaan lukien Youri Tielemans ja Lucas Paqueta.

Lue koko tarina täältä.

Katso Myös: