Asda toimittaa 7000 Dellin kannettavaa tietokonetta koulujen auttamiseksi hallituksen kannettavan tietokoneen kaaoksen keskellä

Koulut

Horoskooppi Huomenna

Yhdistyneessä kuningaskunnassa jopa 1,8 miljoonaa lasta ei voi käyttää digitaalista laitetta oppiakseen kotoa(Kuva: Getty Images/iStockphoto)



Supermarket jättiläinen Asda lahjoittaa 7000 kannettavaa tietokonetta tarvitseville kouluille ympäri maata osana uutta digitaalisen osallisuuden lupausta.



Ketjun mukaan jokainen Ison -Britannian kauppa voi lahjoittaa vähintään 10 laitetta paikallisille kouluille lukituksen aikana.



päivittäinen peili rakas Coleen

Siinä sanottiin, että kannettavat tietokoneet auttavat lapsia, jotka ovat vaarassa jäädä jälkeen koulutuksestaan, koska heillä ei ole tekniikkaa osallistua online -oppitunteihin pandemian aikana.

Supermarket solmi kumppanuuden valmistajan Dellin kanssa ja investoi 2 miljoonaa puntaa lupauksen toimittamiseen.

Jokaisessa kannettavassa tietokoneessa on tekninen paketti, joka sisältää kuulokkeet ja langattoman internet -sovittimen, jonka datamäärä on 20 Gt Asdan verkkokumppanilta Vodafonelta.



Kannettavat tietokoneet sisältävät myös yhden vuoden takuun ja teknisen tuen.

Supermarket on allekirjoittanut sopimuksen Dellin kanssa köyhyysvaarassa olevien lasten tukemiseksi (Kuva: Getty Images)



Ofcomin mukaan jopa 1,8 miljoonaa lasta Yhdistyneessä kuningaskunnassa ei voi käyttää kannettavaa tietokonetta, pöytätietokonetta tai tablettia kotona.

Nämä lapset ovat pääasiassa epäedullisesta taustasta ja he ovat vaarassa jäädä edelleen jälkeen koulutuksestaan.

Hallitus on ilmoittanut olevansa täysin sitoutunut tarjoamaan laitteita apua tarvitseville lapsille, mutta se on kohdannut kritiikkiä viiveistä ja haittaohjelmilla asennetuista laitteista.

Opetusministeriö ilmoitti tiistaina toimittaneensa 801 524 kannettavaa tietokonetta osana tarjoustaan ​​saada yli miljoona laitetta kouluille ja oppilaitoksille Covid-19-kriisin aikana.

Yli kolmanneksella köyhimpien kotitalouksien oppilaista ei edelleenkään ole riittävästi laitteita verkko -oppimiseen, kun vain 11 prosenttia korkeatuloisista kotitalouksista (Kuva: Getty Images)

Sen laskelmat perustuvat ilmaiseen kouluruokaan oikeutettujen lasten määrään. Koulujen, jotka tarvitsevat laitteita oppilailleen, on tehtävä tilauksia Get Help with Technology -järjestelmän avulla.

Laitteita tarjotaan seuraaville:

  • Epäedullisessa asemassa olevat 3–11-vuotiaat lapset, joiden kasvokkain tapahtuva koulutus on häiriintynyt

  • Epäedullisessa asemassa olevat lapset missä tahansa vuoden ryhmässä, joita on neuvottu suojaamaan

  • Epäedullisessa asemassa olevat 16-18-vuotiaat kuudennen luokan oppilaitoksissa, joiden koulutus on häiriintynyt

Asda toimittaa 7000 Dellin kannettavaa tietokonetta koulujen auttamiseksi hallituksen kannettavan tietokoneen kaaoksen keskellä

Kannettavat tietokoneet menevät paikallisiin kouluihin tukemaan vaikeuksissa olevia lapsia (Kuva: ASDA)

DfE sanoi, että 300 muuta kannettavaa tietokonetta lisäisi varauksia ja nostaisi etäopetuksen tukemiseen ostettujen kokonaismäärän 1,3 miljoonaan.

juventus vieraspaketti 2015 16

'' On ollut uskomatonta tiimityötä turvata tämä määrä laitteita huolimatta maailmanlaajuisesta kysynnästä ja logistisista haasteista pandemian aikana '', opetussihteeri Gavin Williamson twiittasi.

Joidenkin Englannissa luovutettujen kannettavien tietokoneiden on kuitenkin havaittu sisältävän venäläisiä haittaohjelmia, BBC: n tällä viikolla tekemä tutkimus havaitsi.

DfE ilmoitti olevansa tietoinen syytöksistä ja tutkii ne nopeasti.

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

Paul Whiteman koulun johtajilta & apos; liitto NAHT sanoi, että hallituksen yritykset hankkia laitteita kaikille niitä tarvitseville oppilaille olivat edelleen keskeneräisiä.

Hallituksen on ylitettävä heidän ylpeytensä tähän mennessä toimitettujen kannettavien tietokoneiden määrästä.

Oppilaille ja kouluille tärkeämpää on nopeus, jolla hallitus pystyy vastaamaan Yhdistyneen kuningaskunnan 1,8 miljoonan lapsen tarpeisiin.

ovatko weetabix hyviä sinulle

'Mielestämme heidät on surkeasti petetty.'

Puhuessaan lupauksesta Roger Burnley, Asdan toimitusjohtaja ja sanoi: '' On selvää, että digitaalinen syrjäytyminen on ongelma, joka vaikuttaa moniin tuhansiin lapsiin, jotka käyvät kouluja palvelijoissamme.

”Sulkeminen on vaikuttanut näihin lapsiin suhteettomasti, ja he ovat vaarassa jäädä edelleen ikätovereidensa jälkeen.

'Haluamme tehdä kaikkemme auttaaksemme hajottamaan digitaaliset esteet, jotta he voivat jatkaa opintojaan etänä.'

Katso Myös: