Beats X -katsaus: Täydelliset langattomat kuulokkeet iPhone 7 -käyttäjille

Arvostelut

Horoskooppi Huomenna

Beatsin uusin kuulokepari on askeleen päässä siitä, mistä yritys on enimmäkseen tunnettu.



Beats X -kuulokkeet eivät ole massiivinen pari korvia tai hikeä kestäviä urheilutulppia.



enkelinumero tarkoittaa 777

Sen sijaan ne ovat pieni, ystävällinen pari langattomia silmukoita, jotka on suunniteltu käytettäväksi pitkiä aikoja. Loukkaamaton muotoilu tarkoittaa, että ne toimivat sekä toimistossa että kadulla. Hinta? 130 £ .



Ne ovat yllättäen kohdistettuja iPhone -käyttäjiin, koska sisään ladattu W1 -siru. Alun perin Apple ilmoitti iPhone 7: n rinnalla viime syksynä, ja sen avulla Beats X -kuulokkeet voivat muodostaa pariliitoksen nopeasti ja saumattomasti iPhone 7: n kanssa.

Se tarkoittaa, että voit pitää Beats X: ää puhelimen lähellä, paina virtapainiketta ja ne muodostavat pariliitoksen automaattisesti, vetämällä nimen puhelimestasi ja kastamalla myös ne.

(Kuva: Â © 2016 Jason Ware Imagery, LLC)



Lisäksi Apple sanoo parantavansa yhteyden kantamaa ja itse signaalia. Tämä vastaa kokemustani, joka ei pudottanut musiikkia missään vaiheessa päivittäistä työmatkaani.

On syytä huomauttaa, että voit käyttää Beats X: ää myös muiden kuin Applen luurien kanssa. Se palaa vain tavalliseen Bluetooth -yhteyteen.



Design

Beats X ovat pieniä, mukavia pieniä asioita, joita on saatavana muutamassa eri värissä - valkoinen, musta, harmaa ja sininen. Siellä on silmukkalanka, joka kiertää niskaa ja pieni in-line-kaukosäädin äänenvoimakkuuden muuttamiseksi, kappaleiden ohittamiseksi ja Sirin käynnistämiseksi.

Kaapeli on litteä ja joustava, muotoilee kauniisti niskaasi ja on riittävän kevyt, jotta voit käyttää sitä melkein koko päivän ja unohtaa sen. Silmut eivät itsessään ole parhaiten sopivia, mitä olen koskaan kokeillut, mutta ne ovat varmasti mukavia - enemmän kuin koukussa oleva Powerbeats 3, joka sisältää myös W1 -sirun.

(Kuva: Beats)

Vaikka Beats X ei ole täysin vedenpitävä, ne ovat riittävän vedenkestäviä, joten voit käyttää niitä sateessa ilman huolta niiden tuhoutumisesta. Samoin he hoitavat myös harjoittelun kuntosalilla.

Mukava temppu on, että silmut ovat magneettisia - joten ne tarttuvat tyydyttävästi yhteen ja pysyvät sotkeutumattomina, kun et käytä niitä.

Äänenlaatu ja akun kesto

Beats X on turvallinen äänenlaadun suhteen - se ei ole bassoraskas eikä tinainen millään tavalla. Sen sijaan sinulla on pyöristetty ääni, jota voidaan toistaa kunnollisella äänenvoimakkuudella. Meluvuotoja tuskin esiintyy - vaikka älä odota niiden estävän täysin ulkopuolista maailmaa. Ei melunvaimennusta - ehkä akun keston säästämiseksi.

(Kuva: Beats)

Akun kestosta puheen ollen tämä on Beats X -holkin toinen ässä.

john travolta pojan kuolema

Pikalataustekniikan ansiosta voit valmistaa Beats X: ää viiden minuutin ajan Lightning -liittimestä ja odottaa, että saat kaksi tuntia peliaikaa. Kokemukseni mukaan he onnistuivat kestämään kahdeksan tuntia ennen kuin he tarvitsivat kytkeä laturin.

Johtopäätös

Beats X on kallis lisä gadget -kokoelmaasi 130 puntaa . Samanlaisia ​​langattomia kuulokkeita voisi saada hieman alle 100 puntaa, jos katsot ympärillesi.

He tuovat mukanaan kuitenkin mukavuutta ja helppokäyttöisyyttä (jos sinulla on laite, jossa on iOS 10). Akun kesto on myös erinomainen.

Jokainen, joka etsii jylisevää basson täyttämää kuuloketta, on kuitenkin pettynyt. Nämä ovat enemmän keskellä tietä, ja ne sopivat paljon laajemmalle joukolle iPhone-käyttäjiä, jotka eivät halua vaivautua AirPodien kanssa.

Lue lisää

Gadget -arvostelut
Sony Xperia XA2 Apple HomePod Amazon Fire HD 8 Amazon Echo Spot

Katso Myös: