Parhaat PS4 -pelit 2020

Playstation 4

Horoskooppi Huomenna

Parhaiten arvioidut PS4 -pelit jäävät jumiin tänä vuonna



michael jackson jordan chandler

Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Etsitkö uusia pelejä lisättäväksi PS4 -kokoelmaasi? Pelejä ei voi koskaan olla liikaa, vaikka pysymme yleensä muutamissa suosikeissa, on hienoa saada valita ja jäädä kiinni uusimpaan pelitoimintaan.



Vaikka odotetun Playstation 5: n huhutaan saapuvan pian, eikä virallista julkaisupäivää tai hintaa ole vahvistettu - toistaiseksi meidän on tehtävä se sen tähän mennessä suurin konsoli, PS4.

Vaikka PS4 on loistava, jokainen konsoli on vain yhtä hauska kuin monet pelit, joita sinun on pelattava, ja siksi jatkuvasti kehittyvä pelikirjasto on pakollinen.

Olemme koonneet luettelon joistakin parhaista PS4 -peleistä, jotka voit nyt lisätä kokoelmaasi, mukaan lukien odotetut julkaisut, jotka haluat saada käsiinsä.



Parhaat PS4 -pelit 2020

Miehistö 2

Miehistö 2

Ota American Motorsports vastaan ​​joka tapauksessa, kun parhaaksi näet, The Crew 2 tarjoaa pelaajille ainutlaatuisen pelikokemuksen tutustumalla Amerikkaan maalla, ilmassa tai merellä.



Testaa navigointi- ja ajotaitosi ja siirry saumattomasti useiden kuljetusmenetelmien välillä.

Hinta: 17,99 €, peli - osta nyt täältä

Uppoava kaupunki

Uppoava kaupunki

Uppoava kaupunki omaksuu kynämaailman lähestymistavan, mikä on mukava muutos tavanomaiseen tasomuotoon, johon olemme tottuneet. Tarina on saanut inspiraationsa H.P. Lovecraft, jossa on hieman kierretty pyöräytys.

Etsiväroolissa sinun on tutkittava maailmaa veneellä, jalalla tai merellä tutkiaksesi ja ratkaistaksesi monia mysteerejä.

Jokainen mysteeri voidaan ratkaista monella tavalla, mikä mahdollistaa erilaiset mahdolliset loput. Pelin aikana sinun on myös suojeltava omaa mielenterveyttäsi, jotta voit selviytyä totuuden sotkemisesta.

Hinta: £ 17.95, Amazon - osta nyt täältä

Resident Evil 2 Remastered

Resident Evil 2 Remastered

Tämä vuoden 1998 ikonisen kauhun selviytymisen uusinta on suosituimpia alkuperäisille pelaajille. Jos pidit Resident Evil 2: sta, pelikokemus tekee varmasti vaikutuksen.

Syvemmällä kerronnalla ja tuoreemmalla grafiikalla se voi tuntua uudelta kokemukselta, mutta alkuperäiset palapelit ja epätoivo selviytyä zombie -rutosta pysyvät samana kuin aina.

Hinta: 16,99 €, Argos - osta nyt täältä

FIFA 20

FIFA 20

Tuo kenttä kotiin. Fifa 20 on edelleen konsolien suosituin valikoima, urheilufaneille se herättää pelin henkiin uskomattomalla realismilla sekä kyvyn rakentaa oma joukkue. Me kaikki tunnemme nojatuolivalmentajan, eikö niin?

Valitse eri klubitiloista ja osallistu huippukilpailuihin. Monet Fifan aiempien versioiden ongelmat näyttävät pyörivän pääasiassa pelitilojen ympärillä. Parannuksia voidaan nähdä uratilassa ja lopullisessa tiimitilassa, mikä antaa pelaajille enemmän vapautta pelin aikana.

Hinta: £ 32,74, Amazon - osta nyt täältä

MLB Show 20

FIFA 20

shaun murphyn avioliitto hajoaa

Kirjoita oma perintöäsi baseball -liigaan. Show 20 tarjoaa uusia ja jännittäviä tapoja harrastaa yhtä Amerikan suurimmista urheilulajeista. Paremmilla muokattavilla ominaisuuksilla voit rakentaa ja hallita omia

Hinta: 39,99 £, Playstation - ennakkotilaa nyt

The Witcher 3: n vuoden peli

The Witcher 3: n vuoden peli

Ennen kuin siitä tuli suosittu sarja Netflixissä, The Witcher on pitkään ollut jännittävä peli.

Muunna hirviönmurhaajaksi erikoisvalmennuksesi avulla metsästämään matkallasi löydettyjä eksoottisia olentoja hirviöiden saastuttaman tilan läpi.

Tämä vuoden peli sisältää erilaisia ​​laajennuksia, valtavan 50 tunnin ylimääräisen tarinankerronnan sekä uusia alueita tutkittavaksi avoimessa konseptimaailmassa.

Hinta: 20,48 €, Amazon - osta nyt täältä

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077

Toinen avoimen maailman konseptipeli, jota peliyhteisössä odotetaan suuresti.

Tämä seikkailutarina sijoittuu dystopiseen yökaupunkiin maailmassa, joka on pakkomielle voimasta, glamourista ja kehon muutoksista - kuulostaako tutulta?

Olet petollinen palkkasoturi suuressa maailmassa, jossa teot voivat vaikuttaa ympäröivään maailmaan. Olet tehtävänä varastaa kuolemattomuuden avain ja teet mitä tahansa saadaksesi sen.

Hinta: 49,99 £, peli - ennakkotilaa nyt

Tsushiman aave

Tsushiman aave

Tushiman haamulla on mielenkiintoinen konsepti ja upea kerronta. Japanin Tushiman saari on hyökännyt ja loukannut tai tappanut monia arvostettuja sotureita.

Olet yksi saaren viimeisistä selviytyjistä, nyt järjestyksen palauttaminen vaatii uusia taistelutekniikoita ja tuhoisan sodan.

Hinta: 54,99 £, Amazon - ennakkotilaa nyt

Nimetön hanhi peli

Nimetön hanhi peli

perussäästöpankin kuolema

Ota vastaan ​​ainutlaatuinen pelikokemus ilkikurisen hanhen muodossa.

Tee tuhoa yhteisöösi, olipa kyseessä varastettu tavara, kiusaaminen pahaa -aavistamattomille naapureille ja terrorisointi yleensä kaikkien näköpiirissä.

Hinta: 25,99 €, Playstation - osta nyt täältä

Crash Team Racing Nitro-polttoaine

Crash Team Racing Nitro-polttoaine

Nauti pelin nostalgiasta alkuperäisillä hahmoilla, pelitiloilla ja kappaleilla Crash Bandicootilta - vain paljon viileämmillä ominaisuuksilla ja modernilla grafiikalla.

Laita törmäys takaisin kuljettajan istuimelle ja lähde intensiivisiin radakilpailuihin, ja kaikki tavalliset ansoja luisuvat.

Sinulla on edelleen mahdollisuus pelata yksin- tai moninpeliä ystävien kanssa sekä käyttää online-moninpeliä.

Hinta: 29,99 £, Argos - osta nyt täältä

Katso Myös: