Christina Aguilera saa Yhdysvaltain kansallislaulun sanat väärin Super Bowl -esityksessä - video

Elämäntapa

Horoskooppi Huomenna

Christina Aguilera sai sosiaaliset verkostot vilkkaaksi, kun hän soitti kansallislaulua Yhdysvaltain Super Bowlin alussa.



Laulajan piti laulaa Star Spangled Banner -linja 'O'er the valle, jota katselimme, streamasivat niin uljasti', mutta sen sijaan toisti aikaisemman rivin, pienellä vaihtelulla.



Lontoon maratonin seurantasovellus 2019

Hän lauloi: 'Mitä niin ylpeänä katselimme hämärän viimeisessä loistaessa' - sama rivi kuin kappaleessa aiemmin, mutta sana 'katsoi' sanan 'terätty' sijaan.



Virhe herätti välittömästi joukon kommentteja sosiaalisten verkostojen sivustoilla.

Aguilera kertoi myöhemmin tehneensä huijauksen eksyttyään hetkessä.

Hän sanoi: 'Voin vain toivoa, että kaikki voisivat tuntea rakkauteni tätä maata kohtaan ja että sen hymnin todellinen henki tuli silti läpi.'



taivaallinen hiraani tiikeri lilja hutchence

Aguilera ei ole ensimmäinen henkilö, joka on sotkenut The Star-Spangled Bannerin linjat. Vuonna 2001 Macy Gray sai tunnetusti buutinsa hänen hymnistään.

Hän sotki sanat Pro Football Hall of Fame -näyttelypelissä Cantonissa, Ohiossa, kotivaltiossaan ja sanoi myöhemmin: 'Se oli ehdottomasti elämän noloin hetki.'



:: Jalkapallokenttä ei ollut ainoa paikka, jossa fanit huomasivat tähtiä Super Bowlissa - väkijoukossa oli paljon kuuluisia kasvoja.

Julkkikset virtasivat eilen illalla Texasin Dallasissa sijaitsevalle Cowboys Stadiumille katsomaan Pittsburgh Steelersin ja Green Bay Packersin välistä ottelua.

Packers voitti Steelersin 31-25 ja voitti turnauksen.

Hugh Jackman, John Travolta, Adam Sandler, Jennifer Aniston, Catherine Zeta-Jones ja aviomies Michael Douglas olivat kuuluisan nimen katsojia. Owen Wilson ja Jamie Foxx - jotka molemmat kasvoivat Pohjois-Texasissa - olivat myös siellä.

888 enkeli numero rakkaus

Keith Urban ja vaimo Nicole Kidmanin toinen tytär, viiden viikon ikäinen Faith, liittyi hänen kaksivuotiaan sisarensa sunnuntaina stadionille, jossa laulaja Urban ja Maroon 5 pitivät ennen peliä konsertin.

Urban sanoi: 'On ihanaa, että talossa on toinen tyttö.'

Luetuin
Älä missaa

Katso Myös: