Coleen Nolanin kiehuva viha Kim Woodburnin kanssa, joka puhkesi livenä Loose Women -tapahtumassa

Tv Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Se oli yksi päivän TV -historian sotkuisimmista esittelyistä.



Katsojat saivat enemmän kuin olivat sopineet, kun Coleen Nolan ja Kim Woodburn esiintyivät Loose Women -sarjassa vuonna 2018.



tesco maksaa pumpulla

Koska heidän räjähtävä roiskumisensa päättyy kyyneliin ja myrskyyn, on turvallista sanoa, että heidän kiehuva vihansa oli ollut kauan ennen kuin he esiintyivät ITV -ohjelmassa.



Molemmat naiset törmäsivät erittäin syytettyyn jaksoon, jota laskutettiin sovinnoksi Celebrity Big Brother -tapahtuman jälkeen, jossa Kim väitti, että Coleen oli ryöstynyt hänen kimppuunsa seitsemän muun kotitoverin kanssa kiusaamaan häntä - mikä Coleen kiisti.

Kaoottinen haastattelu hämmästytti tavallisesti perheystävällisen ohjelman katsojia, kun Coleen ja Kim menivät sotaan live-TV: ssä ja huipentuivat How Clean Is Your House -tähtiin, joka hyökkäsi kuvauspaikalta kyyneliin.

Ennen Coleenin esiintymistä Piers Morganin elämän tarinoissa tänä iltana katsomme, mikä aiheutti hänen ja Kimin välisen purkauksen ja mitä on tapahtunut sen jälkeen ...



Vihan alku

Phillip Schofield ja Holly Willoughby sekä Kim Woodburn

Phillip Schofield ja Holly Willoughby sekä Kim Woodburn (Kuva: Rex -ominaisuudet)

Parin välinen huono veri piirrettiin ensimmäisen kerran heidän hyvin julkisen laskeutumisensa aikana Celebrity Big Brotherissa vuonna 2017.



Kun he asuivat saman katon alla Channel 5 -sarjassa, nämä kaksi naista näkivät harvoin silmästä silmään ja heidän erimielisyytensä toistuvat usein näytöllä.

Suorapuheinen Kim nähtiin usein riitelemässä kotitovereidensa kanssa, joita hän väitti 'kiusaavan'. hänet - Coleen mukaan lukien, jota hän myöhemmin kuvaili kaksinaamaiseksi.

Kun hän oli poistunut talosta, Kim sanoi haastattelussa: 'Kuinka tuo nainen voitti, kun Jedward istui siellä, minulla ei ole aavistustakaan. Julkinen, en tiedä miten voisit antaa tuon tylsän hölmön tuhka Lilille (voittaa), jonka tiedän nyt olevan mätä.

Hänen ei olisi pitänyt voittaa tätä ohjelmaa. Olen hieman kyllästynyt kaikkiin näihin Loose Womenin voittajiin. ''

Kimin kiusaamisväitteet olivat vain jäävuoren huippu, koska seuraavaksi tapahtui räjähdys.

Kaivaa live -TV: ssä

Coleen Nolan

Tilanne sai Coleenin kyyneliin (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Viikkoa CBB-talossa olonsa jälkeen kaksikko kohtasi kasvokkain tämän päivän aamulla jännittyneen esiintymisen aikana videopuhelun kautta.

Isäntä Holly Willougby, jonka Kim istui vieressä studiossa, alkoi onnitella Coleenia CBB -voitostaan, mutta asiat muuttuivat hapan, kun hän kysyi, olisiko hänellä jotain sanottavaa entiselle kotikaverilleen.

'Ei', tuli Coleenin nopea vastaus, johon Kim vastasi: 'Minusta tuntuu samalta, rakas.'

Coleenin Loose Women -juontaja Linda Robson soitti taustalla: 'Kukaan ei pidä kipeästä luuserista, rakkaus' Kimissä.

Ovi jätettiin edelleen auki Kimille esiintyäkseen satunnaisesti ITV -keskusteluohjelmassa - mutta vain silloin, kun Coleen ei ollut paikalla.

Eräässä esiintymisessä hän kutsui Nolansin laulajaa kaksitahoiseksi taistelukirveksi ja sanoi olevansa iloinen, ettei ollut studiossa.

Tässä vaiheessa jännittynyt tilanne oli matkalla kohti huipentumaa.

Tuo eeppinen esittely

Loose Womenin asiat muuttuivat rumaksi Kim Woodburnin ja Coleen Nolanin välissä

Loose Womenin asiat muuttuivat rumaksi Kim Woodburnin ja Coleen Nolanin välissä (Kuva: Ken McKay/ITV/REX/Shutterstock)

Kohtalokkaana päivänä 29. elokuuta 2018 Kim esiintyi Loose Women -lehdessä pyrkien hautaamaan pitkäaikaisen vihan Coleenin kanssa.

Parhaista aikomuksistaan ​​huolimatta toiveet ystävällisestä tapaamisesta menivät viemäriin, kun Kim menetti rievun ja sai tunteet, kun taas Coleen istui rauhallisesti paneelilla sisarensa Lindan vieressä.

Hänen näyttelijänsä Janet Street Porter istui sotivan parin välissä pukeutuneena tuomarin kylpytakkiin ja haalariin, kun hihnalanka voi Coleen ja Kim lopettaa vihansa? juoksi näytön alareunan poikki.

Coleen Nolan ja Kim Woodburn kävivät ilkeässä sylissä suorassa TV: ssä vuonna 2018

Coleen Nolan ja Kim Woodburn kävivät ilkeässä sylissä suorassa TV: ssä vuonna 2018 (Kuva: TV Grab)

Kun Janet sanoi päättävänsä tapaamisesta ja kysynyt Kimiltä, ​​olisiko se kunnossa, Kim sanoi: 'En välitä tavalla tai toisella.'

'En pyytänyt tulla tänne ... sinä halusit minun tulevan tänne', hän sylkäisi.

Kun heidän sanasodansa kuumeni, Coleen sanoi, että hänen suurin erehdyksensä ei ollut kertoa '' vastenmieliselle '' Kimille kuinka ilkeä hän oli ensimmäisestä päivästä lähtien ja että hän 'halusi mennä ihmisten luokse koko ajan'.

Kim Woodburn lähtee Loose Womenista

Kim raivostui vihaisesti Loose Women -asettelusta huutaen Coleenille (Kuva: TV Grab)

'' Olin hyvin järkyttynyt tuossa talossa ja teeskentelin, etten ollut '', Kym sylkäisi takaisin, ääni vapisi, kun hän taisteli pitääkseen tunteensa kurissa.

'Olin järkyttynyt; he hakivat minua. Tämä [osoittaa Coleenia], 'kuppi teetä Kim, kuppi teetä?' joka päivä ja selkäni takana he kuorivat minua.

'En halua vetää viivaa sen alle ... En koskaan unohda, mitä tämän ja seitsemän muun kaltaiset ihmiset ovat saaneet minut läpi ... En koskaan unohda sitä, koska se oli surullista, kamalaa ja se oli verisen julmaa' ! '

Kim nousi sitten istuimeltansa ennen kuin ryntäsi liikkeelle ja huusi Coleenille mennessään: 'En haluaisi istua ja puhua valehteleville roskille kuten sinä!'

Ja kuten Coleenin sisar Linda saattoi kuulla sanovan: 'Näytät todelliset värit, Kim', Kim huusi: 'Sinä olet roska.'

Syljen jälki

Coleen Nolan purskahtaa itkuun ja väittää, ettei hän ole kiusaaja Kim Woodburnin kanssa käymänsä keskustelun jälkeen Loose Women

Coleen puhkesi kyyneliin Kimin kanssa tapahtuneen riidan jälkeen (Kuva: ITV)

Kolmen minuutin yhteentörmäyksessä kauhistuneet katsojat tulivat Ofcomiin tekemään valituksia esityksen Kim-kohtelusta.

Loose Women sanoi lausunnossaan koettelemuksesta: 'Kim suostui tulemaan paneeliin tänään tuottajien kutsusta ymmärtäen, että se on sovinto Coleenin kanssa.

- Kimin järkyttyminen ei ollut koskaan tarkoitus, ja paneeli yritti lohduttaa häntä.

'Hänelle tarjottiin neuvontaa esityksen jälkeen, mutta hän kieltäytyi.'

Ei mennyt kauaa, kun Coleenin virallinen Twitter -tili lähetti viestin lukemalla: 'Selvyyden vuoksi - Coleen ei pyytänyt Kim Woodburnia tulemaan esitykseen eikä pyytänyt tapaamista uudelleen hänen kanssaan - löysät naiset järjestivät esityksen.

'Coleenilla ei ole sananvaltaa vieraiden valinnassa - Coleen pysyi mahdollisimman rauhallisena ja loukkaantui suorana lähetyksenä, mikä oli uskomattoman epämiellyttävää.'

How Clean Is Your House -isäntä paljasti myöhemmin, että hän suostui esiintymään vasta sen jälkeen, kun hänelle oli kerrottu, että Coleen sanoo osansa, ja sitten hän saa vastata.

Kim kertoi myöhemmin Aurinko : Olin väijytyksessä, se oli inhottavaa. Se oli kuin sirkus ja olin siellä julmassa viihteessä. Haluan Coleenin ja hänen sisarensa potkut. ''

kuka seurustelee brad pittillä

Coleenin poika Shane lisäsi myöhemmin polttoainetta tuleen paljastamalla, että hänen äitinsä ei pyydä anteeksi käyttäytymistään.

Shane vastasi Twitterissä seuraajalle, joka halusi kuulla Coleenin julkisen anteeksipyynnön: 'Ei tule sellaista, jota en usko. Hän on joka tapauksessa vasta perjantaina.

- Kimillä ei ollut mitään tekemistä äitini kanssa. Ainoa anteeksipyyntö tulee tuottajilta. Joka tapauksessa minulla on tylsää puhua samasta asiasta. Yö.'

Coleen esiintyi myöhemmin tänä aamuna ja nyyhkytti, kun hän dokumentoi trolleilta saamansa ilkeän hyväksikäytön ilmaiskun jälkeen.

Kim Woodburn myrskyi joukosta 'löysät naiset'. Coleen Nolanin kyyneliin asti

Coleen jäi hämmentyneeksi Kimin räjähtävästä reaktiosta Loose Womenissa (Kuva: JOS)

Hän kutsui sitä 'elämänsä pahimmaksi viikoksi' ja sanoi, että väärinkäyttäjät olivat kehottaneet häntä 'kuolemaan kuin sisaresi' sairaissa viesteissään.

Loose Women -paneelilainen sanoi uskovansa, että Kim oli tulossa esitykseen laittamaan vihansa nukkumaan, ja oli 'todella järkyttynyt' tapahtumien etenemisestä.

'Rehellisesti sanottuna en tiedä mitä sanoa. Jos voisin palata ajassa taaksepäin, muuttaisin koko asian. Sen ei ollut tarkoitus olla sellainen ', hän kertoi Phillip Schofieldille ja Holly Willoughbylle.

- Luulin vilpittömästi, rehellisesti, että hän tulee tekemään parannuksen, ja me nauraisimme sille. Se on kuin laita se nukkumaan. Se ei mennyt selvästikään ilmeisesti siitä hetkestä lähtien, kun hän tuli ulos.

- Se oli todella järkyttävää meille kaikille. Kukaan meistä ei halunnut sitä. En halua koskaan nähdä ketään niin suuressa ahdingossa kuin hän lopulta.

'Tämä on ollut elämäni pahin viikko.'

* Coleen Nolan esiintyy Piers Morganin elämäntarinoissa tänään klo 21.00 ITV: llä