Cristiano Ronaldo testaa Erik ten Hagia vaatimalla, että Ole Gunnar Solskjaer solki

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Cristiano Ronaldo voisi olla testaamassa Erik ten Hagin hermostunut hänen viimeisimmän päivityksensä kanssa, joka näyttää olevan samanlainen kuin taktiikka, jota hän käytti alaisena Ole Gunnar Solskjaerin sääntö.



Järjettömästä spekulaatiosta huolimatta 37-vuotiaan tulevaisuuden ympärillä Tehtyään selväksi haluavansa lähteä seurasta Ronaldo on nyt ilmoittanut uudelle pomolle, että hän on valmis pelaamaan Unitedin avausottelussa. Valioliiga kausi kotona Brighton.



Ronaldo missasi suurimman osan Unitedin kauden edeltävästä kampanjasta ja mainitsi 'perheen syyt' selityksenä poissaololleen. Silti, koska hänellä on rajoitettu peliaika, hän on kertonut Ten Hagille, että hän haluaa pelata Seagullsia vastaan ​​sunnuntaina.



NEWSAM Football ymmärtää, että Ronaldo on 'lentänyt' harjoituksissa ja keskusteli johtajansa kanssa tulevien päivien suunnitelmasta. Mitä tulee muuhun ikkunaan, United ei ole poikennut asenteestaan, jonka mukaan Portugalin kippari ei ole myynnissä tänä kesänä.

Pallo on nyt managerin kentällä ja kaikkien katseet ovat Ten Hagissa ja hänen joukkueen valintansa kysymysmerkkinä, pysyykö hän lujana ja jättääkö Ronaldon pois aloitusyhdestätoista vai epäonnistuuko hän samassa asiassa, joka vaikutti Solskjaerin erottamiseen.

anton du beke tiukasti kumppaneita

Norjalaisen huono-onnisen hallituskauden aikana Ronaldo teki selväksi haluavansa tulla valituksi jokaiseen peliin. Siksi, kun hän pudotettiin penkille 1-1 tasapeliin vastaan Everton lokakuussa viisinkertainen Ballon d'Or -voittaja jäi johtajansa päätökseen pulaan.



Mukaan a Aurinko Raportin mukaan lähde vahvisti ikonisen numeron seitsemän turhautumisen ja paljasti: 'Ronaldo oli erittäin pettynyt joutuessaan penkille. Ole oletti, että hän oli väsynyt Villarrealin pelin jälkeen, joten hän päätti laittaa hänet peliin vasta toisen puoliajan alussa.

 Erik ten Hagilla on vaikea päätös tehtävänä Cristiano Ronaldon suhteen
Erik ten Hagilla on vaikea päätös tehtävänä Cristiano Ronaldon suhteen ( Kuva: Toimintakuvat Reutersin kautta)

OTA KANTAA! Pitäisikö Ten Hagin aloittaa Ronaldo Brightonia vastaan? Kommentti alla



'Mutta Cristiano kertoi hänelle, että hän kertoo hänelle, kun hän ei ole pelikunnossa ja että hän haluaa pelata jokaisessa liigaottelussa. Hän kertoi myös hänelle, että hän on tullut tänne voittamaan pokaaleja ja että Unitedin täytyy pelata kaikkensa. tärkeitä pelaajia kaikissa peleissä.'

Totta kai Ronaldo aloitti kaksi seuraavaa peliä Villarrealia vastaan Mestarien liiga ja Aston Villa kotona liigassa.

xbox-pelejä kullalla tammikuu 2019

Solskjaerin sinnikkyys Ronaldon kanssa johti siihen, että jotkut väittivät, että hän oli menettänyt auktoriteettinsa pukuhuoneessa ja kumartui nyt korkeimman profiilin pelaajansa mielijohteesta. Ten Hagin menestymismahdollisuuksien kannalta on elintärkeää, että hän ei tee samoin tai hän saattaa menettää pelaajiensa kunnioituksen ennen kuin hän on edes todella saanut heihin otetta.

Hollantilainen on erityisen vaikeassa tilanteessa, koska Ronaldon pelaamista voidaan pitää heikkouden osoituksena, mutta hänellä on hyvin rajalliset muut hyökkäysmahdollisuudet Anthony Martialin äskettäisen loukkaantumisen vuoksi.

Katso Myös: