Currys PC World julkaisee 40 metrin etäisyysmyynnin tuhansille tekniikka- ja sähkölaitteille

Currys Group Oyj

Horoskooppi Huomenna

High Street -ketjun 40 metrin etäisyys on nyt päällä(Kuva: PA)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



High Street -ketju Currys PC World on tunnettu laajasta tekniikka- ja sähkötuotteiden valikoimastaan.



Ja nyt jälleenmyyjä on laskenut tuhansien tavaroiden hintaa osana valtavaa 40 miljoonaa online -poistoa .

Ostajat voivat noutaa edullisia televisioita, Apple Macbookeja, Now -TV -laatikoita ja paljon muita sähkölaitteita ja -laitteita. On jopa suosittuja älykkään kodin esineitä, kuten Philips Hue -sarja esillä myynnissä.

10 kivi kives mies

Alennukset vaihtelevat 10-50%, kun jälleenmyyjä myy tavarat ennen mustaa perjantaita ja joulua.



Kävele pois tarjouksella Currys PC Worldin suurista alennuksista

Mutta jokaisen, joka haluaa tehdä lisäsäästöjä seuraavasta suuresta teknologiaostostaan ​​high street -ketjusta, kannattaa tutustua alla oleviin ostosvinkkeihimme ennen sopimuksen solmimista.



Peter shand-kydd

1. Käytä hintalupaus

Tekninen ketju takaa, että ne vastaavat tai ylittävät hinnan, jonka asiakkaat maksavat AO.com , Argus , Asda , John Lewis ja Tesco osana heitä hinta lupaus asiakkaille.

Joten jos näet paremman tarjouksen muualla, voit saada sen samaan tai halvempaan hintaan jopa seitsemän päivän kuluessa ostosta, vaikka kilpailija tarjoaisi kuponkikooditarjouksen.

2. Hanki cashback kun käytät

Kannattaa rekisteröityä ilmaiselle cashback -tilille TopCashback tai quidco .

Voit sitten alkaa ansaita kaikista ostoksistasi Currys -verkkosivustolle seurattavien linkkien kautta. Voit lukea kaiken cashbackin toiminnasta täältä oppaamme cashback -sivustojen käyttöön .

3. Kuponkikoodit

Kupongisivustoja on tonnia, mukaan lukien alennuskoodi.NEWSAM.co.uk , jotka tarjoavat ylimääräisiä alennuksia teknologiaketjuun ja nopea verkkohaku paljastaa uusimmat tarjoukset, joita voit käyttää kaupassasi.

lotan carter ex sulhanen

Vaihtoehtoisesti voit selata virkamiestä Currys PC World -setelien sivu - (mutta koska nämä ovat merkkikoodeja, Currys PC Worldilla on oikeus peruuttaa ne milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta) - joten tarkista aina pienellä painettu teksti.

Parhaat kuponkitarjoukset tällä hetkellä:

  • Säästä 50 € valitusta Apple -kellot - käyttö APPWATCH50 kassalla.
  • Säästä 100 puntaa ostaessasi SONOS Sub SONOS Playbar, Playbase tai Beam - käytä SONOSHTKWBW kassalla. Päättyy 12. syyskuuta 2018.
  • 10% alennettuun hintaan kaikista isot keittiökoneet yli 350 € - käytä LKA10A . Päättyy 18. syyskuuta.

Tarjousmetsästäjät voivat käyttää alennuskoodeja tehdäkseen ostoksistaan ​​halvempia (Kuva: Gretel Ensignia/PA Wire)

4. Ilmainen toimitus

Currys tietää, kuinka ärsyttäviä kalliita toimituskuluja ovat, ja siksi ostajat noutavat ilmainen tavallinen kotiinkuljetus Iso-Britanniassa. Tai jos kohde on tarpeeksi pieni ja aiot osua pääkadulle, voit valita ilmainen klikkaus ja kerätä palveluita kaupassa sen sijaan.

eubank jr v groves tv

5. Tarkista Currys eBay -kauppa

Lukuun ottamatta Currys PC World -myynti verkossa ja puhdistuma osiot, toinen loistava paikka etsiä edullisia asioita kaikesta pesukoneista ja astianpesukoneista kannettaviin tietokoneisiin, tabletteihin ja televisioihin, on selaamalla virallista Currys PC World eBay -kauppa .

Täältä löydät kaikki samat suuret merkit, kuten Apple, Samsung, Hotpoint ja Sony, mutta usein halvemmalla kuin Currys -sivustolla.

Ebay -kauppa isännöi säännöllisesti erikoistarjouksia , raivausmyynti ja kausittaiset tarjoukset liian.

Currys PC Worldin jakelukeskus Newarkissa, Nottinghamshiressa

Currys PC Worldin jakelukeskus Newarkissa, Nottinghamshiressa (Kuva: PA)

Lue lisää

Currys PC World
Pääsiäismyynti Currys laski MacBook Pron hinnan Black Friday -tarjoukset Cyber ​​Monday -tarjoukset

6. Kokeile kauppaa

Halusitpa päivittää kannettavan tietokoneen, kännykän, tabletin tai älykellon, on todennäköistä, että voit vaihtaa sen Currysissa ja saada vähintään 50 puntaa uuteen. Joillekin kannettaville tietokoneille voit saada jopa 200 puntaa pois uudesta palvelusta käyttämällä, joten se voi olla melko hyvä tapa säästää paljon rahaa.

kfc rakastan sinua pekoniburgeri

Currys käy kauppaa prosessi on yksinkertainen. Hanki välitön arviointi verkossa osoitteessa currys.co.uk . Valitse uusi tuote verkossa ja varaa sitten ostaa ja noutaa paikallisesta kaupastasi. Yksinkertainen.

7. Trooli raivausosalla

Joskus se kannattaa ryöstää läpi tyhjennysosa löytää uskomattomia tarjouksia, varsinkin jos et halua tai tarvitset uusinta mallia.

Loppuvarastossa ja ex-näyttömalleissa ei useinkaan ole mitään vikaa, ja niitä ruoskitaan vain alennettuun hintaan, jotta jälleenmyyjä voi tehdä tilaa uusille varastoille varastoissaan ja varastotiloissaan.

      Katso Myös: