Derek Chisora ​​vastaa Tyson Furyn ilmoittamaan trilogiataistelusta nyrkkeilyn paluusta

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Derek Chisora ​​on pyytänyt Tyson Furya 'lopettamaan paskan puhumisen' raskaansarjan maailmanmestarin jälkeen. ilmoitti, että pari käy trilogiataistelun .



Fury on vahvistanut suunnitelmansa tulla eläkkeelle ja käydä kolmas taistelu Chisoran kanssa, minkä hän oli aina luvannut pitkäaikaiselle kilpailijalleen. Pari taisteli Ison-Britannian mestaruudesta vuosina 2011 ja 2014, ja manchesteri nousi molemmissa kohtaamisissa ykköseksi ensin päätöksellä ja sitten keskeytyksellä uusintaottelussa.



Mutta Chisora ​​uskoo, että sopimus ei ole vielä läheskään valmis, ja kertoo Furylle, että hänen on ensin puhuttava promoottoriensa Frank Warrenin ja Bob Arumin kanssa saadakseen ottelun viralliseksi. Raskaansarjan maailmanmestari on ollut puhekiertueella Yhdistyneessä kuningaskunnassa viime viikkoina, eikä ole ollut usein yhteydessä Arumin ja Warrenin kanssa, mutta hän on floppaanut eläkkeelle jäädessään.



'Tyson, lopeta puhuminen paska kaveri', Chisora ​​sanoi sosiaalisessa mediassa lähetetyssä videossa. 'Puhelin äiti ja isä, äiti on Frank Warren, isä on Bob Arum. Kerro heille, että haluat viettää kanssani ja lähettää minulle paperit, jooko?'

Fury osui takaisin Chisoraan videolla lyhyesti Chisoran päivityksen jälkeen ja ilmoitti, ettei hänen tarvitse puhua Warrenille tai Arumille. Hän lupasi myös, että hänen entisen ystävänsä allekirjoittava sopimus saapuisi viikon sisällä.

'Derek, pyysit pomoa, joten he lähettivät minut, koira', Fury sanoi Instagram video. 'Minun ei tarvitse puhua kenellekään, puhuin johtoryhmällesi, he ovat kaikki hyvin, kaikki on järjestetty ja näyttää hyvältä. Sopimus päättyy parissa päivässä, rauhaa.'



Chisora ​​nappasi juuri kolmen ottelun tappion kukistamalla Kubrat Pulevin Lontoon O2-areenalla viime kuussa, ja nyt hän voi odottaa maailmanmestaruuden mahdollisuutta. Hänen tappionsa tulivat kahdesti nykyiselle yhtenäismestarille Oleksandr Usykille ja entiselle mestarille Joseph Parkerille kahdesti, joten hän on pysynyt maailman tasolla tappioistaan ​​​​huolimatta.

Fury väittää vaihtavansa leiriään taistelua varten ja ilmoitti aiemmin tänään, että hän korvaa SugarHill Stewardin nurkassaan pitkäaikaisella ystävällä Isaac Lowella. Höyhensarja on hävinnyt kaksi viimeistä otteluaan ja saattaa flirttailla valmennukseen ja elämään taistelun jälkeen.



Kenen luulet voittavan; Tyson Fury vai Derek Chisora? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa alla!

'Olen päättänyt palata nyrkkeilyyn, koska minusta voi tulla historian ensimmäinen raskaansarjan mestari, jolla on kaksi trilogiaa, joista toinen Deontay Wilder ja toinen Derek Chisoran kanssa', Fury kertoi Andy Leelle aiemmassa videossa tänään.

'Olen aina sanonut, että taistelen Derek Chisoraa vastaan ​​urani lopussa, ja tässä olemme rikkomassa jälleen kaikkia ennätyksiä ja luomassa ennakkotapauksia. Miksi valitsin Isaac Lowen valmentajani, koska olin Peter [Furyn] kanssa, Isaac oli siellä, kun olin Benin [Davisonin] kanssa, Isaac oli siellä ja kun olin SugarHillin kanssa, hän oli aina siellä.

'Hän antaa minulle tietoa, hän tuntee minut paremmin kuin kukaan muu tällä planeetalla ja olemme loistava joukkue. Olemme aina olleet yhdessä ja teemme tämän loppuun yhdessä. Olemme aina työskennelleet erittäin hyvin yhdessä ja täällä olemme kohtaamassa massiivisen, massiivisen tapahtuman.'

Katso Myös: