Frank Lampard vahvistaa Evertonin puolustajan Ben Godfreyn jalkamurtuman Chelseaa vastaan

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Evertonin puolustaja Ben Godfrey vietiin sairaalaan, kun hän murtui jalkaansa Valioliiga peli vastaan Chelsea lauantai-iltana.



Godfrey, 24, yritti tehdä viimeisen tien Kai Havertz jälkeen Everton antoi pallon pois. Englannin maajoukkueen pelaaja otti pallon puhtaasti, mutta hänen oikea nilkkansa jäi loukkuun hänen vartalonsa alle törmäyspisteessä. Mikä tahansa Chelsea-maali olisi hylätty, koska uusinnot osoittivat, että pallo oli jo mennyt pois pelistä.



Godfrey näytti olevan tuskassa joukkuetoverina Jordan Pickford kutsui paarit. Seurasi pitkä viive, kun Godfrey sai happea. Uskotaan, että hänet vietiin sairaalaan, kun hänet oli venytetty kentän poikki parkkipaikan uloskäynnille, ei pukuhuoneeseen. Mason Holgate tuotiin korvaamaan loukkaantunut puolustaja.



britit 2019 televisiossa

Evertonin manageri Frank Lampard on vahvistanut, että Godfrey sai pienen murtuman oikeaan pohjeluunsa. Hänen odotetaan olevan poissa 'mielummin kuukausia kuin viikkoja'.

York Cityn akatemian valmistunut, joka kärsi hylkäämisestä sen jälkeen, kun Middlesbrough vapautti hänet lapsena, liittyi Evertoniin Norwichista lokakuussa 2020 ja on ollut tärkeä osa joukkuetta siitä lähtien. Hän on pelannut Valioliigassa tähän mennessä 55 ottelua.

Godfrey valittiin Evertonin kauden parhaaksi pelaajaksi kaudella 2020-21 - hänen debyyttikampanjansa Merseyside-seurassa -, mutta hän pelasi viime kaudella vain 23 Valioliigan ottelua loukkaantumisen vuoksi. Hän on nyt valmistautunut toiseen loitsuun sivussa.



  Ben Godfrey tarvitsi happea murtuttuaan jalkansa Chelseaa vastaan
Ben Godfrey tarvitsi happea murtuttuaan jalkansa Chelseaa vastaan ( Kuva: Getty Images)

Kenet Evertonin tulisi allekirjoittaa ennen syyskuuta? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

'Oli aikoja, jolloin Bed Godfrey oli Evertonin paras puolustaja viime kaudella, hän on ollut luokkaa', Pat Nevin kertoi. BBC Radio 5 suorana. 'Hän voi pelata vasemmalla puolustajalla, vasemmalla keskuspuolustajalla, oikealla keskuspuolustajalla, missä tahansa, ja hän on usein ollut joukkueen paras pelaaja, joten se on valtava hetki Evertonille ja ehkä tämä kauden alkuosa.'



Godfrey etsi paikkaa Englannin MM-joukkueessa ennen loukkaantumista. 'Vaikka nautin Englannin debyytistäni, en pääsemisestä siihen Eurojoukkueeseen, käytän sitä nyt polttoaineena', hän kertoi. Sky Sports huhtikuussa. 'Näin tason, jolle minun täytyy päästä, jos haluan pysyä ryhmissä. Se on se, mitä minulla on nyt silmällä. Halu tehdä hyvin, se on riippuvuutta.'

Georgia austin troy austin

Matkallaan sarjan ulkopuolelta Valioliigaan Godfrey lisäsi: 'Se on outo vanha matka. Katsoin noita poikia isojen seurojen akatemiassa, kun suoritin stipendiä Yorkissa, mutta pitkällä aikavälillä siitä on heille hyötyä. En ole niin varma.

  Godfrey ilmoitti välittömästi erotuomarille vammansa vakavuudesta
Godfrey ilmoitti välittömästi erotuomarille vammansa vakavuudesta ( Kuva: Reuters)

'Minulla on ystäviä, jotka olivat nuorempana niin sanotuissa isommissa kerhoissa kuin minä ja ohitimme vain toisiamme. Mutta jokainen polku on erilainen, ei ole vain yhtä tietä menestykseen, täytyy yrittää pohtia parhaita esitettyjä vaihtoehtoja. sinulle tavoitteidesi mukaisesti.

– Aloitin sarjan ulkopuolelta, ja toivottavasti se inspiroi muita mahdollisesti vapautettuja nuoria pelaajia siitä, että pelissä on edelleen eri reittejä.

'Minun piti todella uskoa itseeni, enkä koskaan unohda tehdä noita ylimääräisiä kovan työn tunteja. Minulla oli oltava se luottamus, että pääsen aina sinne, missä halusin olla. Olen niin kiitollinen ylä- ja alamäistä. koska he ovat saaneet minut sinne, missä olen tänään. En vaihtaisi siitä mitään maailman puolesta.'

onko elokuussa pyhäpäivä

Katso Myös: