Kuinka Emma teki 2 000 puntaa myymällä roskakoruja kenkiä eBayssa - ja sinäkin voit

Ebay

Horoskooppi Huomenna

Käyttämäsi kengät voivat olla paljon arvoisia jollekin toiselle



Harkitsetko kesän raivausta, jotta voit tehdä tilaa kaikille niille varvastossuille ja sandaaleille, jotka aiot ostaa?



Älä heitä pois niitä kenkiä, jotka ovat hajoamassa ja joiden kanssa olet hieman hämmentynyt, koska et usko hintoja, joita ihmiset maksavat niistä.



VASTUUVAPAUSLAUSEKE: Tämä jakaa teidät, te joko ajattelette 'Vau, saan pari halpaa kenkää kuukaudessa ja aion hankkia omaisuuden', tai te tunnette olonne epämukavaksi.

Emma, ​​joka pitää rahablogia Aldi Harrodsille , on kenkämyynnin ammattilainen ja on tehnyt siitä yli 2 000 puntaa. Hän kertoi meille: törmäsin johonkin, joka myi vanhoja, haisevia kenkiä eBay vuonna 2011 ja tiesin, että minun on kokeiltava sitä!

alena ja sasha parker pornoa

Luettelen vanhat kenkäni, jotka eivät ole hyväksi hyväntekeväisyysliikkeelle, ja olen paitsi tehnyt 2 000 puntaa käteisellä, minulla on ollut lähes 500 puntaa arvokkaita lahjoja, jotka ovat ostaneet minulle onnellisia asiakkaita.



Ei pelkästään naiset voi ostaa penniäkään myymällä vanhoja kenkiä, miehet voivat ansaita noin 10–30 puntaa myymällä vanhoja kouluttajia, vaikka kiinnostusta on tosin vähemmän, mutta myös vähemmän kilpailua.

Joten kuinka paljon voit ansaita?

Hyödytön sinulle, arvokas muille



Emma teki 2000 puntaa omistautumalla, ja yksi pari tavallisia asuntoja Primarkista myi 70 puntaa. Hän on myös huomannut, että ostajat haluavat myös ostaa hänelle asioita Amazonin toivelistaltaan, ja hän on lahjoittanut 400–500 puntaa pelejä, kenkiä ja DVD -levyjä.

mitä 406 tarkoittaa

Myynnissä on paljon 10–35 puntaa+ja niitä myydään päivittäin. Se on numeroiden peli.

Jos haluat nähdä, kuinka paljon ihmiset myyvät vanhoja kenkiä eBayssa, siellä on hieno temppu. Etsi jotain sen mukaisesti roskat kengät , sitten vasemmanpuoleisessa otsikossa Näytä vain, valitse Sold listings. Tämä tuo esiin kaikki myydyt roskakorit ja niiden hinnan.

kuolinsyy

Vinkkejä kenkämyyntiin

  • Aseta hinta alhaiseksi - 99p on hyvä lähtökohta, koska kengät, joiden lähtöhinnat ovat korkeammat, eivät näytä myyvän niin hyvin tai ollenkaan. Haluat tarjouskilpailun kätesi.

  • Avainsanat ovat kaikki - Ihmiset etsivät tiettyjä avainsanoja, kuten roskakoriin, tuhottuun, hyvin kuluneet ja käytetty. Jos olet mies, käytä sanoja kammottava ja poika. Vältä haiseva tai jotain muuta saadaksesi eBayn luulemaan, että myyt fetissimateriaalia.

  • Luo uusi eBay -tili - Varsinkin jos olet ilmaisten listautumisviikonloppujen fani, koska jos kengät vedetään vaatimustenmukaisuuden vuoksi (mikä voi tapahtua tällaisen tuotteen kanssa), et ole oikeutettu listautumaan ilmaiseksi.

  • Sisällytä mahdollisimman monta kuvaa - Varmista, että tutustut eBayn myyntisäännöt - ei esimerkiksi paljain jaloin, mutta lisää mahdollisimman monta kuvaa (voit lisätä 12 ilmaiseksi).
  • Siirry kansainväliseksi - Älä rajoitu pelkästään Ison -Britannian ostajiin. Emma kertoi meille, että noin 80% hänen myymistään kengistä on julkaistu kansainvälisesti, ja suosikki on Amerikka, jota seuraa Ranska.
  • Ole ystävällinen - Toistuvat asiakkaat ovat hyviä yrityksille.

Onko tämä laillista?

Nainen korkokengissä

Tämä kuva on OK, tuhansia ei ole (Kuva: Getty)

eBayssa on tiukat säännöt käytettyjen kenkien myynnissä eBay .

Säännöt sisältävät, ettet viittaa tuotteen tuoksuun tai mahdollisiin tahroihin, et voi viitata myyjään (ei henkilökohtaisia ​​pronomineja, kuten minä, minä, sinä jne.) Ja mikä tärkeintä, et kuvia polven yläpuolelta - vaikka se katkaisi suuren osan tuotteesta tarjousta varten (mukaan lukien sinut, reisisaappaat!)

Kuka niitä ostaa?

(Kuva: Getty)

Joten kuka ostaa nämä vanhat (ja joskus inhottavat) kengät?

woody allen ja pian-yi

No, sitä on vaikea tietää varmasti, mutta koska käytät tiettyjä avainsanoja, olisi oikeudenmukaista sanoa, että todennäköisyys on, että kenkiä ostavilla ihmisillä on todennäköisesti jalkafetissi (vaikkakaan ei välttämättä koko ajan).

Varmista, että pysyt turvassa ja et saa tuntemaan olosi epämukavaksi milloin tahansa. Kaikki mitä teet, on myydä kenkiä eBayssa - ei muuta.

- Minulla on ollut erittäin mielenkiintoisia pyyntöjä, mutta olen aina onnistunut etääntymään siitä ja ajattelemaan kylmää, kovaa rahaa, Emma sanoi.

Älä anna myyjien noutaa kenkiä sinulta ja varmista, että pidät viestisi eBayn viestintäjärjestelmän välissä - älä jaa sähköpostiosoitettasi.

Jos sinulla on Amazon -toivelista, poista sukunimesi ja varmista, että tuotteet eivät ole pelkästään kauppiaiden myyjiä (Amazon tietää jo osoitteesi, markkinapaikan myyjät haluavat tietää).

Muista, että jos tunnet olosi epämukavaksi milloin tahansa, voit aina ilmoittaa ostajan käytöksestä eBay .

bradley cooperin painonnousu

Lue lisää

eBayn myyjän vinkit
Kuinka myydä ebayssä eBayn ostajahuijaukset eBay -tarjoukset ja kuponkikoodit 3 huippuälykkäiden tarjoajien salaisuutta

Katso Myös: