Kuinka saada halpoja Eurostar -lipputarjouksia - saat 25 punnan luoton viidestä ja 30%: n alennuksen hinnoista vuonna 2016

Eurostar

Horoskooppi Huomenna

Eurostar -juna

Kuinka saada halvat Eurostar -liput



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Eurostar tarjoaa matkailijoille vaihtoehdon Calais -lauttamatkoille ja kalliille lennoille - itse asiassa varaa oikeaan aikaan ja voit matkustaa joihinkin Euroopan suurimmista kaupungeista murto -osalla kustannuksista - mukaan lukien Bryssel ja Amsterdam.



Nopea juna kulkee Lontoon Kings Cross St Pancras -asemalta ja alle viidessä tunnissa voi viedä sinut minne tahansa Amsterdamista Lyoniin ja Pariisiin-ja liput alkavat noin 29 puntaa.

Joten jos etsit halpoja lippuja, kun voit, löydät ne näin.

Kuinka halpaa on Eurostar?

Eurostar -junaterminaali

Kätevää, mutta onko halpaa? (Kuva: Getty)



Edullinen matkahaku Travelzoo myy tällä hetkellä 25 euron Eurostar -luottokuponkeja vain viidelle - sinun tarvitsee vain suunnata Eurostar tarjoukset -sivu ja tee 5 punnan ostoksesi saadaksesi hyvityksen.

Lahjakortti perustuu 58 punnan meno -paluuhintaan Lontoon ja Pariisin välillä.



Kesämyynnissä Eurostar -matkustajat voivat tällä hetkellä saada jopa 30% alennus Premier Premier -hinnoista varattu 7. -18.7.2016 jollekin alla olevista lipuista:

  • Suora lento Lontoosta Lyoniin, Avignoniin ja Marseilleen 11.7. -29.10.2016.

  • Lontoosta, Ashfordista tai Ebbsfleetista Pariisiin, Lilleen, Brysseliin ja mihin tahansa Belgian asemalle 18. heinäkuuta - 10. joulukuuta 2016.

Voit palata ympäri vuoden Eurostar -liput Lontoosta Pariisiin hintaan 58 puntaa , palaa Lilleen tai Brysseliin saman summan ja paluuliput Bruggeen alkaen 68 € .

Eurostarin viimeisin uusi reitti, joka käynnistyy huhtikuussa 2016, tarjoaa suoran reitin Lontoosta Lyoniin, Avignon TGV: hen tai Marseilleen 44 puntaa molempiin suuntiin .

Matka-aika vaihtelee neljästä kuuteen tuntiin, ja olemme huomanneet yhdensuuntaiset liput alkaen 44 puntaa UK.voyages-sncf.com .

Uusi Lontoo-Lyon-palvelu kulkee koko viikon maanantaina, torstaina, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina ja lähtee Lontoosta klo 7.15 tai 7.19.

Hiihtäjät pääsevät myös Ranskan hiihtokeskuksiin talvella - Les Deux Alpes, Alpes d & apos; Huez ja Chamrousse Lyonista.

Jos matkustat Eurostarin klassisilla reiteillä, voit yhdistää muihin juniin, jotta pääset Amsterdamiin hintaan 99 puntaa.

Se on edullisempi kuin halvimmat lennot, vain EasyJet halvempaa lentää Lontoosta Pariisiin tarkistamiamme päivinä - ja vain 11 puntaa - missä sinun on matkustettava lentokentille ja lentokentiltä sen sijaan, että suuntaisit kaupungin keskustasta.

Kertalippuja voi noutaa 34,50 puntaa noin kuukautta ennen matkaa - jos kuitenkin yrität matkustaa sinä päivänä, jonka voit odottaa maksavan jopa viisi kertaa enemmän.

Eurostar-liput antavat myös kaksi-yhdelle pääsyn nähtävyyksiin, kuten Pariisin Orsay-museoon, Magritte-museoon Brussellissa ja Le Palais des Beaux-Artsiin Lillesissa.

Halpojen Eurostar -lippujen löytäminen

Eurostar e320s

Uusi Eurostar e320s (Kuva: Twitter / @NEWSAMTravel)

paras hiusharja katkeamisen estämiseksi

Ensimmäinen asia, jos etsit halpoja lippuja, on suunnata Eurostar -tarjoukset sivu tai SNCF -matkat tarjoussivu matkoille Etelä -Ranskaan uusilla Eurostar -reiteillä.

Tämän avulla voit valita määränpään ja näyttää sitten, mitä 69, 79, 89 tai 99 euron lippuja on jäljellä.

Niin Pariisiin, mene tänne - mistä näet, mitkä päivämäärät ovat korkeita, keskikokoisia, matalia ja eivät ole saatavilla hintaan 69 £.

Tällä hetkellä maaliskuussa on tarjolla vähän tarjouksia, enemmän huhtikuussa ja toukokuussa voit lähteä päiväretkelle Pariisiin myöhään lounaalle hintaan 69 puntaa.

Niistä löytyy lisää Brysselin tarjoussivu , pitkä viikonloppu siellä maaliskuussa (torstaista maanantaihin) saatavilla 69 puntaa kirjoitettaessa.

Voit tarkistaa The Trainline Europe Lyon, Lille, Välimeri, Brugge, Alpit ja Amsterdam. Jos haluat matkavinkkejä, kirjoita määränpää TripAdvisorin hakupalkki tai katso sivumme edullisista junalipuista.

Onko muita tarjouksia Eurostar -lipuista?

Eurostar tarjoaa lippujen myyntiä suhteellisen usein - viimeisen puolen vuoden aikana niitä on ollut kaksi - ja voit ostaa lippuja 59 punnan hintaan.

Jos etsit halpaa tarjousta koko lomalle Lastminute.com tarjoaa halpoja tarjouksia, mukaan lukien hotellit .

Eurostar -kanta -asiakasohjelmia on myös kaksi: Eurostar Plus -pisteet - jossa saat 20 puntaa pois seuraavasta matkastasi jokaisesta käyttämästäsi 300 puntaa - ja Eurostarin usein matkustava , joka tarjoaa palkintoja, kuten pääsyn bisnesloungeihin, nopean sisäänkirjautumisen ja tarjouksia kumppanihotelleissa.

Katso Myös: