Jesse Lingard kestää painajaisdebyyttinsä Nottingham Forestin silmäennätyksenä rikkovana siirtona

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Jesse Lingard kesti debyytin unohtaa Nottinghamin metsä itsevarma voitti mukavasti 2-0 Newcastle United-joukkue St James' Parkissa lauantaina.



29-vuotias liittyi Redsiin ilmaisella siirrolla lähtemisen jälkeen Manchester United viime kauden lopussa ja debytoi uudessa seurassaan avausviikonlopun tappiolla. Se osoittautui turhauttavaksi päiväksi toimistossa Lingardille, koska hän ei onnistunut vaikuttamaan koillisessa.



Fabian Scharin ja Callum Wilsonin maalit ansaitsivat Harakkaille kaikki kolme pistettä, kun Forest hävisi ensimmäisen pelinsä takaisin kärkisarjassa 23 vuoden maastamuuton jälkeen. Steve Cooper nimesi joukon uusia kasvoja aloittavaan XI:ään, mukaan lukien Harry Toffolo, Lewis O'Brien, Neco Williams ja Dean Henderson.



dartsin maailmanmestaruuskilpailujen 2015 liput

Mutta se oli Lingardin suorituskyky, joka nousi otsikoihin pelin jälkeen, kun hän kamppaili vaikuttaakseen. Lingard ei voittanut yhtäkään seitsemästä kaksintaistelustaan, ei suorittanut yhtä onnistunutta tiputtelua eikä onnistunut voittamaan taklaa. Hän teki myös vain yhden laukauksen maaliin, jonka Schar esti myöhemmin.

Vaikka tämä oli vasta Lingardin toinen peli Redsille sen jälkeen, kun hän esiintyi vain kerran esikaudella, hänen näyttöään kritisoitiin silti sosiaalisessa mediassa huolimatta siitä, että hän sai tukea Forest-faneilta. Lingard sanoi Instagram : 'Iloinen @officialnffc-debyyttini, en malta odottaa, että näemme teidät kaikki City Groundissa ensi viikonloppuna, kiitos tuestanne.'

Forest aikoo myös lisätä riveihinsä toisen hyökkäävän keskikenttäpelaajan, sillä Reds on kiinnostunut Morgan Gibbs-Whitesta. Sudet ovat jo peruneet kolme tarjousta pelaajasta ja he odottavat noin 40 miljoonan punnan (30 miljoonan punnan plus 10 miljoonan punnan lisäosat) tarjousta, joka voidaan hyväksyä.



Pysyykö Morgan Gibbs-White Wolvesissa tänä kesänä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

  Morgan Gibbs-White ottelussa Wolvesissa Leeds Unitedia vastaan ​​lauantaina
Morgan Gibbs-White ottelussa Wolvesissa Leeds Unitedia vastaan ​​lauantaina ( Kuva: Getty Images)

Cooper haluaa yhdistyä Gibbs-Whiten kanssa, jonka kanssa hän työskenteli Englannissa alle 17-vuotiaiden kanssa, ja pelaaja teki vaikutuksen myös Forestia vastaan ​​Championshipin pudotuspelien välierissä viime kaudella ollessaan lainassa Sheffield Unitedissa. Gibbs-White uskotaan olevan innokas siirtymään Forestiin huolimatta siitä, että hän aloitti Wolvesissa avauspäivänä Leeds Unitedia vastaan. Hänen kerrotaan myös kieltäytyneen keskustelemasta uudesta sopimuksesta, jonka nykyinen sopimus päättyy vuonna 2024.



Metsä on ollut kiireisintä Valioliiga puolella siirtoikkunassa toistaiseksi. The Redsillä kesti kuitenkin kesäkuun loppuun asti, ennen kuin hän ilmoitti ensimmäisestä kesäsopimuksesta, kun Taiwo Awoniyi liittyi ennätykselliseen 18,5 miljoonan punnan sopimukseen Union Berliniltä tehden viime kaudella 25 maalia kaikissa kilpailuissa. Se oli ensimmäinen monista nopean toiminnan lisäyksistä, kun Cooper alkoi rakentaa uudelleen uudennäköistä joukkuettaan.

Henderson saapui kauden mittaiseen lainasopimukseen Manchester United , kun taas Giulian Biancone, Omar Mangala Moussa Niakhaté, Omar Richards ja Williams ovat kaikki vaihtaneet Forestiin 56 miljoonalla punnalla. Wayne Hennessey liittyi vuodesta Burnley ilmaisella siirrolla Hendersonin tukemiseksi, ennen kuin Forest suoritti O'Brienin ja Toffon kaksoisiskun. Huddersfield .

on roman kemp homo

Katso Myös: