Joan Riversin tytär Melissa Riversin tekemä väärinkäytöksiä koskeva oikeusjuttu on sovittu miljoonista

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Joan kuoli vuonna 2014



New Yorkin klinikka on ratkaissut Joan Riversin tekemän väärinkäytöksiä koskevan oikeudenkäynnin. tytär Melissa Rivers.



Koomikko, joka oli 81, kärsi hapen aivoihin 28. elokuuta 2014, kun lääkärit Yorkvillen endoskopiakeskuksessa Manhattanilla lisäsivät instrumentteja kurkun ja äänihuulien tutkimiseksi.



Hän kuoli viikkoa myöhemmin New Yorkin sairaalassa.

Mukaan TMZ, puku ratkaistiin miljoonia - mahdollisesti 8 -numeroinen summa.

Hänen tyttärensä jätti väärinkäytöshakemuksen tammikuussa 2015 väittäen, että lääkärit poseerasivat selfieitä rauhoitetun julkkispotilaansa kanssa, vaikka hänen elintoimintonsa olivat syöksymässä.



'Valitessani hyväksyä tämän sovinnon voin pystyä jättämään äitini kuoleman oikeudelliset näkökohdat taakseni ja varmistamaan, että hänen kuolemastaan ​​syylliset ovat ottaneet vastuun teoistaan ​​nopeasti ja epäselvästi', Melissa sanoi tiedotteessaan. asianajajansa Ben Rubinowitz ja Jeff Bloom torstaina.

Yorkvillen endoskopian edustajia ei tavoitettu kommentoimaan.



New York Times lainasi tiedottajaa sanomalla: 'Osapuolet sopivat ratkaisseensa tämän asian välttääkseen pitkittyneet oikeudenkäynnit. Olemme edelleen sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita, myötätuntoisia terveydenhuoltopalveluja. ''

Joan Rivers osallistuu Global Green USA: n 11. vuotuiseen Oscar-juhlaan

(Kuva: WireImage)

Melissa Rivers osallistuu New Yorkin ensi -iltaan

Melissa Rivers teki kanteen äitinsä kuoleman jälkeen vuonna 2014 (Kuva: Splash)

Riversin asianajajien mukaan lääkärit eivät kiistäneet vastuuta.

Pian ennen oikeudenkäynnin jättämistä valtion terveysvirasto, Medicare & Medicaid Services -keskukset, mainitsi Yorkvillen klinikan, koska se ei noudattanut vakioprotokollia Rivers -hoidon aikana.

Melissa vannoi pyrkivänsä varmistamaan korkeammat turvallisuusstandardit avohoitokirurgilla.

- Olemme sopineet, että sovintoehdot pidetään luottamuksellisina varmistaaksemme, että tämän kauhistuttavan tapahtuman painopiste on edelleen potilaiden hoidon parantamisessa ja Joan Riversin perinnössä, kaksi asianajajaa totesivat lausunnossaan.

Katso Myös: