Mama June osoittaa rajua painonpudotusta kokonaan, kun hän on laihtunut lähes 300 kiloa saavuttaakseen koon 8

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: WeTV / WENN)



Mama June on vihdoin esitellyt laihdutetun hahmonsa kokonaisuudessaan, kun hän on menettänyt valtavat 300 kiloa.



Honey Boo Boo -tähti joutui lukuisiin leikkauksiin sekä tiukkaan ruokavalioon ja kuntojärjestelmään halutun tuloksen saavuttamiseksi.



Hänen matkansa on dokumentoitu dokumenttisarjassa From Hot To Not, mutta vasta perjantai-illan viimeisessä jaksossa katsojat saivat nähdä täydellisen muutoksen hänen siirtyessään 33: sta kokoon UK 8.

Puhuessaan miksi hän päätti laihduttaa, hän sanoi: 'Tavoitteeni, kun aloitin tämän laihdutusmatkan, oli saada Sugar Bear tavallaan mustasukkaiseksi. Mutta se ei ole enää kostoa. Kaikkien leikkausten tekeminen todella rasitti minua - ei vain fyysisesti, vaan emotionaalisesti. '

(Kuva: WeTV)



Kesäkuuta

Kesäkuu 'Mama' Shannon (Kuva: Getty)

(Kuva: WE)



tarkastettavaksi syksyllä

Jaksossa äiti June tytär Honey Boo Boo ei voinut salata järkytystään nähdessään äitinsä uuden ilmeen ja myönsi olevansa ylpeä hänestä huolimatta siitä, että hän oli aluksi epäröivä.

Muualla jaksossa äiti June valmistautui viimeisiin leikkauksiinsa, joihin sisältyi ylimääräisen ihon poistaminen.

37-vuotias voidaan nähdä paksulla siteellä, joka on kääritty hänen päänsä ympärille ja häntä ympäröiviin putkiin, kun hän herää tuskallisesta viiden tunnin leikkauksesta.

'Tämä on äärimmäinen tapaus liiallisesta ihosta, joten joudumme käyttämään hieman ylimääräistä aikaa rasvan imeytymiseen hänen käsivarsilleen, mutta meillä on riski todellisista komplikaatioista', kirurgi sanoo leikkeessä.

(Kuva: Entertainment Tonight)

(Kuva: Entertainment Tonight)

liv ja chris rakastavat saaria

(Kuva: Entertainment Tonight)

Mutta tuskallisesta leikkauksesta huolimatta äiti June onnistuu silti vitsaamaan ja kysyy sairaanhoitajalta: 'Kuka laittoi metsurihousut minuun?'

'Näytät kuumalta, äiti', hän kertoi. 'Lääkäri sanoi, että kaikki meni hyvin ja aamulla menetät kaikki nämä pienet sipulit. Näytät joulukuuselta. '

'Hän laittoi minuun enemmän viemäreitä tällä kertaa, ja se tappaa minut', TLC -tähti vastaa.

'Tiedän vain, että puhuin kaikille Georgiassa asuville ja perheesi tietää, että sinulla menee hyvin', sairaanhoitaja lisää.

Äiti kesäkuussa toukokuussa 2015 (Kuva: Splash News)

- Olen iloinen, että tytöt tietävät, että olen kunnossa, koska olin huolissani heidän huolestuneisuudestaan, koska leikkaus kesti niin kauan. Toivon vain, että kipu ei kestä niin kauan kuin viimeksi. '

Edellisessä leikkeessä äiti June sanoi, että hän ei voi odottaa päästäkseen eroon kalkkunan kaulastansa, mutta myönsi kaipaavansa sitä.

(Kuva: toimittanut WENN.com)

bbc urheilu jalkapallo mobiili

(Kuva: toimittanut WENN.com)

'Olen valmis leikkaamaan kalkkunan kaulan, mutta kaipaan kalkkunan kaulaa. Se on kuuluisampi kuin minä. '

Kalkkunan kaulan poistamisen ohella äiti June otti myös ihon käsivarsistaan ​​ja sai vatsaontelon ja rintojen nostamisen.

Katso Myös: