Newcastle julkistaa kiistanalaisesti neljännen uuden sarjan, joka on käytettävä vain yhdessä ottelussa

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Newcastle on joutunut paljastamaan NELJÄNNEN sarjan, koska kaikki kolme virallista paitaa ovat ristiriidassa Brighton .



The Valioliiga ovat hallinneet Geordiet kolmea uutta Castore-sarjaa - mustavalkoinen, tummansininen ja Saudi-valkoinen ja vihreä, KAIKKI ovat liian tiukasti yhteensopivia Albionin sinivalkoraitaisen kotipakkauksen kanssa.



Niin Eddie Howe's puoli - tuoreesta avauspäivän voitto Nottingham Forestia vastaan - käyttää erityisesti mukautettua lämmittelypaitaa. Se on taivaansininen, ja siinä on Tynesiden siluetti, mukaan lukien St James' Parkin siluetti ja Tyne Bridge. He käyttävät mustia shortseja ja sukkia.



Paitaa käytetään yleensä ottelupäivien lämmittelyissä, ja se on brändätty sponsoreilla lauantain peliä varten. Cynics leimaa muutoksen markkinointiharjoituksella sen jälkeen, kun seura paljasti, että neljäs paita tulee pian myyntiin seuran myymälässä. Newcastle ei ole vielä käyttänyt niitä kolmas nauha, joka aiheutti kiistaa, kun se julkaistiin aiemmin tänä kesänä. Se on valkoinen ja vihreä ja näytti olevan nyökkäys Saudi-Arabian maajoukkueen väreille. Saudi Public Investment Fund omistaa 80 prosenttia Newcastlesta.

Sillä välin Howe on varoittanut uutta sopimusta Sven Botmanin ansaitsevan ensimmäinen kutsunsa joukkueeseen. Hollantilainen U21-tähti jätettiin penkille Toonin avauspäivän voiton viimeiseen minuuttiin Nottingham Forestia vastaan ​​- vaikka se maksoi 32 miljoonaa puntaa. Mutta Howe pyytää Botmania reagoimaan yhtä hyvin kuin Bruno Guimaraes teki viime kaudella - kun brasilialainen allekirjoitti 40 miljoonan punnan, mutta hänet otettiin käyttöön vähitellen vaihtopelaajana, kun hän nosti Valioliigan vauhtia.

Tämä hidas käyttöönotto suojeli Guimaraesia ja hänestä tuli suuri vaikuttaja. Howe kieltäytyi pudottamasta vasemmanpuoleista keskuspuolustaja Dan Burnia ja selitti: 'He (Fabian Schar ja Burn) olivat erinomaisia ​​viime kauden toisella puoliskolla yhdessä Jamaal Lascellesin kanssa, joka pelasi enemmän kuin osansa ja pelasi myös useita pelejä. . Kaikki kolme keskuspuolustajaa olivat erinomaisia, mutta tarvitsimme lisää voimaa. Tällä kaudella emme voineet luottaa kolmeen. Federico Fernandezilla on ollut useita loukkaantumisongelmia, joten tunsimme, että meidän oli vahvistettava asemaa.



OTA KANTAA! Pitäisikö Newcastlen laittaa neljäs sarjansa myyntiin faneille? Kerro meille kommenttiosiossa

  Newcastle United's new fourth strip
Newcastle United sai Valioliigalta erityislupaa uuden neljännen sarjan käynnistämiseksi ( Kuva: Newcastle United FC Twitter)

”Sven on ollut meille pitkän tähtäimen tavoite – olen iloinen, että sain sopimuksen hänen kanssaan. Tämä ajanjakso – kuinka kauan se kestääkin ennen kuin hän alkaa – tekee hänelle maailmalle hyvää. Hän oppii tuntemaan liigan ja nopeuden, eikä minulla ole mitään epäilystäkään hänestä pelaajana. Hän tulee olemaan tämän jalkapalloseuran huippupelaaja mielestäni, mutta paikoista on todellista kilpailua. Fabian, Dan ja Jamaal eivät aio luovuttaa paitojaan helposti, ja se on taistelu, jonka tulen mielelläni näkemään. Tietäen, että minulla on tämä laatu, lupaa hyvää tulevalle kaudelle.



Newcastle on valmis kuuntelemaan tarjouksia maalivahdista, sillä Slovakian maajoukkueen Martin Dubravka on epäonninen, koska hänet karkotettiin Englannin Nicky Popen saapuessa Burnley . Hän on todennäköisin ulospääsy etsiessään ykkössijaa Leicester Kaupunki kiinnostui Kasper Schmeichelin lähdön jälkeen. Karl Darlow etsii myös tavallista jalkapalloa. Howe sanoi, että hänen maalivahtipäätöksensä oli 'erittäin vaikea'.

Hän lisäsi: 'On liian aikaista sanoa. En todellakaan haluaisi kenenkään lähtevän, mutta tiedän hyvin, että neljä (vartijaa) on vaikea kantaa. Haluaisin tehdä niin, mutta tietysti meidän on ajateltava myös pelaajia. Toivottavasti teemme oikean päätöksen. Minusta tuntuu, että minulla on kolme laadukasta maalivahtia, joista valita Karl, Nick ja Martin. Viime kausi Martin oli erinomainen, ja päätökseni valita Nick ei todellakaan ollut heijastus hänestä, hänen kyvyistään tai ajatuksistani hänestä.

michael buble vaimon lyöjä

'Minusta Nick oli erinomainen Forestia vastaan. Näki hänen kykynsä tulla keräämään ristejä, ja minusta hän komensi laatikkoaan erittäin hyvin. Hänellä ei ollut paljon tekemistä käsiensä kanssa, ja se on hyvä merkki. Kilpailu paikoista myös tuossa paikassa, ja se voima auttaa meitä kauden läpi.'

Katso Myös: