Helppokäyttöiset, helppokäyttöiset tilit rankaisevat sinua rahan nostamisesta

Säästöjä

Horoskooppi Huomenna

Niiden avulla voit nostaa rahaa nopeasti ja kätevästi(Kuva: PA)



Idea takana helppokäyttöiset tilit oletetaan olevan yksinkertainen - sinun ei tarvitse ilmoittaa asiasta ja voit nostaa rahat milloin tahansa.



Paitsi että säännöt ovat jotenkin muuttuneet, ja nyt yhä useammat niistä rankaisevat ihmisiä siitä, että he haluavat käyttää säästöjään.



Tutkinta Moneyfacts.co.uk on löytänyt lähes kolmanneksen ilmoittamattomista tileistä, jotka joko palaavat matalammin maksetulle tilille 12 kuukauden kuluttua tai sisältävät nostamisrajoituksen tai bonusrajan - valtava nousu kahden viime vuoden aikana.

Se totesi marraskuussa 2016, että 23 prosentilla tileistä oli rajoituksia, kun se vuonna 2017 oli 25 prosenttia ja marraskuussa 2018 32 prosenttia.

aikamatkustaja vuodesta 2030

Esimerkiksi Sainsburyn pankin määritetyn pääsyn säästäjä, numero 7, maksaa 1,4%



Jos kuitenkin nostat enemmän kuin kolme nostoa vuodessa, korkosi laskee 0,5 prosenttiin. Se on alle puolet mainostetusta hinnasta.

Se on ainoa viiden parhaan joukossa. best buy -tili, jolla on korkki, vieritä kuitenkin alaspäin ja löydät Yorkshiren rakennusyhdistyksen kolminkertaisen pääsyn säästäjä joka maksaa 0,85%, mutta rajoittaa sitä, kuinka nopeasti voit koskettaa rahojasi avaamisen jälkeen.



Tili sallii kotiutukset vain kolmena päivänä vuodessa, ja online -nostot eivät ole käytettävissä kahden ensimmäisen viikon aikana.

Ollakseni oikeudenmukainen Nationwide -tilin avulla voit nostaa viisi nostoa vuodessa - mutta vahingossa tehdä kuudennen, ja maksat siitä (Kuva: PA)

Nationwide's Limited Access Saver Issue 7 puolestaan ​​maksaa 0,75%, mutta vain, jos nostat enintään viisi nostoa vuodessa. Jos ylität rajan, saat alemman koron.

'Monet säästäjät olettavat paitsi, että helppo pääsy merkitsee rajoittamatonta pääsyä heidän varoihinsa, vaan myös sitä, että nämä tilit ovat yksinkertaisia ​​ja yksinkertaisia ​​ymmärtää', selitti Charlotte Nelson, Moneyfacts.co.uk.

Nämä tilit ovat teoriassa ihanteellisia ihmisille, jotka halusivat ansaita korkoa säästöilleen lukitsematta mitään pitkällä aikavälillä

”Palveluntarjoajat harkitsevat huolellisesti, kuinka paljon rahaa he voivat käsitellä, ja päättävät asettaa rajoituksia, jotta heidän ei joutuisi maksamaan liikaa pitkällä aikavälillä.

'Vaikka helppokäyttöiset tilit, joilla on rajoituksia, maksavat usein korkeampia hintoja, jokainen säästäjä, joka pitää niitä vaihtoehtona, olisi viisasta tarkastella kaikkia ehtoja, jotta he tietävät tarkalleen, mihin he ovat ryhtymässä.'

Kun tili on avattu, merkitse kalenteriin mahdolliset bonusten voimassaolon päättymispäivät ja kuinka monta nostoa on tehty, jotta et joutuisi laskemaan korkoa tai rangaistusta.

'Kun hinnat ovat alhaiset, a säästötili voi olla tarpeeksi vaikeaa ilman kaikkia lisäongelmia, varsinkin kun säästäjät luonnollisesti olettavat, että nämä helppokäyttöiset tilit ovat yksinkertaisia. Jotkut tarjoukset ovat kuitenkin edelleen yksinkertaisia, joten säästäjien on ostettava ostoksia varmistaakseen, että he saavat parhaan tarjouksen heille ”, Nelson lisäsi.

MoneySupermarketin paras ostaa helppokäyttöisiä tilejä

Tässä ovat eniten maksaneet, jotka eivät rankaise sinua rahojesi saamisesta (Kuva: Getty)

  1. Marcus Online -säästötili: 1,5%, vähintään 1 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamattomat kotiutukset, ei rangaistuksia, vain verkossa ja puhelimitse.

  2. Post Office Online Saver Issue 33: 1,38%, vähintään 1 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

  3. Paragon Limited Edition (numero 7): 1,37%, vähintään 1 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

  4. RCI Bank Freedom -säästötili: 1,37%, vähintään 100 £ avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa.

  5. AA Easy Saver, numero 8: 1,36%, vähintään 100 puntaa avaamisen yhteydessä, ilman irtisanomisaikaa, rajoittamaton nosto, ei rangaistuksia, vain verkossa ja puhelimitse.

    reese witherspoon ryan philippe

Lue lisää

Parhaat säästötilit
Helppokäyttöiset tilit Lasten säästötilit Parhaat käteis -ISA -tilit Parhaat kiinteäkorkoiset joukkovelkakirjalainat

Katso Myös: