Primark myy vastaavia BFF -pyjamaita ystävien 25 -vuotisjuhlaksi

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Voimmeko olla enää innoissamme?(Kuva: Comedy Central)



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lue lisää



Ystävät -fanit ovat todennäköisesti jo hyvin tietoisia siitä, että tässä kuussa on kuuluisa TV -sarja & apos; 25 vuotta, mutta siltä varalta, että tarvitset vielä yhden tavan juhlia, Primark on juuri alkanut myydä erikoisversioita Monica ja Rachel.



Täydellinen BFF-kavereille, jotka katsovat sitcomin kaikkia kymmenen vuodenaikaa, vastaava PJ-sarja sisältää kaksi Monica Geller- ja Rachel Green-merkkistä yläosaa (yksi valkoinen ja yksi harmaa), joissa on pari punaista tai vihreää tartan-shortsia.

Pyjamat palauttavat sinulle 10 puntaa takaisin, ja ne tukevat parin rakkautta ruudulle, eivätkä näytä sopivilta kahden parhaan ystävän ikonisissa vaatekaappeissa.

Kuka olisit? (Kuva: Comedy Central)



Et ehkä olisi koskaan kaadanut pastakastiketta parhaiden ystäviesi käsilaukkuun, mutta jos annat hänen varastaa ensimmäisen valintasi vauvan nimen ja henkilöllisyytesi sairausvakuutusta varten, tämä on mukava setti sinulle.

Yhteensopivan Monica- ja Rachel-sarjan lisäksi Primark on tuonut markkinoille myös joukon muita ystävät-aiheisia muoti- ja kodinhoitotuotteita, kuten Central Perk -pj-setin, kahvilan, keltaisen valokuvakehyksen, joka on muotoiltu kuuluisan peep-reiän kannen mukaan, ja jopa hummerin kynä, jonka voit antaa hummerillesi. Nero.



Se ei näyttäisi sopivalta Rachelin vaatekaapissa (Kuva: Comedy Central)

Kun olet katsellut kaikki Ystävät-jaksot, joita voit hallita yhden päivän ajan, on paljon muuta ystäviin liittyvää toimintaa.

Lelujätit LEGO ovat myös lanseeranneet a erikoispainosarja TV -ohjelman vuosipäivää varten, kun taas Ralph Lauren on luonut ystävien erikoisversion - ja kaikki on paikallaan.

Katso Myös: