Rory MacDonaldin PFL-matka tulee risteykseen Cardiffin kriisissä

HYVÄ

Horoskooppi Huomenna

Rory MacDonaldin matka miljoonan dollarin arvoon PFL-mestaruus kohtaa suuren mahdollisen kompastuskiven voittamattomassa Magomed Umalatovissa lauantai-iltana.



Keskisarjan kaksikko lähtee taistelemaan Motorpoint Arenalla Cardiffissa, ja MacDonald on yllättävä altavastaaja todentekijöiden kanssa. Hän on kamppaillut motivaation kanssa sen jälkeen, kun hän menetti ponnistuksensa tulla kaksinkertaiseksi Bellator-mestariksi Gegard Mousasille, eikä hän ole pystynyt saamaan yhteen enempää kuin kahta peräkkäistä voittoa vuoden 2018 ottelun jälkeen.



Mutta hän on löytänyt itsensä PFL-pudotuspeleistä saatuaan nopean työn Brett Cooperin kanssa turnauksen ensimmäisessä taistelussaan ennen kuin hävisi päätöksellä Sadibou Sylle järkyttyneenä. Ja amatööristä erottuva Umalatov tulee olemaan vaikea vastustaja tässä ensimmäisessä kahdesta Iso-Britannian esityksestä amerikkalaisen promootioon.



Venäläinen on ollut jonkinlainen ilmestys muutaman viime vuoden aikana saavuttuaan PFL:ään, kun hän voitti kolme retkiään Amerikassa saapuessaan EFC-mestariksi. Mutta hän ei ole vielä kohdannut ketään, jolla on MacDonaldin sukutaulu, ja jää nähtäväksi, pystyykö hän vielä jonkun, jolla on kanadalaisen maailmanmestaruustodistukset.

Toisessa keskisarjan välierissä Sadibou Sy kohtaa Carlos Lealin kiehtovassa tyylien yhteentörmäyksessä. Leal on voittanut kaikki hänelle asetetut haasteet PFL:n Challenger-sarjan jälkeen aiemmin tänä vuonna, mukaan lukien voittaneen hallitsevan mestarin Ray Cooper III:n päästäkseen tähän vaiheeseen.

Brasilialainen on entinen LFA-mestari, ja hän on noussut lieväksi suosikiksi tähän otteluun lähtevien kertoimien kanssa. Mutta hän kohtaa ankaran koetuksen ruotsalaisessa, joka on jo saanut suuren järkytyksen MacDonaldia vastaan ​​tänä vuonna. Tässä voi tulla tiukka tuloskortti, jossa Cardiffin yleisö saa varmasti kolme tiukkaa kierrosta näiden miesten välillä.



 Rory MacDonald on Cardiffissa PFL-pudotuspeleissään
Rory MacDonald pelaa Cardiffissa PFL-pudotuspeleissään ( Kuva: PFL MMA)

Luuletko, että Rory MacDonald voittaa PFL:n keskisarjan finaalin tänä vuonna? Kerro meille mielipiteesi kommenttiosiossa alla!

Ja yksi mies, joka varmasti ilahduttaa faneja Walesin pääkaupungissa, on valtava raskaansarjan Renan Ferreira, joka kohtaa Ante Delian yhteispäätapahtumassa paikasta miljoonan dollarin taistelussa. Riippumatta siitä, mikä tämän kovan yhteenoton lopputulos on, fanit ovat vaikuttuneita jo katsomalla 6'8' behemotia.



Hän on selvästi yksi tähdistä, joita PFL yrittää rakentaa, mutta hän kohtaa kovan kokeen Deliassa. Hänellä on toistaiseksi ollut pysäytys-aloituskausi, mutta hänen salamannopea tyrmäys Jamelle Jonesista riitti ansaitakseen hänelle pudotuspelipaikan, ja ilotulitus on odotettavissa tässä yhteispäätapahtumassa sekä toisessa raskaansarjan ottelussa Denis Goltsovin välillä. ja Matheus Scheffel.

Muualla joukko eurooppalaisia ​​ja brittiläisiä tähtiä pääsevät maaliin ensi kauden turnauksessa, ja erottuvia ovat irlantilaiset tähdet Will Fleury ja Nathan Kelly. Pari on kumpikin Bellatorissa esiintyneiden suurten keikkojen veteraaneja, ja John Kavanaghin johdolla heidän odotetaan nousevan tämän vuoden turnaukseen.

Katso Myös: