The Sims 4: Tulevan PS4- ja Xbox One -pelin julkaisupäivä, hinta ja ominaisuudet

Electronic Arts, Inc.

Horoskooppi Huomenna

(Kuva: EA)



The Sims on ollut PC -pelaajien suosikki yli kymmenen vuoden ajan, ja Electronic Arts on vihdoin päättänyt tuoda sen konsolille.



Kustantaja on ilmoittanut, että sekä PlayStation 4 että Xbox One saavat The Sims 4 -version myöhemmin tänä vuonna. Valitettavasti ei ole sanaa siitä, onko Nintendo Switch -versio tulossa.



PC -pelaajat ovat nauttineet The Sims 4: stä vuodesta 2014, joten konsolipelaajat ovat jo kauan odottaneet omaa versiotaan.

Vaikka sinulla ei olisi konsolia - myös Sims -älypuhelinpeli on tulossa.

Julkaisupäivä

(Kuva: EA)



(Kuva: EA)

Electronic Artsin ja kehittäjä Maxisin mukaan The Sims 4 julkaistaan ​​PS4: lle ja Xboxille 17. marraskuuta 2017.



Epäilemättä toivotaan suuria myyntejä juhla -aikana.

Hinta

Kuten useimpien pelien lanseerauksissa nykyään, on olemassa muutamia eri vaihtoehtoja riippuen siitä, kuinka suuri Sims -fani olet.

Voit valita tavallisen pelin tai Sims 4 Deluxe Party Editionin.

(Kuva: EA)

Siellä on myös lisäosa The Sims 4 Perfect Patio Stuff -paketin muodossa. Se tulee Deluxe Party -version mukana.

Vaikka hintoja ei ole vielä virallisesti julkistettu, se on todennäköisesti noin 39,99 puntaa, joka on varattu konsolipeleille.

ominaisuudet

(Kuva: EA)

EA ja Maxis ovat vahvistaneet, että The Sims 4 -konsolin versiot pelaavat aivan kuten vakiintunut PC -versio - täydennettynä DLC -lisäyksillä.

Simien rakentaminen sisältää hiusten värin ja vaatteiden valitsemisen sekä kodin rakentamisen, jossa he asuvat.

Pelaajat voivat myös tutustua kodin rajojen ulkopuolelle ja naapuruston muihin alueisiin.

'Ainutlaatuisten Simsien luomisesta ja hämmästyttävän kodin rakentamisesta Simin suhteiden kehittämiseen ja uran jatkamiseen - The Sims 4 tarjoaa saman tunteellisen yhteyden, jota PC -soittimemme vaalivat, uuteen konsolipelaajien aaltoon', EA sanoi.

(Kuva: EA)

Maxisin johtava tuottaja Lyndsay Pearson lisäsi: '' Fanit ja uudet tulokkaat ovat odottaneet The Sims 4: n konsoliversion lisäämistä, ja me Maxisissa olemme innokkaita tuomaan The Simsin uusille alustoille.

mitä tonttu on hyllyssä

'' Peli tarjoaa kauniin The Sims -kokemuksen konsolissa, ja se on täynnä paljon fanien suosikkisisältöä, joten pelaajat voivat odottaa ainutlaatuista pelattavuutta, itseilmaisua ja hauskaa, jotka ovat tulleet The Sims -brändin telttapaikoiksi . ''

Katso Myös: