Three on poistanut verkkovierailumaksut 24 maassa - onko lomakohteesi listalla?

Puhelinlasku

Horoskooppi Huomenna

Kolme matkapuhelinta Euroopassa käyttävää kuluttajaa laskee laskujaan syyskuusta alkaen



Tämä artikkeli sisältää kumppanilinkkejä, saatamme saada palkkion kaikista tuotteistamme. Lisätietoja



Syyskuun puolivälistä alkaen kolme matkapuhelinasiakasta voi käyttää puhelinta ulkomailla jopa 42 Euroopan ja kansainvälisessä maassa ilman penniäkään ylimääräistä.



Matkapuhelinoperaattori on laajentanut toimintaansa Tunne kotona -palvelu , jonka avulla ihmiset voivat tällä hetkellä käyttää puhelinta ulkomailla ilman lisäkustannuksia, Espanjassa, Ranskassa, Uudessa -Seelannissa ja Amerikassa.

taylor swift ja joe alwyn

Torstaista 8. syyskuuta 2016 tähän palveluun lisätään 24 muuta maata, mukaan lukien Saksa, Portugali ja Kreikka - ja usein matkustavat näkevät todennäköisesti eniten hyötyjä - he voivat twiittaa, napsauttaa ja selata verkkoa käyttämällä Yhdistyneen kuningaskunnan korvausta.

Uusi suunnitelma tulee vain muutamia kuukausia sen jälkeen, kun Euroopan parlamentti hyväksyi uudet säännöt, joilla poistetaan verkkovierailumaksut kokonaan Euroopassa, kun havainto paljasti, että britit käyttävät keskimäärin 350 miljoonaa puntaa vuodessa puheluihin Iso -Britanniaan ulkomailta.



voitko juoda julkisessa uk:ssa

Kolmen nykyinen Feel at Home -suunnitelma sisältää myös kokoelman kansainvälisiä kohteita, mukaan lukien Australia, Uusi -Seelanti, Indonesia ja Yhdysvallat.

Dave Dyson, Three: n toimitusjohtaja, kommentoi: 'Olemme näyttäneet tietä ratkaistaksemme ongelmia, jotka turhauttavat Yhdistyneen kuningaskunnan kuluttajia, ja verkkovierailumaksut ovat yksi suurimmista laskushokkien syistä.



”Otimme ensimmäisenä käyttöön verkkovierailun ilman lisäkustannuksia, ja nyt katamme 42 kohdetta - enemmän kuin mikään muu verkko.

'Nämä on asetettu etusijalle asiakaspalautteen perusteella, ja nyt 80% asiakkaidemme ulkomaanmatkoista suuntautuu Feel At Home -kohteisiin, jotka kattavat suosituimmat matkakohteet sekä Euroopassa että sen ulkopuolella.

Onko lomakohteeni katettu?

Feel at Home on tällä hetkellä saatavilla 18 kohteeseen ympäri maailmaa Espanja, Ranska, Sveitsi, Israel, Suomi, Norja, Yhdysvallat, Indonesia, Sri Lanka, Macao, Australia, Uusi -Seelanti, Italia, Itävalta, Hongkong, Ruotsi, Tanska ja Irlannin tasavalta .

Palvelu kattaa 1. syyskuuta alkaen myös Saksan, Kreikan ja Portugalin. Kroatia, Puola, Belgia, Alankomaat, Kypros, Tšekki, Bulgaria, Unkari, Romania, Malta, Liettua, Slovakia, Viro, Latvia, Islanti, Slovenia, Luxemburg, Liechtenstein, Gibraltar, Mansaari ja Kanaalisaaret (Guernsey ja Jersey) .

Mitä Feel at Home sisältää?

  • Kaikki puhelut ja tekstiviestit Yhdistyneen kuningaskunnan numeroihin (normaalin korvauksesi rajoissa).

    ariana grande -kuvat vuotaneet
  • Kaikki tietosi käyttö (sallimuksesi rajoissa).

  • Se voi aina vastaanottaa puheluita ja tekstiviestejä Feel At Home -kohteessa. Älä unohda, että kun soitat tai lähetät tekstiviestejä Yhdistyneeseen kuningaskuntaan, sinun on korvattava numeron ensimmäinen 0, johon soitat tai lähetät tekstiviestin, numerolla +44.

  • Voit suoratoistaa virtuaalisia yksityisiä verkkoja (VPN) ja muodostaa niihin yhteyden ollessasi Feel At Home -kohteessa, mutta molemmat ovat hitaampia kuin Isossa -Britanniassa.

Mitä EI kuulu?

  • Jos sinulla on kaikkea syötävää, voit käyttää jopa 12 Gt. Jos sinulla on kaikki syötävät tekstit, voit lähettää jopa 5000 tekstiä. Jos korvaukseen sisältyy 3 000 minuuttia tai enemmän, voit käyttää enintään 3 000 minuuttia.

    joka on hoikka mies
  • Numerot, jotka alkavat 070, 084, 087, 09 ja 118 hakemistopalveluista.

  • Feel At Home on suunniteltu Ison -Britannian asukkaille, jotka ovat lomalla tai työmatkoilla ulkomailla, ei pitkäksi aikaa ulkomailla.

  • Et voi käyttää puhelintasi henkilökohtaisena hotspotina (jakaminen), kun olet ulkomailla.

  • Et voi käyttää minuuttirahaasi soittaaksesi paikallisille tai muille kansainvälisille numeroille, koska voit käyttää vain kokonaisminuuttiasi soittaaksesi Ison -Britannian numeroihin riippumatta siitä, oletko Isossa -Britanniassa tai Feel At Home -kohteessa.

Jos olet huolissasi verkkovierailumaksuista missä tahansa muussa Ison -Britannian verkossa, USwitchillä on kätevä opas Kuinka välttää verkkovierailumaksut täällä .

Katso Myös: