Luokat

Fred kohtaa kiusallisen jälleennäkemisen sen jälkeen, kun Man Utd tarjosi Alvaro Moratan siirtoa

Alvaro Morata on viimeisin hyökkääjä, joka on liitetty siirtymiseen Manchester Unitediin, mutta espanjalainen törmäsi äskettäin ei-toivottuun yhteen Fredin kanssa, jolloin jälkimmäinen karkotettiin ennen kauden alkua.



Man Utd kertoi, ettei edes Pep Guardiola voinut pelastaa heitä nykyisessä tilassa

Manchester United toivoi tuurin muutosta nimitettyään Erik ten Hagin, mutta uusi manageri valvoi kotitappiota Brighton & Hove Albionille ensimmäisessä liigaottelussaan.



EFL aikoo sopia usean miljoonan punnan Valioliigan sopimuksesta eron jälkeen

Keskiviikkona pidettävässä huippuseurojen hätäisesti koolle kutsutussa yhtiökokouksessa väitetään, että uuden rahoituspaketin sopimuksesta ollaan äänestämässä



Man Utd:n ristiriitaiset arvostelut Adrien Rabiotista - 'oikea vaatekaappi' 'jalkapallokirahviin'

Manchester United etenee yrityksissään hankkia Adrien Rabiot - pelaaja, joka on joko yksi maailman parhaista keskikenttäpelaajista tai 'joka ei näy kentällä'.

Karim Benzema myöntää pelanneensa 'eri tavalla' Cristiano Ronaldon kanssa joukkuetoverinsa kanssa

Benzema pelasi yhdeksän vuotta Ronaldon rinnalla Real Madridissa, mutta on noussut uusiin korkeuksiin sen jälkeen kun portugalilainen supertähti lähti Bernabeusta Juventukseen neljä vuotta sitten

Rio Ferdinand antaa hehkuvan William Saliban tuomion Gary Nevillen vertailun jälkeen

Arsenalin puolustaja William Saliba teki kauan odotetun Valioliigadebyyttinsä Gunners-voitossa Crystal Palacea vastaan ​​ja jätti vaikutuksen tutkija Rio Ferdinandiin.



Steven Gerrard kohtaa haasteita, kun asenne ja lähestymistapa järkyttävät Aston Villan tähtiä

Gerrard toivoo suuria harppauksia eteenpäin Aston Villassa tällä kaudella, mutta hänen tiiminsä avasi ontuvan tappion Bournemouthissa

Arsenalin odotetaan 'antavan periksi' ennen määräaikaa huolimatta agentin kanssa käydyistä siirtoneuvotteluista

Arsenal on jo tehnyt useita sopimuksia siirtoikkunan aikana, mutta reunapelaajien korteissa saattaa olla lisää irtautumisia ennen 1. syyskuuta.



Ben Whiten käyttäytyminen harjoituskentällä, kun hän menettää paikan Arsenal-joukkueessa William Saliballe

50 miljoonan punnan keskuspuolustaja varmasti jakaa mielipiteet sekä Arsenalin fanikunnan että laajemman jalkapalloyhteisön kesken, mutta hän on saanut joitain kehuja manageriltaan.

Raheem Sterling kertoi, ettei hän ole Chelsean ratkaisu, kun Thomas Tuchel kehotti myöntämään virheensä

Chelsea tarvitsee hyökkääjää lainattuaan Romelu Lukakun takaisin Inter Milaniin ja myytyään Timo Wernerin takaisin RB Leipzigiin, ja heitä on kehotettu hankkimaan uudelleen Tammy Abraham.

Frenkie de Jong -saaga muuttuu rumaksi, kun Barcelonan fanit huutavat 'leikkaa palkkaasi b****'

Hollantilainen on ollut Man Utdin pääkohde koko kesän, mutta useita esteitä on vielä voitettava, jos Erik ten Hag pääsee yhdistämään entisen Ajax-keskikenttäpelaajansa.

Frenkie de Jongin tyttöystävä näyttää jättäneen siirtovihjeen Instagramiin Man Utd -linkkien keskellä

Mikky Kiemeney julkaisi videon pariskunnasta Frenkie Jongin autossa ja wakessurffaamassa tekstillä: 'Sillä välin... elämme parasta elämäämme', vihjaten, että pariskunta on onnellinen Espanjassa.

Piers Morgan arvostelee Mikel Artetaa jälleen Pierre-Emerick Aubameyangin 'nöyryytyksestä'

Mikel Arteta on saanut enemmän kritiikkiä Piers Morganilta Pierre-Emerick Aubameyangin kohtelusta, ja Arsenalin pomo on 'nöyryttänyt' entisen Gunnersin hyökkääjän.

Xavin kiusallinen Ballon d'Or -huomautus Robert Lewandowskiin voi saada hänet punaiseksi

Robert Lewandowski huomaa nyt pelaavansa Xavin johdolla, alle vuosi sen jälkeen, kun Bareclonan manageri kommentoi hänen Ballon d'Or -mahdollisuuksiaan Bayern Münchenissä.