Luokat

Uima-altaan vihjeet, antiikkilamput ja puutarhakeinutuolit – epätavallisia tuotteita, joita myydään vihjeissä

Ihmiset vievät omituisimmat taloustavarat paikalliseen kaappiin tai kierrätyskeskukseen. Mutta nyt nämä epätavalliset 'olennaiset' voisivat saada uuden elämän uuden omistajan alla



Richard Keys iskee 'Ralph ten Hagia' räjähdysmäisessä hyökkäyksessä Man Utd:n tappion jälkeen Brightonille

Manchester United hävisi Valioliigan kauden avausviikonloppuna, kun Erik ten Hagin hallituskausi Red Devilsin pomoina sai huonoimman mahdollisen alun.



Allan Saint-Maximin jättää Newcastlen fanin järkyttyneeksi, kun hän lahjoittaa heille Rolex-kellon

Eräs Newcastle United -fani oli erityisen onnekas viikonloppuna sen jälkeen, kun Allan Saint-Maximin lahjoitti heille Rolex-kellon, kun Magpies voitti mukavan voiton Nottingham Forestia vastaan.



Erik ten Hag myöntää tehneensä väärin kiistanalaisen Cristiano Ronaldon päätöksessä

Cristiano Ronaldo vietti ensimmäiset 53 minuuttia Manchester Unitedin 2-1-tappiosta Brightonille katsellen vaihtopenkiltä, ​​kun Erik ten Hag tyrmäsi hänet.

Jesse Lingard kestää painajaisdebyyttinsä Nottingham Forestin silmäennätyksenä rikkovana siirtona

Jesse Lingard ei tehnyt vaikutusta Nottingham Forestiin Valioliigan avausottelussa, kun he jahtaavat toista hyökkäävää keskikenttäpelaajaa Morgan Gibbsin ja Whiten kanssa vahvasti sidoksissa.

BBC:n pomot romuttavat kiistanalaisen jalkapallon lippulaivatulospalvelun

Lähetystoiminnan harjoittaja on hylännyt ikoniset luokitellut jalkapallotulokset, jotka olivat keskeinen osa BBC:n jalkapallon radiolähetyksiä viimeiset 70 vuotta.



Man Utd:n sisäpiiriläiset Marko Arnautovicin takaiskussa, kun Adrien Rabiot lisää hämmentävää kuvaa

Manchester United on valmis tuomaan tällä viikolla kaksi uutta kasvoa, kun Erik ten Hag jatkaa Old Traffordin vallankumousta, mutta seuran siirtopolitiikka on herättänyt kritiikkiä joidenkin kannattajien taholta.

Erik ten Hagin on tehtävä enemmän kuin vain vaihdettava Man Utd -korsuja pelastaakseen tämän uppoavan laivan

Manchester United kärsi 2-1-tappion Brightonille Old Traffordilla, kun uuden pomo Erik ten Hagin ensimmäinen Valioliiga-ottelu seuran johdossa päättyi pettymykseen.



EA sitoutuu FIFA 23 Pro Clubs -peleihin yhteisön vastareaktion jälkeen

NEWSAMin uusin FIFA 23, EA Sports, sitoutuu virallisesti tuomaan ristiin pelaamisen Pro Clubs -pelitilaan merkittävän yhteisön vastareaktion seurauksena.

Marko Arnautovicin historia Erik ten Hagin kanssa selittää Man Utd:n siirtointressiä

Manchester United on käynnistänyt yllätyssiirron Arnautovicille, joka pelasi aiemmin Valioliigassa Stoke Cityssä ja West Ham Unitedissa, kun Ten Hag etsii uutta hyökkääjää

Arsenalin ihmelapsi Charlie Patino ansaitsee kappaleen Blackpool-faneilta 20 minuutin lainalainan jälkeen

Arsenalin nuori Charlie Patino debytoi Blackpoolissa lauantai-iltapäivänä sopittuaan kauden mittaisen lainasopimuksen Championship-seuran kanssa aiemmin tässä kuussa.

Jurgen Kloppin on tehtävä keskikentän siirtopäätös, koska Liverpool katuu

Liverpool joutui 2-2-tasapeliin Fulhamin kanssa lauantaina, mutta Valioliigan mestaruuskilpailija Manchester City ryösti varhaisen marssin sunnuntaina voittamalla West Hamin 2-0.

Frenkie de Jong ilmoitti Barcelonan olevan valmis ryhtymään oikeustoimiin hänen sopimuksensa vuoksi

Barcelona yrittää saada Frenkie de Jongin joko alentamaan palkkaansa tai jättämään seuran ennen uutta La Liga -kautta, jolloin he voivat rekisteröidä uusia pelaajia

Valioliigan asiantuntijoiden viikonloppu XI, kun Gary Lineker, Ian Wright ja Gary Neville päättävät

Valioliigan asiantuntijat olivat hyvällä äänellä viikonloppuna, kun Manchester City, Newcastle, Brighton, Chelsea, Bournemouth, Leeds, Tottenham ja Arsenal voittivat kaikki

Newcastle julkistaa kiistanalaisesti neljännen uuden sarjan, joka on käytettävä vain yhdessä ottelussa

Newcastle kohtaa enemmän varusteisiin liittyvää kritiikkiä sen jälkeen, kun heidän Saudi-Arabian inspiroima kolmas setti ilmoitti, että neljäs nauha tulee myyntiin seuran myymälässä, vaikka pelaajat voivat käyttää sitä vain kerran.

Frenkie de Jong tainnuttaa nopean Barcelonan joukkuetoverinsa Ousmane Dembelen sprinttikilpailussa

Hollannin kansainvälistäjä kohtasi vauhdikkaan joukkuetoverinsa Ousmane Dembelen suorassa sprintissä ja osoitti, että hänen taitonsa eivät rajoittuneet vain hänen teknisiin kykyihinsä.

Erik ten Hag -tiimin keskustelu tulee esiin sen jälkeen, kun Man Utd kärsi painajaisen aloituksesta Brightonia vastaan

Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag näki joukkueensa häviävän kauden ensimmäisen Valioliiga-ottelunsa ja kaatui Brightonille maalein 2-1 järkyttyneen Old Traffordin yleisön edessä.

Arsenalin siirtosumma: Lyon alensi Lucas Paquetan hintaa, koska tarjous puolustajasta hylättiin

Tykkimiehet haluavat jatkaa riveensä lisäämistä tässä kuussa, ja nyt he ovat saaneet valtavan vauhdin heidän tavoittelussaan yhden tämän kesän tärkeimmistä tavoitteistaan

Carabao Cupin toisen kierroksen arvonnan tiedot Valioliigan joukkueiden osallistuessa kilpailuun

EFL Cupin ensimmäinen kierros käynnistyi tiistaina, kun 27 joukkuetta varmisti paikkansa seuraavalle kierrokselle, ja se osoittautui kauhuillaksi mestaruusjoukkueille 11 kumartuneena.

Frenkie de Jongin palkkaleikkausmahdollisuudet kasvavat Barcelonan ilmoituksen lähestyessä

Frenkie de Jongin palkanleikkaukset on dokumentoitu hyvin tänä kesänä, ja Barcelona yrittää saada hollantilaisen ottamaan lisäleikkauksia maanmiehensä Jordi Cruyffin avulla.