Voit saada Nintendo Switchin ilmaiseksi verkossa vuodeksi – niin kauan kuin sinulla on Amazon Prime

Tekniikka

Horoskooppi Huomenna

Vaikka alun perin kuuluisa nopeasta toimituksestaan, Amazon Prime on sittemmin kasvanut käteväksi all-in-one-viihdepalveluksi, johon on ilmainen pääsy rajoittamaton TV-suoratoisto , Prime Music ja eksklusiivisia tarjouksia ja alennuksia - kaikki sen nopean toimituksen lisäksi.



Ja nyt Amazon ovat vahvistaneet asioita entisestään tarjoamalla uskollisille tilaajilleen 12 kuukautta ilmaiseksi Nintendo Switch verkossa.



Ensimmäisessä yhteistyössä konsolibrändin kanssa, jos omistat Nintendo Switchin ja maksat Amazon Primesta, voit nyt saada vuoden ilmaisen pääsyn Nintendo Switch Onlineen.



Sopimus käynnistettiin muutama päivä sitten Amazon Prime -asiakkaille

letitia dean jason pethers

Tarjousmetsästäjät mukana hotukdeals huomasi sopimuksen ensimmäisenä ja julkaisi verkkokaappauksia Amazon-bannerista.

Ja vaikka tarjouksessa sanotaan, että se on 'vain Twitch Prime -jäsenten saatavilla', kaikki Prime-jäsenet ovat myös Twitch Prime -jäseniä, ja Twitch on ensisijaisesti ilmainen premium-peliportaali teknisimmille Amazon Prime -tilaajille.



Kuinka lunastaa ilmainen 12 kuukauden Nintendo Switch verkossa

Jos olet jo Amazon Prime -asiakas

Nintendo Switch -fanit rakastavat tätä (Kuva: julkisuuskuva)



  1. Suuntaa kohteeseen Twitchin kotisivu ja napsauta Kirjaudu sisään linkittääksesi Twitch- ja Amazon-tilisi ja aktivoidaksesi Twitch Prime -jäsenyytesi.
  2. Aloita vaatimusprosessi napsauttamalla Hae nyt -painiketta. Tämän jälkeen sinun on linkitettävä Twitch- ja Nintendo-tilisi.

Jos et ole jo Amazon Prime -asiakas

mitä 707 tarkoittaa
  1. Napsauta Try Prime -painiketta Twitchin kotisivu aloittaaksesi ilmaisen Amazon Primen kokeilun
  2. Suuntaa kohteeseen Twitchin kotisivu ja napsauta Kirjaudu sisään linkittääksesi Twitch- ja Amazon-tilisi ja aktivoidaksesi Twitch Prime -jäsenyytesi.
  3. Aloita vaatimusprosessi napsauttamalla Hae nyt -painiketta. Tämän jälkeen sinun on linkitettävä Twitch- ja Nintendo-tilisi.

Sinulla on syyskuuhun 2019 asti aikaa rekisteröityä tarjoukseen, mutta Amazon on kuitenkin ryhtynyt toimenpiteisiin estääkseen täyden 12 kuukauden ilmaisbonuksen jakamisen yhden kuukauden Amazon Prime -asiakkaille.

Kertatarjous päättyy syyskuussa 2019 (Kuva: julkisuuskuva)

Periaatteessa voit ensin lunastaa tämän tarjouksen ensimmäiset kolme kuukautta, ja sitten kun se on tehty, Amazon näkee Prime-jäsenyytesi kellon ja odottaa täydet 60 päivää ennen kuin saa koodin yhdeksän kuukauden lisäkäyttöä varten. .

Joten sinun on ostettava vähintään kolme kuukautta Primea saadaksesi ilmaislahjan, jos et halua maksaa koko vuodesta, mikä hylkää sinut 7,99 puntaa kuukaudessa (tai 15,98 puntaa kolmelta kuukaudelta - mukaan lukien yksi ilmainen kuukausi) - hieman enemmän kuin 20 dollaria (tai 15,27 puntaa Twitchin vuosijäsenhinta).

Oletko jo maksanut Nintendo Switch -jäsenyyden? Voit myös pinota ilmaistarjouksen nykyisen tilauksesi päälle, jotta saat silti rahasi pois (lopulta).

Nintendo Switch

Katso Myös: