Miksi Hulk Hogan sanoi, että avioero ex Lindasta sai hänet 'ymmärtämään' OJ Simpsonin

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Miksi Hulk Hogan sanoi, että avioero ex Lindasta sai hänet 'ymmärtämään' OJ Simpsonin



Hulk Hogan sanoi kerran, että hänen katkera avioerotaistelunsa entisen Lindan kanssa sai hänet 'täysin ymmärtämään' OJ Simpsonin.



Ammattimainen paini -legenda, 67, meni naimisiin ensimmäisen vaimonsa Lindan kanssa vuonna 1983 ja he toivottivat lapset Brooken, 32, ja Nickin, 30, yhdessä.



Ja valitettavasti tällä viikolla tuli kuluneeksi 13 vuotta siitä, kun heidän räjähtävä jakautumisensa tapahtui.

Kun he erosivat vuonna 2009, WWE -tähti - oikea nimi Terry Bollea - luovutti exälleen noin 10 miljoonaa dollaria.

Kiistanalaisesti hän kertoi Rolling Stonelle, että koko asia sai hänet myötätuntoiseksi OJ: lle, jota syytettiin surullisesti entisen vaimonsa Nicole Brown Simpsonin ja tämän ystävän Ron Goldmanin murhasta, mitä hän kiistää edelleen.



Entinen jalkapallotähti OJ, nyt 73 -vuotias, vapautettiin murhista vuonna 1995 niin kutsutussa vuosisadan oikeudenkäynnissä.

Hulk Hogan ja Linda erosivat vuonna 1999 (Kuva: FilmMagic)



Kuitenkin vuonna 1997 siviilituomioistuin totesi yksimielisesti EU: n syylliseksi heidän laittomaan kuolemaansa, ja hänet määrättiin maksamaan vahingot surullisille perheille.

Hän protestoi edelleen viattomuuteensa, vaikka äskettäinen tutkimus paljasti, että monet amerikkalaiset uskovat hänen syyllistyneen murhiin.

Hämmästyttävässä haastattelussa avioeronsa jälkeen Hogan kertoi äidille: 'Olisin voinut muuttaa kaiken rikospaikaksi, kuten OJ, leikkaamalla kaikkien kurkun.

'Asut puolen kilometrin päässä 20000 neliön jalan kotoa, johon et voi enää mennä, ajat Clearwaterin [Floridan] keskustan läpi ja näet 19-vuotiaan pojan ajavan Escaladea, ja tiedät, että 19-vuotias poika nukkuu sängyssäsi vaimosi kanssa ...

jessica rakkaussaari ex rannalla

'Ymmärrän täysin EUVL: n.'

Tuolloin kerrottiin laajalti, että Linda, 61, tapasi nuoremman miehen.

OJ: ta syytettiin entisen vaimonsa Nicolen ja tämän ystävän Ron Goldmanin murhasta (Kuva: Bloomberg Getty Imagesin kautta)

Nicole Brown Simpson

Nicole Brown Simpson (Kuva: STF/AFP/Getty Images)

Uskottiin myös, että Nicole, 35, oli romanttisessa suhteessa Roniin, 25.

Kun Hoganin järkyttävät kommentit painettiin vuonna 2009, hänen edustajansa sanoi, että niitä ei pidä ottaa väärin ja että hänen asiakkaansa 'ei suvaitse millään tavalla EU: n tilannetta'.

Edustaja sanoi, että Hogan käytti vain OJ: tä korostaakseen turhautumistaan ​​omaan tilanteeseensa.

peter andre ja emily vauvan nimi

Linda kosti tuolloin julkaisemalla oman lausuntonsa.

Hän sanoi: 'Valitettavasti hänen viimeaikaiset kommenttinsa muistuttavat meitä siitä, että hänen määritelmänsä oikeudenmukaisuudesta on paljon erilainen kuin mitä laki määrää.'

Linda haki avioeroa vuonna 2007 ja kertoi seuraavana vuonna päättäneensä lopettaa avioliitonsa kuultuaan hänen väitetystä suhteestaan.

Ron Goldman (Kuva: Kanava 5)

Hogania syytettiin suhteesta Christiane Planteen kanssa, joka oli 20 vuotta nuorempi ja hänen tyttärensä Brooken läheinen ystävä.

Vuoden 2009 omaelämäkerrassaan hän myönsi, että Linda epäili häntä pettämisestä useaan otteeseen, kun hän kehitti ystävyyssuhteita muiden naisten kanssa, mutta hän kiisti olevansa koskaan uskoton hänelle.

Linda päätyi kävelemään pois noin 30% parin omaisuudesta - yhteensä 10 miljoonaa dollaria - avioerosopimuksessa.

chase-soolon voittaja

Hogan sanoi myöhemmin harkitsevansa itsemurhaa avioeron jälkeen.

Hän kiitti amerikkalaisten gladiaattorien tähtiä Laila Alia hänen auttamisestaan ​​pimeän ajan läpi.

Brooke Hogan

Hogan ja Linda lasten Brooken ja Nickin kanssa (Kuva: Getty)

Linda ja Hulk Hogan (kuva: Getty)

Linda haki avioeroa vuonna 2007

Hän kertoi E: lle: '' Itse asiassa uskoin sydämessäni, että valan, jonka teet, kunnes kuolema erottaa meidät, hyvässä tai pahassa. Itse uskoin, että kaikki ovat tällä sivulla. Se räjäytti mieleni, en ole koskaan lyönyt niin kovasti. '

Hän sanoi, että eräänä iltana hän 'menetti sen emotionaalisesti' ja otti jopa aseen esiin.

Puhelin soi tyhjästä ja Laila soitti tarkistaakseen hänet.

Hän selitti: 'Hän menee,' lähdit, olit niin masentunut. Oletko kunnossa? Emme ole kuulleet sinusta & apos ;. Hän sanoi jatkuvasti, että me rakastamme sinua ja me rakastamme sinua ja tule takaisin, tule kirkkoon kanssamme ja sellainen vei minut pois siitä. '

Hogan on nyt naimisissa Jennifer McDanielin kanssa.

* Jos sinulla on vaikeuksia ja haluat puhua, samarialaiset käyttävät ilmaista puhelinlinjaa, joka on avoinna 24/7 numerossa 116 123. Vaihtoehtoisesti voit lähettää sähköpostia jo@samaritans.org tai käy heidän sivustollaan löytääksesi paikallisen sivuliikkeen

Katso Myös: