Maailman suurin Primark avataan - mukana on Disney -kahvila ja mini Tylypahka

Primark Inc.

Horoskooppi Huomenna

Primarkin odotettu uusi myymälä avaa vihdoin ovensa huomenna (11. huhtikuuta), ja lippulaivapalvelu päästää virallisesti yleisön salaisuuteen klo 10.00.



Britannian 187. Primark -myymälä, Primark Birmingham High Street, on myös brändin suurin myymälä tähän mennessä. Ja se myy paljon enemmän kuin vain edullisia vaatteita ...



Vaikka huhuja on levinnyt jo jonkin aikaa oletetusta Disney -kahvilasta, joka käynnistyy uuden sivuston sisällä, Primark on nyt vahvistanut meille, että huhut eivät vain pidä paikkaansa, vaan myös kaksi muuta kahvilaa ja nimetty kahvila Disneyn ostosalue ja Tylypahkan velhojen maailma.



Se näyttää Disney -kaupalta - mutta Primark -hinnoilla

Muita myymälän tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kierrätysjärjestelmä ja 'mukautettu laboratorio', jolla yksilöidään asioita, kuten t-paitoja.

Itse asiassa Birminghamin uusi Primark on niin suuri, että siinä on vesisuihkulähteitä, jotka osoittavat, että brändi keskittyy uusiin ympäristöystävällisiin osto-olosuhteisiin.



Meillä on täydellinen luettelo ominaisuuksista, jotka on isännöity alla olevaan uuteen huippukokoiseen Primarkiin.

Siellä on jopa pieni Tylypahkan velhojen maailma



Primark Café Disneyn kanssa: Kahvila, jossa on ripaus Disney -taikuutta. Disneyn omien Mikki Hiiren ja ystävien innoittamana kahvila antaa asiakkaille mahdollisuuden käyttää interaktiivista pelialuetta ja nauttia ainutlaatuisesta Disney -teemavalikosta. Tämä menu sisältää laadukkaita, ravitsevia, juuri valmistettuja lämpimiä ja kylmiä ruokia ja juomia koko päivän.

Disney -kahvila - ehkä erän suosikkiominaisuutemme

Mezz -ravintola: Paikka 'napata ja mennä' tai istua täysi ateria, mukaan lukien juuri leivottu pizza ja paikallisesti inspiroitu katuruoka.

Primarket Café: Primarkin ensimmäinen oman tuotemerkin kahvila, joka käyttää vain Reilun kaupan sertifioituja kahvipapuja ja antaa 5% kaupassa myydyn kahvin kokonaiskustannuksista takaisin kahvipapujen viljelijöille. Takeaway -kupit ovat kompostoitavia, ja asiakkaat saavat 10p alennusta, kun he tuovat oman uudelleen käytettävän kupin.

Jopa ruoka itsessään on Disney -aiheista

Duck & Dry Xpress x Primark: Täydellinen kauneusstudio, joka tarjoaa päästä varpaisiin hoitoja boutique -ympäristössä parhaalla hinnalla pääkadulla. Tämä seuraa Primarkin ensimmäisen Duck & Dry Xpressin äskettäistä avaamista Lontoon Oxford Street East -kaupassa.

Mills x Primark parturit: Parturi -kampaaja ja yrittäjä Joe Mills edustaa parturia, joka tarjoaa liukkaita leikkauksia, märkiä ajeluja ja kasvohoitoja edulliseen hintaan. Asiakkaat voivat siemailla kahvia Mills -kahvilassa odottaessaan.

Kuinka ihmeelliseltä se näyttää?

Disneyn ostosalue: Vierailtuaan Primark Caféssa Disneyn kanssa asiakkaat voivat jatkaa kokemustaan ​​Disney -ostosalueella, josta he löytävät kaiken vaatteista pehmeisiin leluihin. Kahvilan lähellä, ylimmässä kerroksessa, on Disney -vauvaosasto, jossa on valikoima vauvanvaatteita ja asusteita.

Primark -kahvilan ja Disneyn ulkopuolella asiakkaat voivat jatkaa kokemustaan ​​omistetulla Disney -alueella 1. kerroksessa, jossa he voivat käyttää joitakin parhaista Disneyn tuotteista, kuten kodin asusteista, meikeistä ja vaatteista.

Ulkoasu näyttää erittäin hienolta

Tylypahkan velhojen maailma: Tämä lisensioitu Harry Potter -kokemus tuo Birminghamiin hieman taikuutta, ja se antaa aloitteleville velhoille ja noidille vaatteet, asusteet ja lahjat, joita he tarvitsevat seuraavan loitsun tekemiseen.

Kierrätysjärjestelmä: Myymälässä on Primarkin kierrätysjärjestelmä, mikä tarkoittaa, että asiakkaat voivat helposti kierrättää minkä tahansa brändin valmiiksi rakastettuja vaatteita ja kenkiä.

Se on maailman suurin

Mukautettu laboratorio: Myymälässä toimii Primarkin Custom Lab, joka antaa asiakkaille entistä enemmän vapautta ilmaista itseään tulostamalla mittatilaustyönä valmistettuja, yksilöllisiä t-paitoja ja muita tuotteita.

Koko myymälä kattaa massiiviset viisi kerrosta 160 000 neliöjalkaa ja työllistää yli 1000 ihmistä, mukaan lukien 500 uutta työpaikkaa, sekä 430 nykyistä työntekijää, jotka ovat siirtyneet Primark New Street -kaupasta.

Näyttää siltä, ​​että jotain unelmiemme pinnasängystä

Siellä on myös yli 100 henkilöä, jotka työskentelevät yhteistyökumppaneiden kanssa, mukaan lukien kokit, kampaajat, kosmetologit ja paljon muuta.

Asiakkaat löytävät myös suihkulähteitä koko myymälästä ja kaikki myydyt vedet pullotetaan kierrätettäviin tai kierrätettyihin pakkauksiin.

Siellä on myös joitain hauraita kohteita

Wi-Fi-yhteyden osalta Primark on palvellut sekä Instagram-riippuvaisia ​​ostajia että niitä, jotka haluavat mieluummin takapenkille, ilmaisella Wi-Fi: llä ja ladattavilla oleskelualueilla, joissa he voivat rentoutua ja ladata sekä itseään että heidän mobiililaitteisiinsa.

Mene suoraan kaupoista illanviettoon

Naisten, miesten ja lasten muodin, jalkineiden, asusteiden, alusvaatteiden ja kotivaatteiden viimeisimpien trendien lisäksi myymälässä on myynnissä myös Primarkin sertifioitu julmuusvapaa Leaping Bunny PS ... Beauty -sarja.

phoebe waller-silta martin mcdonagh

Primarkin pyjamat ja farkut - molemmat 100% kestävää puuvillaa - ovat saatavana myös myymälästä sekä paikallisesti inspiroituja tuotteita, jotka on tehty vain Brummiesille.

Primark -myymälän rohkea muotoilu on toinen arkkitehtoninen toteamus Birminghamille, ja se on yksi ensimmäisistä rakennuksista, jotka matkustajat näkevät saapuessaan kaupungin rautatieasemalle.

Ja siellä on miesten parturi

Primarkin Ison -Britannian ja Pohjois -Euroopan vähittäiskaupan johtaja Simon Gibbs sanoi: Primark on ylpeä saadessaan olla osa Birminghamin kangasta. Olemme olleet tässä upeassa kaupungissa vuodesta 2002 ja nähneet sen uskomattoman muutoksen, mukaan lukien härkätaisteluareenan avaaminen vuonna 2003 ja Grand Central vuonna 2015.

Birmingham High Streetin avaaminen antaa meille mahdollisuuden tuoda lippulaivatuotevalikoimamme ja Primarkin parhaat puolet asiakkaillemme tässä vilkkaassa ja monipuolisessa kaupungissa, minkä olemme halunneet tehdä jo monta vuotta.

Osta se, muokkaa se ja älä koskaan lähde kaupasta

Primarkin uuden liiketoiminnan kehitysjohtaja Tim Kelly sanoi: Asiakkaamme voivat odottaa erinomaista kokemusta Primark Birmingham High Streetillä.

He voivat viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa, syödä hyvää ruokaa, ladata ja pitää hauskaa ja löytää kaiken saman katon alta, mukaan lukien muoti, kauneus ja asusteet - kaikki hämmästyttävään hintaan. Olemme ylpeitä voidessamme tuoda tämän upean myymälän ja kaiken sen tarjoaman Birminghamiin.

Lue lisää

Maailman suurin Primark avataan Birminghamissa
Ensimmäiset valokuvat paljastettiin Disneyn kahvila sisällä Mitä on sisällä? Uutinen julkistettiin ensimmäisen kerran

Katso Myös: