Amy Hartin elämä Love Islandin jälkeen - munan jäädyttävä helvetti, leikkauskielto ja todellisen rakkauden löytäminen

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Amy Hart ei ollut koskaan ollut rakastunut ennen sisääntuloaan Rakkauden saari huvila vuonna 2019.



Mutta hän napsahti heti tanssija Curtis Pritchardin kanssa, ja Casa Amorin mukaan he olivat virallisesti 'puoli-poikaystävä ja puoliksi tyttöystävä'.



amanda holden plastiikkakirurgia

Casa vain vahvisti Amyn tunteita Curtisia kohtaan, ja hän palasi sinkkuna valmiina pudottamaan L-pommin ensimmäistä kertaa elämässään.



Mutta hän oli shokissa, kun hän sai selville, että Curtis oli seurustellut aloittelijan Jourdan Rianen kanssa.

Ja kaikki romahti takaisinkytkennän yhteydessä Curtis myönsi ankarasti, ettei hän todellakaan pitänyt Amystä tai nähnyt tulevaisuutta .

Love Islandin Amy Hart järkyttyi, kun Curtis Pritchard lopetti heidän romanssinsa ( Kuva: ITV)

Kun hän todella työnsi veitsen sisään, hän paljasti, että hän todella halusi pariutua Jourdanin kanssa, mutta ei voinut, koska hän valitsi Danny Williamsin.



Amy - joka täytti 30 vuotta 17. heinäkuuta - nyyhki: 'Luulin tapaavani ensimmäisen rakkauteni ja 'sen ainoan', mutta kävi ilmi, että en ole. Olen jälleen jonkun varasuunnitelma.

'En olisi koskaan katsonut ketään muuta. Hän oli tulevaisuuteni ja nyt minulla ei ole mitään, ja hän on ottanut sen minulta pois.'



iggy atsalea seksiteippi

Tähti oli niin köyhä, että hän laihtui 6 kiloa muutamassa päivässä ja sanoi, että tuottajat pakottivat hänet syömään. Hän myös poistui huvilasta käydäkseen läpi 12 terapiakertaa ennen kuin käveli ulos mielenterveytensä vuoksi, kun Curtis ja Maura Higgins osuivat siihen.

Amy on tehnyt uran teatterissa ja näytteli elokuvassa Jack and the Beanstalk vuonna 2021 ( Kuva: PA)

Joten mitä hän on tehnyt sen jälkeen?

Elämä on ollut kaikkea muuta kuin hiljaista Amylle, joka luopui lentokoneurasta toteuttaakseen unelmaansa työskennellä teatterissa West Endissä, missä hän tuotti Shane Richien yhden miehen teatteriesityksen, Scaramouche Jones.

Hän vietti lukituksen perheensä tyylikkäässä maalaistalossa Worthingissa, Sussexissa, mutta osti ensimmäisen kotinsa perinnöllä isoisänsä kuoltua.

Sillä välin tällaisen julkisen nöyryytyksen jälkeen Amy omisti kaksi vuotta mielenterveystyöstään ja sanoo, että se muutti hänen elämänsä.

'Pidin aina, että olin epämiellyttävä, olin epäonnistunut, että olin todella ruma ja ettei kukaan pitänyt minusta. Pelkäsin todella hylkäämistä', hän kertoi The Sunille.

'Mutta nyt tiedän, että olen hyvä ihminen, minulla on hauskaa olla lähellä ja minulla on upeita ystäviä. Jos ihmiset eivät halua olla ystäviäni, se on hyvä.'

pakotettu käyttämään vaippaa

Hän yritti löytää rakkauden Celebs Go Dating -sivustolla, mutta turhaan, ja väitti sydäntä särkevästi samassa haastattelussa: 'En todellakaan seurustele paljon, kukaan ei rakasta Amesia.'

Mutta vuonna 2021 kaikki muuttui, kun hän meni julkisuuteen poikaystävänsä Sam Rasonin kanssa, ja jopa avioliitosta on puhuttu.

'Ratkaiseminen on meille kortti', hän kertoi Daily Mailille.

Amy löysi todellisen rakkauden huvilan ulkopuolelta Samin kanssa
Pariskunta aikoo mennä naimisiin ja perustaa perheen

'Meidän on vain päätettävä tämän vuoden lopussa, hankimmeko ensin lapsia vai menemmekö ensin naimisiin.'

Amy on myös jäädyttänyt munansa saatuaan varoituksen, että hänellä on äitinsä tapaan varhaisten vaihdevuosien riski. Hän käytti neljä uuvuttavaa lääkityskierrosta tuottaakseen mahdollisimman monta munasolua, ja lopulta 12 jäädytti.

Pettynyt tulokseen, hän kirjoitti Instagram : 'Kun mietin, olen itse asiassa hieman järkyttynyt. Yritin syödä kaikkia oikeita asioita, en ole juonut (olen kieltäytynyt ILMAISEKSI SAMPANJASTA!!!), ei poreilevaa, otin tabletit, maksoin ylimääräistä ylimääräisiä lääkkeitä varten, ollut oikea hullu nainen 3 viikkoa (huuta @samuelrasonille, ettet ole estänyt ja poistanut minua) saadaksesi kaksi ylimääräistä munaa.

  Amy Hart
Amy koki neljä tuskallista munanjäädytysjaksoa ( Kuva: amyhartxo/Instagram)

'Minun täytyy kuitenkin tehdä rauha sen kanssa ja hyväksyä, että jos kehoni tuottaa sitä, siitä minun on oltava kiitollinen... Missä on viini.'

Samaan aikaan Amy on muuttanut täysin kantaansa leikkaukseen.

Hän paljasti kerran, kuinka hänen isovanhempansa Dee ja Harry lainasivat hänelle 7 000 puntaa tissityötä varten hänen 21-vuotissyntymäpäivänä.

'Olen aina halunnut, että tissit hoidetaan. Kasvoin aikakaudella Katie Price . Vihasin sitä, miltä näytin vaatteissa', hän kertoi NEWSAMille päätöksestään siirtyä 34A:sta DD:hen.

Hän hankki myös vaaleat hiuspidennykset ja maksoi 13 000 puntaa täydestä viilusarjasta ollessaan 17-vuotias, ja se maksoi noin 650 puntaa hammasta kohti.

taivas elokuva lokakuussa 2019

Love Islandin jälkeen hän koki silmiä hivelevän 100 000 punnan muodonmuutoksen pyrkiessään vaihtamaan hampaansa sen jälkeen, kun häntä oli raa'asti uisteltu ja hän harkitsi nenäleikkausta.

Amy käytti 100 000 puntaa hymynsä parantamiseen ( Kuva: ITV)

Mutta tajuttuaan olevansa koukussa leikkaukseen, hän määräsi välittömän kiellon.

'Jos en lopeta nyt, en koskaan lopeta. Se on hyvin riippuvuutta aiheuttavaa', hän kertoi The Sunille.

paras pentu shampoo uk

'Minulla on ollut vain tissit ja hampaat, mutta ajattelen, että 'pitääkö minun tehdä nenäni?', mutta kun se on sinun nenäsi, se on seuraava asia, seuraava asia, seuraava asia.

Mehuretriitillä Portugalissa hän laihtui myös 4,5 kiloa, kun taas Veganuary teki ihmeitä hänen iholleen.

Mitä tulee Curtisiin, hän ja Amy törmäsivät toisiinsa yökerhossa vuonna 2020 - ja kaikki on annettu anteeksi.

'Amy on ihana', Curtis sanoi. 'Olemme olleet yhteydessä ja olleet aina ystäviä, emmekä koskaan olleet kuin 'en koskaan puhu sinulle enää'. Olemme olleet ystäviä, joten oli mukava nähdä hänet ja oli hyvä olla kiinni.'

Amy lisäsi: 'Se, että törmäsimme toisiimme klubissa ja kävimme tunnin merkityksellisen syvän keskustelun, oli parasta, mutta romantiikkaa ei tule olemaan tulevaisuudessa.'

Katso Myös: