Luokat

Sam Thompson ylistää 'veli' Pete Wicksiä Marbellan syntymäpäiväyllätyksen jälkeen

TOWIE-tähti leimaa Samin suloisen kunnianosoituksen 'liian dramaattiseksi ja sentimentaaliksi' yllätettyään hänet hänen 30-vuotissyntymäpäiväänsä Marbellassa.



Geri Hornerin ylellinen maalaistalo, jossa on helikopterikenttä ja kotieläimiä, paljastettiin 440 miljoonan punnan omaisuus

Spice Girls -tähti Geri Horner ja hänen Formula 1 -miehensä Christian Horner ovat keränneet valtavan 440 miljoonan punnan omaisuuden, ja heidän upea Oxfordshiren kiinteistönsä on sen symboli.



Love Islandin Paige ja Adam esiintyivät uhmakkaasti jakautuneiden huhujen keskellä

Paige Thorne, 24, ja Adam Collard, 26, ovat tehneet faneille täysin selväksi, että he ovat edelleen hyvin yhdessä. Pari joutui viettämään muutaman päivän erillään nähdäkseen perhettä ja ystäviä esityksen jälkeen



Max George ja Stacey Giggs erosivat toisen kerran neljä kuukautta sovinnon jälkeen

The Wanted -laulaja Max George on tiettävästi eronnut tyttöystävästään Stacey Giggsistä toisen kerran sen jälkeen, kun pari tapasi jälleen huhtikuussa eron jälkeen maaliskuussa.

Danniella Westbrook näyttää rohkeasti kasvonsa sen jälkeen, kun masennus jätti hänet sänkyyn päiviksi

Danniella Westbrook vietti neljä päivää sängyssä masennuksen kanssa 'sulkeen maailman' ennen kuin astui ulos ystävien kanssa tällä viikolla

Love Islandin Ekin-Su on tuntematon, ja hän työskentelee ammutun tyttönä Prestonissa ennen kuin hän löytää mainetta

On paljastettu, että Ekin-Su työskenteli ammuttua tyttöä opiskellessaan yliopistossa Prestonissa ennen kuin hänestä tuli näyttelijä



Jesy Nelson kiusoittelee 'uutta lukua' salaperäisessä Instagram-viestissä uran pysähtyessä

Viime viikolla levy-yhtiö Polydorin kanssa eronnut Jesy Nelson on kiusannut faneja salaperäisellä 'uusi luku' -viestillä Instagramissa.

Britney Spearsin fanit kehottavat FBI:tä auttamaan hänet löytämään hänet, kun hän on herättänyt huolta 'punaisilla lipuilla'

Britney Spearsin fanit ovat olleet huolissaan, kun hän on jakanut salaperäisiä viestejä Instagram-sivullaan viime viikkoina



Jamie Redknapp halaa suloista poikavauvaa perhelomalla vaimonsa Fridan kanssa

Jamie Redknapp ja hänen vaimonsa Frida Redknapp veivät äskettäin perheensä lomalle Italiaan, ja pariskunta oli jakanut kuvia seuraajilleen sosiaalisessa mediassa viime päivinä.

Olivia Bowen myöntää, että hän luuli olevansa 'niin roskaa kuin äiti' ennen kuin toivotti pojan tervetulleeksi

Olivia Bowen keskusteli lauantaina Instagramissa julkaisemassaan kokemuksestaan ​​äidiksi tulemisesta saatuaan poika Abelin tervetulleeksi kesäkuussa

Lewis Capaldi ja Niall Horan hämmästyttävät ostajat yllättävällä esityksellä Dublinissa

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt videomateriaali Lewisista, 25, ja entisestä 1D-tähdestä Niallista, joka liittyy busker Jacob Koopmaniin muutaman kappaleen ajaksi.

David Beckham vitsailee olevansa 'nolottava isä', kun hän liittyy Harperin The Weeknd Miamin keikalle

Harper Beckham ja isä David nauttivat laatuajasta yhdessä, kun he menivät yhdessä konserttiin Miamiin lauantai-iltana.

Kim Kardashian erosi Pete Davidsonista, koska hän oli 'täysin uupunut suhteesta'

Tositähti Kim Kardashian ja Pete Davidson alkoivat seurustella viime vuoden lokakuussa, mutta he ovat päättäneet pyytää aikaa romanssilleen.

Kerry Katona vitsailee: 'Voit pysäköidä pyörän minun perseeseeni' verrattuaan itseään 'valaan'

Kerry Katona vitsailee bikinikuvista faneilleen vannottuaan laihtuvansa nähdessään viimeaikaisia ​​kuvia itsestään

Kanye West aikoo voittaa Kim Kardashianin takaisin erottuaan Pete Davidsonista

Listan kärjessä oleva räppäri aikoo iskeä raudan kuumana, kun Kim huomaa olevansa jälleen sinkku lelupoikarakastajansa Petestä erottuaan vain viisi kuukautta sen jälkeen, kun hänen avioeronsa Kanyesta saatiin päätökseen.

Saira Khan vitsailee, että hänen lapsensa ovat järkyttyneitä, kun hän tanssii festivaalin ympärillä niukka body-asussa

Entinen Loose Women -tähti Saira Khan on kehunut upeaa vartaloaan useissa rohkeissa kokoonpanoissa Wilderness Festivalilla, mutta hänen lapsensa eivät ole kovin vaikuttuneita hänen muotivalinnoistaan.

Katie Price juhlii ilman Carl Woodsia Christina Aguileran keikalla, kun hän kiisti eron

Entinen glamourimalli Katie Price jätti hiuksensa alas O2-areenalla kavereiden kanssa sen jälkeen, kun Carl Woods palasi spekulaatioon, että he olivat eronneet.

Led Zeppelin -tähti Robert Plant sanoo kieltäytyneensä roolista Game of Thronesissa

Rocklegenda Robert Plant arvioi, että hänelle tarjottiin roolia, koska yhtye keskittyi sotaan ja menneisyyteen klassisissa kappaleissa, kuten Achilles Last Stand, Immigrant Song ja The Battle of Evermore.

Spice Girl Mel C eroaa tuottajapoikaystävästään Joe Marshallista seitsemän vuoden yhdessäolon jälkeen

Spice Girl Melanie C:n kerrotaan eronneen seitsemän vuotta kestäneestä poikaystävästään, musiikkituottajasta ja entisestä manageristaan ​​Joe Marshallista.

Kerry Katona lupaa laihduttaa 'kertakaikkiaan', kun hän vertaa itseään valaaseen

Entinen Atomic Kitten -laulaja Kerry Katona kertoi Instagram Livessä painonpudotussuunnitelmistaan. Tähti harjoitteli juoksumatolla jutellessaan fanien kanssa