Kanye West aikoo voittaa Kim Kardashianin takaisin erottuaan Pete Davidsonista

Julkkisuutiset

Horoskooppi Huomenna

Kanye Westin sanotaan valmistautuvan käynnistämään uudet kampanjat entisen vaimon takaisin saamiseksi Kim Kardashian hänen shokkieronsa jälkeen Pete Davidsonista.



45-vuotias rap-sensaatio oli naimisissa 41-vuotias entinen seksinauhatähti Kim vuonna 2014, mutta he erosivat vuonna 2021 ja saivat avioeron päätökseen aiemmin tänä vuonna.



onko michael schumacher edelleen koomassa

Avioliittonsa romahtamisen jälkeen Kim aloitti korkean profiilin romanssin 28-vuotias koomikko Pete – parin uskotaan tapanneen ensimmäisen kerran viime lokakuussa ja julkisuuteen rakkautensa kanssa vuoden alussa.



Mutta perjantaina ilmestyi raportteja, että pariskunta oli eronnut – ja nyt Kanyen kerrotaan ottavan huomioon mahdollisuutensa iskeä ja yrittää voittaa takaisin neljän lapsensa äiti.

  Kanye West ja Kim Kardashian
Kanye West toivoo saavansa takaisin entisen vaimon Kim Kardashianin ( Kuva: Getty Images Pohjois-Amerikka)
  Kim Kardashian, Kanye West, chicago, pohjoinen, pyhimys, psalmi
Kim ja Kanye jakavat neljä lasta yhdessä; North West, Chicago ja pojat Saint ja Psalmi ( Kuva: Instagram)

Eräs lähde kertoi Aurinko sunnuntaina: – Tämä ero saa Kanye vain ponnistelemaan kovemmin saadakseen Kimin takaisin ja saada hänet perumaan avioeron.

'Kuukausia hän kertoi vaimolleen, että hänen ja Peten ei ollut tarkoitus kestää.



laurence fox richard ayoade

'Ja vaikka Kanye ei ollut Peten suurin fani, hän keskittyi viime viikkoina osoittamaan Kimille, että he olivat yhteensopivia ja vankka perhe.'

Toinen lähde kuitenkin kertoi julkaisulle, että Kim 'epätodennäköisesti' muuttaa mieltään heidän eronsa johdosta, joka saatiin päätökseen maaliskuussa.



  Pete Davidson ja Kim Kardashian
Kimin romanssi Pete Davidsonin kanssa julistettiin päättyneeksi perjantaina ( Kuva: Getty Images for Met Museum/Vogue)

Kimin ja Peten romanssi kamppaili lapsenkengissään, kun he kohtasivat lähes jatkuvan pommituksen Kanyelta hänen haastaessaan heidän romanssinsa.

Räppäri esitti järkyttäviä syytöksiä Kimiä ja hänen perhettään - vihjaten, että hän oli järjestänyt salamurhaajan tappamaan hänet ja että he syyttivät häntä huumeiden käytöstä.

amy love island 2019

Hän myös uhkaili Peteä peitettynä musiikkinsa kautta väkivaltaisilla sanoilla koomikkoa vastaan ​​ja musiikkivideolla, jossa räppäri hautaa SNL-tähden hahmon elävältä.

Uutiset Kimin ja Kanyen erosta ilmestyivät perjantaina – Kimille läheiset lähteet ehdottivat nopeasti, että hän vetäytyi pistokkeesta.

Eräs lähde kertoi PageSixille: 'Pete on 28-vuotias ja Kim 41-vuotias – he ovat vain hyvin eri paikoissa tällä hetkellä.

'Pete on täysin spontaani ja impulsiivinen ja haluaa hänen lentävän New Yorkiin tai minne tahansa hän on hetken varoitusajalla. Mutta Kimillä on neljä lasta, eikä se ole niin helppoa. Hänen on keskityttävä lapsiin.'

  Kim Kardashian
Kim on jälleen sinkku erottuaan Petestä ( Kuva: Getty)

Toinen lähde sanoi, että vaikka heillä on 'paljon rakkautta ja kunnioitusta toisiaan kohtaan', pitkät välimatkat ja vaativat työaikataulut 'tekivät suhteen ylläpitämisestä todella vaikeaa'.

Peteä on pilkattu raa'asti netissä suhteen päätyttyä – monet fanit vitsailevat siitä, että hän otti tatuointeja Kimin ja hänen perheensä kunniaksi vain viikkoja ennen eroa.

parhaat matkapuhelinkotelot uk

Katso Myös: