Luokat

Laulaja John Legend sanoo, että sydänsurun jakaminen kuolleena syntyneen pojan takia auttoi muita

Päiviä sen ilmoituksen jälkeen, että hän ja vaimo Chrissy Teigen odottavat toista vauvaa, supertähtilaulaja jakaa sydänsurua poikansa Jackin kaksi vuotta sitten menettämisestä.



Jerry Hallin 'lakimiehet palvelivat Rupert Murdochin avioeropaperit tyttärentytär häiden jälkeen'

Jerry Hallin asianajajien väitetään toimittaneen mediamoguli Rupert Murdochille avioeropaperit, kun hän nousi yksityiskoneeseensa tyttärentyttärensä häiden jälkeen heidän kuusi vuotta kestäneen avioliittonsa jälkeen.



Steps palaa lavalle ja 'todella takaisin raiteilleen' 25 vuotta listan ryntämisen jälkeen

Neljännesvuosisadan klassisten hittien jälkeen olisi Tragedia, jos rakastettu 90-luvun bändi ei palaisi lavalle jännittämään faneja 5, 6, 7, 8. Stepsin Platinum Collection julkaistaan ​​19. elokuuta



Britney Spears ja aviomies Sam Asghari löivät raivoissaan Kevin Federlinea vastaan

Poplaulaja on ryhtynyt sosiaaliseen mediaan lyödäkseen takaisin ex-miehensä sen jälkeen, kun tämä oli keskustellut hänen konservatiivisuudestaan, kivikkoisista suhteistaan ​​perheeseensä ja siitä, kuinka heidän poikiensa on 'vaikeaa' nähdä hänen poseeraamassa alasti verkossa.

Beyonce käyttää kunnianosoitusta Madonnan ikonisille kartiorintaliiveille julkaisussa The Queens Remix

Beyonce ja Madonna ovat julkaisseet yhteistyökappaleen, ja Single Ladies -tähti pukeutui kartioliivit yhdessä parin räväkkäistä promokuvista.

Emmerdalen Charley Webb esittelee uskomatonta puutarhaa - muhkealla aurinkohuoneella ja leposohvilla

Emmerdale-tähti Charley Webb - joka näytteli Debbie Dingleä ITV-saippuassa 19 vuotta - on antanut katsauksen perheensä ulkoalueelle Pohjois-Yorkshiressä.



Rebekah Vardy hymyilee, kun hän kannustaa aviomies Jamieä pommihaastattelujen jälkeen

Rebekah Vardy näytti unohtaneen Wagatha Christie -ongelmansa sunnuntaina, kun hän kannusti aviomiehelleen Jamie Vardya Leicester Cityn kohtaaessa Brentfordin King Power Stadiumilla.

Deborah Jamesin vuosia kestäneet paniikkikohtaukset kuolemasta loppuivat kuultuaan hänen kuolemasta

Edesmennyt Dame Deborah James on paljastanut kuolemanjälkeisessä kirjassaan, että hänen kuolemansa kuuleminen paransi hänen 20 vuoden paniikkikohtauksen ja ahdistuksen.



Luca Bish ei ole vieläkään tavannut Gemma Owenin suojelevaa isää Michaelia juhlien jälkeen

Luca Bish ja Michael Owen eivät ole vielä tavanneet henkilökohtaisesti – ja Love Islandin kaveri sanoo, että hänellä ei ole vielä toivottua 'kirjallista lupaa' tehdä asiat virallisesti Gemman äidiltä Louiselta.

Jacques O'Neill paljastaa 'kauhean' Love Islandin ruokailusuunnitelman myöntäessään huonon ruokavalionsa

Jacques O'Neill osallistui Insta Liveen Luca Bishin kanssa ja paljasti, että hän söi vain hummusta ja perunalastuja lounaaksi ollessaan Love Islandilla

Kim Kardashian iskee Kanyen Pete Davidsonin viestiä ja vaatii häntä poistamaan sen

Kim Kardashianin sanotaan kuohuvan entisen aviomiehensä Kanye Westin jälkeen, koska hän julkaisi 'kauhistuttavan' meemin Instagramissa tunteja sen jälkeen, kun hän ilmoitti eronneensa koomikko Pete Davidsonista.

Limp Bizkitin Fred Durst menee naimisiin neljännen kerran kuukausia sen jälkeen, kun pari oli virallistettu

Limp Bizkit -yhtye Fred Durst toivoo olevansa neljännen kerran onnekas sanottuaan I Do -nimisen jälleen salaisessa seremoniassa

Whitney Houston vietti traagisia viimeisiä hetkiä 'ruoalla ja laulaen itselleen'

Whitney Houston löydettiin kuolleena Beverly Hilton -hotellin kylpyammeesta vuonna 2012 päivien 'erkillisen' käytöksen jälkeen.

Lance Armstrong menee naimisiin 'elämäni rakkauden' Anna Hansenin kanssa 14 vuoden yhdessäolon jälkeen

Lance Armstrong kunnioitti pitkäaikaista tyttöystävää Anna Hansenia ja heidän kahta lastaan ​​tiistaina, kun hän ilmoitti avioliitonsa hänen 'absoluuttisen rockinsa' kanssa 14 vuoden jälkeen yhdessä upeiden snapsausten kanssa.

Love Islandin Adam Collard tapaa Paigen Walesissa Jacquesin villin kaivauksen jälkeen

Love Islandin Adam Collard on kiusannut vierailevansa Paige Thornen kotikentällä Walesissa sen jälkeen, kun pariskunta osui siihen huvilassa saaren toveri Jacques O'Neillin jiipin seurauksena.

Love Islandin suurimmat riidat Ekin-Sun putoamisen, 'vihatun' Molly-Maen ja Yewanden kilpailuriidan vuoksi

Tässä The NEWSAM tarkastelee joitain räjähdysherkimpiä ja salaisia ​​riitoja Love Islandin suurimpien tähtien välillä, mukaan lukien Molly-Mae Hague, Maura Higgins, Ekin-Su Cülcüloğlu ja Anton Danyluk

Love Islandin Gemma Owen vetää Luca Bishin kasvot häntä kohti, kun he jakavat intohimoisen suudelman

Love Islandin tähdet Gemma Owen ja Luca Bish pitävät rakkaansa näytelmää kiireisten aikataulujensa keskellä, kietoivat kätensä toistensa ympärille ja jakavat suudelman, ja Gemma veti myöhemmin kasvonsa häntä kohti, kun he hyvästelivät.

Luca Bish julkaisee suloisen kuvan Gemma Owenista sängyssä sen jälkeen, kun fanit spekuloivat salaisen eron

Love Island -tähti Luca Bish ja Gemma Owen herättivät eroavia huhuja jälleennäkemisen jälkeen. Kalakauppias sulki väitteet Gemman suloisella napsautuksella

Miksi Olivia Newton-John ei voinut seurustella Grease-tähti John Travoltan kanssa 'kemiasta' huolimatta

Olivia Newton-John avasi podcastin Greasen kuvaamisesta ja siitä, miksi oli hyvä asia, että hän ei koskaan seurustellut näyttelijätoverinsa John Travoltan kanssa 'jännityksestä' ja 'kemiasta' huolimatta.

Olivia Newton-John hämmästytti fanit viimeisessä esityksessään kaksi vuotta ennen kuolemaansa 73-vuotiaana

Grease-näyttelijä Olivia Newton-John - joka kuoli 'rauhallisesti' perheensä ympäröimänä 73-vuotiaana - esiintyi viimeisen kerran hyväntekeväisyyskonsertissa Australiassa vuonna 2020.