Martin Lewis varoittaa 410 000 kotitaloutta, kun kaksi energiantoimittajaa romahtaa

Martin Lewis

Horoskooppi Huomenna

Martin Lewis on antanut neuvoja yli 400 000 kotitaloudelle sen jälkeen, kun Ofgem vahvisti kahden energiayrityksen romahtamisen tällä viikolla.



Green Network Energy ja Simplicity Energy ovat lopettaneet kaupankäynnin - jättäneet tuhannet asiakkaat ilman toimittajaa.



Green Network Energy toimitti kaasua ja sähköä noin 360 000 kotimaiselle asiakkaalle, kun taas Simplicity Energylla oli noin 50 000 asiakasta.



Ofgem, energian sääntelyviranomainen, sanoi, että se suojelee molempien epäonnistuneiden yritysten asiakkaita, mukaan lukien heidän luottotaseensa.

Martin Lewis sanoi torstaina ITV Money Show -tapahtumassa, että asiakkaiden ei pitäisi toimia kiireesti.

Martin Lewis varoittaa 410 000 kotitaloutta, kun kaksi energiantoimittajaa romahtaa

Pimennys: Kotitaloudet, jotka yrittävät vaihtaa väliaikaisesti, saattavat joutua ilman toimittajaa (Kuva: Getty)



Liam Payne ja Cheryl

'Sinun ei tarvitse vielä tehdä mitään', raha -asiantuntija kertoi katsojille.

'' Toimittajasi pysyy samana toistaiseksi, ja muutaman viikon kuluttua Ofgem, energian sääntelyviranomainen, siirtää sinut automaattisesti uuteen yritykseen, jolla on korvaava tariffi. ''



Hän kuitenkin ehdotti, että laskun maksajat ottavat mittarin ja lähettävät sen itselleen aikaleimalla.

'Älä hätäänny. Luotto on suojattu, etkä ole lukittu uuteen sopimukseen.

Martin Lewis varoittaa 410 000 kotitaloutta, kun kaksi energiantoimittajaa romahtaa

Green Network Energy ja Simplicity Energy ovat romahtaneet - 410 000 asiakasta siirtyy nyt uuteen toimittajaan (Kuva: PA)

Martin Lewis varoittaa 410 000 kotitaloutta, kun kaksi energiantoimittajaa romahtaa

Myös korkean profiilin yritykset, kuten Tonik, Breeze, Economy Energy, Solarplicity ja Spark Energy, ovat romahtaneet, joten monet kotitaloudet ovat hämärässä (Kuva: Getty)

'Kun olet vaihtanut, voit tehdä ostoksia paremman hinnan vuoksi. Mutta nyt sinun on odotettava, kunnes Ofgem on löytänyt korvaavan toimittajan. ''

Vihreä verkkoenergia ja yksinkertaisuusenergia ovat viime vuosien epäonnistumisia alalla, jota on kiristetty viime vuosina.

Myös korkean profiilin yritykset, kuten Tonik, Breeze, Economy Energy, Solarplicity ja Spark Energy, ovat romahtaneet jättäen monet kotitaloudet tiehensä.

Ofgemin vähittäiskaupan johtaja Philippa Pickford sanoi: 'Green Network Energy- ja Simplicity Energy -asiakkaiden ei tarvitse huolehtia, sillä turvaverkostomme avulla varmistamme, että energiansaanti on turvassa ja kotimaiset asiakkaat & apos; luottotilit on suojattu.

Lue lisää

Energiansäästöalennukset
Maksut kylmällä säällä 140 € lämpimän kodin alennus Milloin kytkeä lämmitys päälle talveksi Talven polttoaineen korvaus

'' Ofgem valitsee nyt sinulle uuden toimittajan, ja kun teemme tätä, neuvomme on odottaa, kunnes nimitämme uuden toimittajan, emmekä vaihda sillä välin.

'Voit luottaa energiansaantiin normaalisti. Päivitämme sinut, kun olemme valinneet uuden toimittajan, joka ottaa sinuun yhteyttä uudesta hinnastostasi. ''

Saat viimeisimmät neuvot rahasta, uutisia ja apua suoraan postilaatikkoosi - rekisteröidy osoitteessa NEWSAM.co.uk/email

mitä 1015 tarkoittaa

Green Network Energy ja Simplicity Energy putosivat äskettäin luottoriskistä markkinaoperaattori Elexonin kanssa, mikä tarkoittaa, että heillä ei ollut tarpeeksi luottoa kattamaan kaasun ja sähkön kaupankäyntikulut asiakkaidensa toimittamiseksi.

Vertaile markkinoiden energiapäällikkö Peter Earl lisäsi: ”Energiamarkkinat eivät ole immuuneja vaikealle ympäristölle, jota monet yritykset kohtaavat, kun pandemia jatkaa veronsa talouteen.

Mitä Yhdistyneen kuningaskunnan yritysten on tehtävä nyt

Mainostajan sisältö Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus
Kuva nuori liiketiimi miespuolinen kuljetustyön esimies ja insinööri liikenainen

Brexit -siirtymäkausi on ohi, mikä tarkoittaa, että on olemassa uusia sääntöjä liiketoiminnalle Euroopan kanssa. Yhdistyneen kuningaskunnan yritysten, jotka eivät ole vielä tehneet niin, on sopeuduttava näihin muutoksiin nyt välttääkseen häiriöt ja pitämään liiketoimintansa liikkeessä.

Sinun on valittava useita ruutuja varmistaaksesi, että yrityksesi on valmis uusiin sääntöihin, mukaan lukien tulli-ilmoitukset tavaroiden viennissä EU: hun, ja uusi pisteisiin perustuva maahanmuuttojärjestelmä, joka koskee palkkaamista Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolelta.

Käytä Brexit -tarkistustyökalu saadaksesi henkilökohtaisen luettelon kaikista toimista, jotka sinun on tehtävä yrityksesi vauhdittamiseksi.

'' Green Network Energy- ja Simplicity Energy -asiakkailla on kuitenkin vaihtoehtoja, ja kun he ovat ottaneet yhteyttä uuteen toimittajaansa, he voivat katsella markkinoita löytääkseen itselleen sopivan toimittajan, palvelun ja hinnan. ''

Kotitalouksia, joilla on kallis muuttuva tariffi, tai niitä, jotka uskovat voivansa säästää rahaa laskuissaan, kehotetaan käyttämään hintavertailusivustoja selvittääkseen, voisivatko ne leikata kustannuksia vaihtamalla toimittajaa.

Jos haluat tietää parhaan tarjouksen kotitalouksellesi, tutustu oppaaseemme miten vaihtaa energiantoimittajaa .

Katso Myös: