Pari kohtaa toisensa EM 2022 -finaalissa, kun Englannin tähti taistelee saksalaista kumppania vastaan

Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Sillä aikaa Englanti ja Saksa jakaa tiukkaa kilpailua kentällä, ja kaksi pelaajaa kohtaa Euro 2022 finaali sunnuntaisin ovat itse asiassa melko ihastuneet toisiinsa.



ihmisen tuhatjalkainen tositarina

Englannin tähti Jess Carter on suhteessa saksalaisen Ann-Katrin Bergerin kanssa, mutta tunteet laitetaan sivuun naisten pelin suurimmasta tapahtumasta moneen vuoteen. Kaksikko on itse asiassa joukkuetovereita seuran tasolla, ja molemmilla on usein pukea ylle Chelsea .



31-vuotias Berger pyrkii tuomaan Die Mannschaftille yhdeksännen eurokruunun, kun taas Carter toivoo voivansa noutaa voittajan mitalin osana ensimmäinen Lioness-puoli, joka voitti kilpailun. Englannin tähti ei ole pelannut tässä turnauksessa toistaiseksi niin paljon kuin olisi toivonut, sillä hän nousi vaihtopenkiltä vain kerran.



Sunnuntai-illan historiallisessa ottelussa pari kohtaa toisiaan vastaan ​​paljon panoksena. Pariskunta on ollut yhdessä neljä vuotta. Ensimmäistä kertaa polut risteytyivät, kun saksalainen laukauksensyöjä Berger pelasi Englannin puolustajan Carterin kanssa, kun tämä liittyi Birmingham Cityyn.

He eivät kuitenkaan aloittaneet suhdettaan ennen kuin he molemmat vaihtoivat Birminghamin Bluesiin. Carter muutti Länsi-Lontoon kesällä 2018, ennen kuin Berger seurasi esimerkkiä 12 kuukautta myöhemmin. Yksi heistä lähtee taatusti Wembleystä tyhjin käsin ja järkyttyneenä.

Molemmilla on aikaisempaa kokemusta pelaamisesta ikonisen Wembleyn kaaren alla, ja he ovat edustaneet Chelseaa kentällä. FA Cup aiemmin tänä vuonna, jossa he molemmat nostivat pokaalin.



 Jess Carter ja Ann-Katrin Berger pelaavat molemmat joukkuetovereina Chelseassa
Jess Carter ja Ann-Katrin Berger pelaavat molemmat joukkuetovereina Chelseassa
 Jess Carter ja Ann-Katrin Berger kohtaavat sunnuntaina
Jess Carter ja Ann-Katrin Berger kohtaavat sunnuntaina

OTA KANTAA! Kuka menestyy Wembleyllä - Carter vai Berger? Kommentti alla

Saksan puolivälierävoiton jälkeen Ranskasta keskellä viikkoa, Chelsean virallinen twitter-profiili käsitteli parin tulevaa kohtaamista kirjoittamalla: 'No niin, näemme teidät molemmat Wembleyllä!'



vaatteiden pesu symbolit uk

Carter on keskustellut suhteestaan ​​Bergeriin pitkään ja kertonut Rainbow Laces -kampanjalle: 'Luulen, että minulla oli – ja luultavasti edelleenkin – mukavampi julkistaa suhdettamme kuin Ann. Mutta tämä johtuu vain siitä, että Ann on hyvin yksityinen henkilö. Olen enemmän 'koko maailma voisi tietää, enkä todella välittäisi' -tyyppinen ihminen.

'Ajan myötä ja koska sanon mitä tahansa, hän on tavallaan tottunut siihen ja menee sen mukaan. Hän ei huuda siitä katolta, mutta yhtä lailla se ei ole salaisuus, kun häneltä kysytään. Kaikki eivät ole yhtä mukava ilmoittaa maailmalle, kenen kanssa he ovat, mutta uskon, että se on sama hetero- ja homosuhteissa.'

Katso Myös: