UFC-tähti lupaa 'päihittää paskan' Conor McGregorin, jos hänen painonsa nousee.

HYVÄ

Horoskooppi Huomenna

UFC:n keskisarjan Gilbert Burns uskoo, että taistelu Conor McGregorin kanssa olisi 'win-win', jos siitä voidaan sopia.



Irlantilainen ei ole taistellut sen jälkeen, kun hän murtui jalkansa häviössä Dustin Poirierille viime kesänä, ja hänellä on vain yksi voitto neljästä viimeisestä UFC-matkastaan. Hän on sittemmin osoittanut vaikuttavaa fysiikkaa kun hän jatkaa toipumistaan ​​ja on noussut noin 190 paunaan.



McGregor on puhunut vaihtamisesta 155 paunasta 170 paunaan jossa hänen viimeinen voittonsa tuli Donald Cerronea vastaan ​​vuonna 2020. Ja kilpailija Burns uskoo voivansa voittaa UFC-supertähden, jos taistelu pysyy maassa tai muuttuu painiotteluksi. 'Hän ei ole keskisarjassa, mutta jos hän haluaa taistella keskisarjassa, haluaisin voittaa Conorin paskan', Burns kertoi. MMA-taistelu . 'Uskon, että hän ei kestä sitä iskua.



kevin clifton ja stacey dooley

'En edes puhu kamppailusta, koska se ei ole reilua. [Haluaisin] vain ottaa hänet alas ja murskata hänet, mutta taistelu Conorin kanssa, se on minulle win-win. Aion voittaa hänet ja minä Aion saada tonnin hullua rahaa, en edes vaadi sitä taistelua, koska se ei ole reilua. Luulen, että hän painaa 155 puntaa, [jos] hän painaa 170 kiloa, hän ei kestä niitä iskuja.

'Hän ei kestä sitä painia. Et kestä tuon divisioonan viittä parasta kaveria. Voit taistella muutaman 170 kilon kaverin kanssa, mutta hän ei ole keskisarjassa. Jos hän todella luulee [on], kokeile viittä parasta [taistelijaa ] siinä divisioonassa. Mielestäni se ei ole reilua. Tuhoaisimme vain Conorin.

McGregor, 34, on saanut lukuisia 170-kiloisen taistelukutsuja, mukaan lukien Jorge Masvidal ja 155-kiloiset tähdet Michael Chandler ja Charles Oliveira, jotka molemmat olisivat valmiita hyppäämään painoon. McGregor ei kuitenkaan ole vielä tehnyt virallisia suunnitelmia paluulleen nyt odotetaan siirtyvän ensi vuoden alkuun.



Kenen kanssa haluaisit nähdä Conor McGregorin taistelevan UFC-paluullaan? Kerro meille kommenttiosio alla

kuollut ojaan
 Conor McGregor on ollut poissa UFC-pelaamisesta vuoden
Conor McGregor on ollut poissa UFC-pelaamisesta vuoden ( Kuva: Zuffa LLC)

Kun keskusteltiin paluusta, McGregor myönsi aluksi, että hänen suunnitelmansa oli varmistaa välitön mestaruus 170 lb nykyistä mestaria Kamaru Usmania vastaan . Nigerialainen puolustaa ensin titteliään tässä kuussa ennen kuin hän käsittelee McGregorin mahdollisia haasteita, jotka saattavat tulla ensi vuonna.



McGregor on myös sen sijaan yhdistetty paluuun nyrkkeilykehään uusintaottelussa legendan kanssa Floyd Mayweather . Entinen UFC-mestari Michael Bisping uskoo, että McGregor sopisi paremmin otteluun ennen kuin hän palaa kahdeksankulmioon. Hän sanoi omassaan YouTube-kanava : 'Siksi Conor McGregor , se ei luultavasti ole huono idea, koska paluu ja valmistautuminen nyrkkeilyotteluun on paljon vähemmän rasittavaa kuin valmistautuminen sekataistelulajeihin.

'Tietenkin, puhun miehen jalasta. Hän olisi ainoa mies, joka voittaisi Floyd Mayweatherin, joten tietysti, jos aiot astua sinne, haluat sen.'

Katso Myös: