Andrew Tate ehdottaa, että Jake Paulin kanssa on meneillään 'hienotettuja' neuvotteluja

Nyrkkeily

Horoskooppi Huomenna

Andrew Tate on edelleen ujo taistelussa Jake Paulin kanssa, mutta on vihjannut, että 'kehittyneitä' neuvotteluja käydään.



Kiistanalainen entinen potkunyrkkeilijä Tate on noussut kuuluisuuteen viime vuosina sosiaalisessa mediassa ja on kutsunut YouTube-tähti Paulin nyrkkeilyotteluun useaan otteeseen. Paul on taistellut viisi kertaa ammattilaisena ja hänen oli määrä taistella Hasim Rahman Jr:n kanssa viime viikonloppuna Madison Square Gardenissa. mutta taistelu peruttiin.



Raporttien mukaan Paul oli nyt tähdätään taisteluun Taten kanssa aiemmin kiistäessään hän edes tiesi kuka tähti oli. Tate on näyttänyt vihjaavan, että molemmat taistelijaosapuolet neuvottelevat taistelusta. 'Tiedän, että kaikki haluavat sen', Tate vastasi, kun häneltä kysyttiin tappelusta jommankumman Paulin veljen kanssa Twitch-streamissa Adin Rossin kanssa. 'Nämä ovat hienostuneita neuvotteluja, joihin liittyy monia osapuolia, joten meidän ei pitäisi puhua siitä täällä.'



Huolimatta siitä, että Tate näytti vihjaavan, että edistyneitä neuvotteluja voisi käydä, Taten tiedottaja kertoi NEWSAM Taistelu viime viikolla: 'Tällä hetkellä ei ole tuottavia keskusteluja Jake Paul tiimiä hänen ja Andrew'n välisestä tappelusta. Olemme tietoisia siitä, että Andrew'n suosion kasvun vuoksi se on taistelu, jonka maailma haluaa nähdä. Tällä hetkellä ei kuitenkaan ole mitään raportoitavaa.

 Sekä Jake että Logan Paul ovat kutsuneet Andrew Taten
Sekä Jake että Logan Paul ovat kutsuneet Andrew Taten ( Kuva: Twitter/LoganPaul)

'Olemme myös saaneet tietoomme, että Jake Paul ja hänen tiiminsä aikovat kutsua Andrew'n ulos YouTube-kokoelman kautta. Instagram Videot; Kuitenkin, kuten aiemmin todettiin, virallisia keskusteluja ei ole käyty taistelusta.' Parin välinen taistelu herättää todennäköisesti valtavaa kiinnostusta, koska Tatella on laaja tausta taistelulajeista.

Tate väittää pelanneensa potkunyrkkeilijänä 87 ottelua voittolistallaan, mukaan lukien entinen UFC-ehdokas Luke Barnatt. Hän on myös äskettäin väittänyt pelanneensa kolme MMA-ottelua ja voittanut kolme voittoa.



Haluaisitko nähdä Jaken tai Logan Paulin taistelevan Andrew Taten kanssa? Kerro meille kommenttiosio alla

Paulin veli Logan on myös ilmoittanut olevansa kiinnostunut Taten kohtaamisesta nyrkkeilyottelussa ja on jo vahvistanut suunnitelmansa palata kehään joulukuussa. Sisarukset aikovat lähettää tällä viikolla tähdelle viestin Loganin Impaulsive podcastin kautta, mikä voisi käynnistää muodollisempia keskusteluja.



Tate on aiemmin ehdottanut, ettei hänellä ole vihamielisyyttä Paulia kohtaan, mutta olisi valmis astumaan kehään lopettaakseen taisteluuransa. 'En pidä hänestä, ymmärrän häntä, mutta haluan tehdä jotain selväksi, potkaisin silti elävän vitun ulos Jake Paul ,' Hän kertoi Kaverit podcast.

'En ole mikään huuhtoutunut UFC-taistelija enkä häntä pienempi, lyöisin hänestä elävät paskat ja jos hän haluaa taistella, taistelen häntä vastaan ​​minä päivänä tahansa. **ng viikolla. Hän on vain erittäin älykäs 'Olen vain YouTuber' -kulmassaan.'

pysäköinti jalkakäytävälle

Katso Myös: