Aston Martinin päällikkö varoittaa Ferraria, Red Bullia ja Mercedesiä, että kilpailuvoitot ovat 'normi'

Formula 1

Horoskooppi Huomenna

Mike Krack oli selvä, kun hän lähetti varoituksen Formula 1:t huippujoukkueita sanomalla heille: 'Olemme täällä voittamaan'.



Sen lupasi miljardööri Lawrence Stroll, kun hän osti Silverstonen tiimin, kun se oli leimattu Racing Pointiksi. Heillä saattaa olla pulaa kilpailun voitoista ja palkintokorokkeista, mutta kukaan ei voi syyttää Aston Martin kunnianhimon puutteesta.



pelottava spice seksinauha

Ja viimeisimmässä päivityksessään heidän edistymisestä joukkueen päällikkö Krack ei tullut mieheksi, jonka päättäväisyys on heikentynyt. 'Tulevaisuudessa näen Aston Martin F1:n tiiminä, jossa menestys on normi - näen joukkueen, joka ei ole yllättynyt palkintokorokkeesta, joka ei ole yllättynyt voittavansa kilpailuja', hän kertoi. joukkueen virallisilla verkkosivuilla .



'Meidän on päästävä pisteeseen, jossa saamme jatkuvasti erinomaisia ​​tuloksia radalla, mutta myös uskomme kykyymme tehdä niin. Puhumme voittaneen kulttuurin rakentamisesta – tämä vie aikaa – ja ensinnäkin meillä on kehittää nopeampi auto.

'Matkamme on vasta alkanut ja haasteita tulee olemaan, mutta Aston Martin F1:n taisteluhenki on vertaansa vailla ja syntynyt ihmisten intohimosta. Se on joukkue, jonka jäsenenä olen uskomattoman ylpeä. Olen erittäin innoissani siitä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan.'

prinssi George koulussa

Sopimus nelinkertaiseksi maailmanmestariksi Sebastian Vettel oli yksi toimista, jonka tiimi toivoi nostavan heidät uusiin korkeuksiin. Mutta se ei ole toiminut niin, koska saksalainen ei ole pystynyt tekemään tasaisia ​​pisteitä autoilla, jotka ovat osoittautuneet vähemmän kilpailukykyisiksi kuin kahden viime kauden aikana.



 'Nimi's Alonso, Fernando Alonso" – he will join Aston Martin for the 2023 season
'Nimi on Alonso, Fernando Alonso' – hän liittyy Aston Martiniin kaudeksi 2023 ( Kuva: REUTERS)

Vettelin jäädessä eläkkeelle, Aston Martin on jälleen valinnut kokemuksen, kun on kyse hänen korvaamisestaan . Fernando Alonso tulee mukaan ensi vuodesta, ja Krack uskoo, että espanjalaisella on edelleen tahtoa pysäyttää joukkueen taantuminen ja työntää heidät takaisin ruudukon etupuolelle.

'Hänellä on vain se tappajan vaisto', lisäsi luxemburgilainen. 'Ei väliä mitä, tiedät, että Fernando antaa sinulle aina kaiken: työnnä aina 100 prosenttia, saa aina maksimin autosta ja joukkueesta. Hänen kilpa-alustansa on poikkeuksellinen – mahtava yhdistelmä luottamusta, vaistoa ja älykkyyttä.



'Fernandon allekirjoittaminen on selkeä ilmaus aikeistamme Aston Martin F1:ssä. Emme ole ruudukossa päättämässä numeroita. Olemme täällä voittamaan. Olemme matkalla ruudukon etupuolelle ja Fernandon päätökseen liittyä meihin. Tällä matkalla – oman kaliiperinsa kuljettajan uskominen Aston Martinin F1-projektiin – on suuri kohteliaisuus tiimillemme ja tekemällemme työlle.

paras kasvojen höyrystin uk

Katso Myös: