Sisällä prinsessa Andrein eeppinen boho -puutarhajuhla - teepee, ilmapallot, kukkaesitykset

Julkkis Uutiset

Horoskooppi Huomenna

Peter Andrein vanhin tytär muuttuu vielä vuoden vanhemmaksi ja laulaja päätti vetää kaikkensa varmistaakseen, että hän nautti eeppisestä syntymäpäivästä.



48-vuotias neljän lapsen isä on tyttärensä prinsessa Tiaamii Crystal Esther Andre ylpeä isä, jonka hän jakaa 43-vuotiaan entisen vaimonsa Katie Pricein kanssa.



Peter varmisti, että prinsessa vietti mahtavan viikonlopun ystäviensä kanssa - vain muutama päivä ennen kuin hän täytti 14 -vuotiaaksi tiistaina.



Peter muutti takapihansa boheemi-tyylikkääksi festivaalityyppiseksi leirintäalueeksi, jossa on runsaasti ylellisiä ominaisuuksia, kun prinsessa ja joukko ystäviä viettivät suuren päivän viikonloppuna.

Peter Andre

Peter Andre hoiti tyttärensä prinsessaa ylellisellä syntymäpäiväjuhlalla viikonloppuna (Kuva: INSTAGRAM)

Sosiaaliseen mediaan sunnuntaina Peter jakoi valokuvia ylellisistä juhlista - ja monimutkaisista koristeista.



Simon Doranten päivä

Puutarhaansa oli pystytetty valtava teltta, jossa teltan sisäänkäynnin molemmin puolin oli täytetty massiivinen ilmapallojen torni.

Ruukkukasvit ja valtava kynttilälyhty sijoitettiin teltan viereen, ja mukavat istuimet ja vuodevaatteet näkyivät sisällä.



Peter Andre

Peter pystytti takapihalleen suuren teltan prinsessaa varten juhlimaan hänen syntymäpäiväänsä (Kuva: INSTAGRAM)

Ulkona ruokailutilassa oli kristallilasit, metalliset ruokailuvälineet, kynttilät ja kukka-asetelmat istuma-aterian ajaksi.

Juhlapaikan ympärille sijoitettiin myös runsaasti suuria tyynyjä - istuimien alle ja ruokapöydän ympärille.

kylie ja michael hutchence

Peter selitti viikonlopun juhlia verkossa ja kirjoitti: Tyttäreni 14. syntymäpäivä (vasta tiistaina) oli käynnissä ystäviensä kanssa. Hän on niin onnellinen.

Peter Andre

Puutarhan ympärille levisivät palkkinäytöt, jättiläiset kynttilälyhdyt ja tyynyt (Kuva: INSTAGRAM)

Pete vihjasi, että lisää juhlia järjestetään aikanaan, ja lisäsi: Lisää tulossa… katso tätä tilaa. @virallinenprincess_andre.

Tiistaina Pietari kunnioitti tyttäriään jakamalla kokoelma valokuvia hänestä Instagram -pääsivullaan.

khan vs crawford suora lähetys

Hän kirjoitti snaps -kokoelman rinnalle - joka sisälsi useita kuvia prinsessasta vuosien varrelta: Rehellisesti sanottuna sinä kasvat aivan liian nopeasti minun makuuni.

Peter Andre

Syntymäpäivän ruokapöytä sisälsi kukkaesityksiä ja kynttilöitä (Kuva: INSTAGRAM)

MUTTA, olet paras. Sinä todella olet. Aina saa minut nauramaan ja kultaisen sydämen. Rakastan sinua niin paljon. Hyvää 14. syntymäpäivää kaunis.

Prinsessa itse reagoi julkaisukirjoitukseen: Rakastan sinua punaisen sydämen emojin rinnalla kommenttiosassa.

Samaan aikaan äiti Katie - joka on tällä hetkellä matkalla sulhasensa Carl Woodsin kanssa - merkitsi päivämäärän myös omalla Instagram -kunnianosoituksellaan.

Jaettu montaasi kuvia prinsessasta vuosien varrella, Katie kirjoitti: Hyvää syntymäpäivää mini -minilleni @officialprincess_andre, joka syntymästään lähtien on ollut ehdoton prinsessani.

Teemme kaiken yhdessä jaamme kaiken.

Paras ystäväni ja aivan kaunis sisältä ja ulkoa hän on unelma tytär. Rakastan sinua prinsessa, rakas äiti.

parhaat vesipuistot Isossa-Britanniassa

Kunnianosoituksen koskettama prinsessa vastasi Katien viestiin ja kirjoitti: Rakastan sinua niin paljon punaisen sydämen emojin rinnalla.

Prinsessa Andre

Prinsessa - Pete ja Katie Price tytär - täytti 14 vuotta tiistaina (Kuva: INSTAGRAM)

Sen lisäksi, että hän on prinsessan isä, hän on myös 16-vuotiaan Juniorin isä-myös avioliitostaan ​​Katien kanssa-sekä kaksi muuta lasta, jotka hän jakaa nykyisen vaimonsa, 31-vuotiaan lääkärin Emily MacDonaghin kanssa.

Yhdessä Pete ja Emily saivat tytär Amelia tammikuussa 2014 ja poika nimeltä Theodore marraskuussa 2016.

Pariskunta on vihjannut, että he haluavat saada lisää lapsia yhdessä, ja Pete väittää haluavansa yhden lisää ennen kuin hän saavuttaa 50 -vuotisen ikänsä vuonna 2023.

Katso Myös: